Dodaj do ulubionych

Gdzie ta dyszka??????

IP: 212.134.211.* 03.10.01, 12:17
Panie i Panowie, dawno mnie tu nie bylo i myslalem ze jak wroce to bedzie juz
grobo ponad 10tys postow, a tu widze ze nie najlepsza sytuacja.

Trzymam kciuki,
Witek
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 03.10.01, 12:33
      Gość portalu: Witek napisał(a):

> Panie i Panowie, dawno mnie tu nie bylo i myslalem ze jak wroce to bedzie juz
      > grobo ponad 10tys postow, a tu widze ze nie najlepsza sytuacja.
      >
      > Trzymam kciuki,
      > Witek

Witaj! Gdzie się zagubiłeś????? No może popracujesz trochę i będzie
      dyszka:))))))))) Pozdrawiam:)))
      • Gość: koprofag Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: 157.25.158.* 03.10.01, 12:39
        pamietajmy ze ilosc nie zawsze przechodzi w jakosc
    • Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 03.10.01, 15:47
      Gość portalu: Witek napisał(a):

> Panie i Panowie, dawno mnie tu nie bylo i myslalem ze jak wroce to bedzie juz
      > grobo ponad 10tys postow, a tu widze ze nie najlepsza sytuacja.
      >
      > Trzymam kciuki,
      > Witek

Wcielo gdzies dwa filary ;) to i konstrukcja siada.Wierze,ze skoro wrociłes to
      to i tchniesz w nas nowe siły :)
    • Gość: beast Re: Gdzie ten Witek?????? IP: *.*.*.* 04.10.01, 15:29
      Wpadl,skrytykował nas i znikl;)))
      • lucy_z Re: Gdzie ten Witek?????? 04.10.01, 15:36
        Gość portalu: beast napisał(a):

> Wpadl,skrytykował nas i znikl;)))

A może on nam groził paluszkiem zza granicy;))))))))
    • Gość: Witek Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: 212.134.211.* 04.10.01, 16:15
      wracam na forum na stale dopier za 2 tygodnie, mam nadzieje ze bedziecie mieli
      juz z 11tys jak trio i reszta bedzie miala czas na pisanie.
      • Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 04.10.01, 17:17
        No niestety mam zle wiesci.Z tria została jedna trzecia.Takze z 11tys.nici:(
        • lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 04.10.01, 19:53

> No niestety mam zle wiesci.Z tria została jedna trzecia.Takze z 11tys.nici:(

No właśnie:( Ale bądź dobrej myśli:)))))))
          Z tym Witkiem to sen czy jawa? Pojawia się i znika......
          Może w tym wszystkim tkwi jakaś t a j e m n i c a .....??????????
          • Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 04.10.01, 19:58
            Pewnie tak:) Inny adres IP sugeruje,ze jeszcze nie dotarł na miejsce.
            • Gość: Witek Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: 213.155.155.* 07.10.01, 21:07
              Jeszcze nie dotarl ale jest w drodze.
              A co z pozostala dwojka z trojki sie stalo?
              • Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 07.10.01, 22:54
                Tego nie wie,niestety,nikt...
                • lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 08.10.01, 09:42

> Tego nie wie,niestety,nikt...

To już nie chodzi o ilość a jakość!!!! Prawda beast ? Gdzie te nocne
                  dysputy?????? Ta burza mózgów??????? Trudno mi było się wkręcić do dyskusji , nie
                  nadążałam z czytaniem i nie próbowałam przeszkadzać:))))

• Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 08.10.01, 11:31
                    Ano! :)
                    To były czasy...Moze chłopaki są na odwyku?:)))
    • Gość: szary3m Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 00:17
      No, w tym tygodniu powinna już nadejść :)))
      • Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 08.10.01, 11:32
        A moze juz nawet dzisiaj:)
        • lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 08.10.01, 11:34

> A moze juz nawet dzisiaj:)

Tak szybko? Nie sądzę:(

• Gość: beast Juz za chwileczkę... IP: *.*.*.* 08.10.01, 23:37
      ...juz za momencik:)))
      • Gość: szary3m Re: Juz za chwileczkę... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 23:39
        Jaż tuż tuż! Kurka, czuję się prawie jak w Sylwestra... :))
        • Gość: beast Re: Juz za chwileczkę... IP: *.*.*.* 08.10.01, 23:42
          Jaaaaaa,zburzyłes mi moj misterny plan.Myslałem,ze jestem sam na forum.10 000
          post jest co prawda mojego autorstwa,ale to nie ten z 10 000 w tytule ;)
          • Gość: lucy_z Re: Juz za chwileczkę... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 23:46

> Jaaaaaa,zburzyłes mi moj misterny plan.Myslałem,ze jestem sam na forum.10 000
            > post jest co prawda mojego autorstwa,ale to nie ten z 10 000 w tytule ;)

Jaki plan????
            Szary też o tym pamiętał:)))))))))) Witaj:))))
          • Gość: szary3m Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 23:46
            Hej, czegoś tu nie kumam... Mój był 9999, specjalnie wstrzymałem się, żeby dać
            Ci tę zasłużoną frajdę - przecież mogłeś rozpocząć wątek i to też byłby 10.000
            post...?

Ale cieszmy się!
            Sto lat sto lat niech żyje forum naaam!!!!
            Z okazji tej wspaniałej liczby życzę wszystkim obecnym i przyszłym postmankom i
            postmanom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :)))))))))))))
            • Gość: szary3m Re: Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 23:53
              Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Jaki plan????
              > Szary też o tym pamiętał:)))))))))) Witaj:))))

No właśnie, jaki plan?
              Witaj Lucy, ale się cieszę, że byłem świadkiem tej wiekopomnej chwili i że są
              gdzieś tam hen osoby, które też się z tego cieszyły i będą jutro cieszyć :)))))
              Serdeczne pozdrowienia!!! :)))))))))))))))
              • Gość: lucy_z Re: Sto lat!!! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 23:59
                Gość portalu: szary3m napisał(a):

> Gość portalu: lucy_z napisał(a):
                >
                > > Jaki plan????
                > > Szary też o tym pamiętał:)))))))))) Witaj:))))
                >
                > No właśnie, jaki plan?
                > Witaj Lucy, ale się cieszę, że byłem świadkiem tej wiekopomnej chwili i że są
                > gdzieś tam hen osoby, które też się z tego cieszyły i będą jutro cieszyć :)))))
                > Serdeczne pozdrowienia!!! :)))))))))))))))

Ja również Cię pozdrawiam:) Ostatnio mniej bywasz??? Myślę, że przez to,że nie
                masz stałego łącza???? Beast i ja mamy - ale mamy z kolei inne
                przeszkody/żywe/ha,ha :)))))))) Dobranoc :)))
            • Gość: beast Re: Sto lat!!! IP: *.*.*.* 08.10.01, 23:53
              Ha,ha po prostu nieporozumienie.Dziesieciotysieczny post mialem juz
              przygotowany (jak szampana w Sylwestra;))) i czekałem az ktos zrobi 9999 w
              koncu sam sie zdecydowałem go napisac i chwile pożniej wysłac tego
              przygotowanego z drugiego okna,ale nie wyszło,ten był juz 10 001:)))
              Ale prawdopdobnie gdybym sie nie przyznał nikt by nie zauwazył:)A zrobiłem
              to ,bo jednak wysłanie posta z 10 000 numerem nie było moim głownym celem w
              zyciu(takim jest wysłanie posta z nr 100 000 ;)))
              Pozdr
              • Gość: szary3m Re: Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.10.01, 00:03
                To ja z dialup'u byłem szybszy niż Ty z kabelka?:))) Tak wyszło. A ten 100.000
                to już chyba wyślesz z córeczką/synkiem na kolanach... ;))))
                • Gość: szary3m Re: Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.10.01, 01:19
                  Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Ja również Cię pozdrawiam:) Ostatnio mniej bywasz??? Myślę, że przez to,że
                  > nie masz stałego łącza???? Beast i ja mamy - ale mamy z kolei inne
                  > przeszkody/żywe/ha,ha :)))))))) Dobranoc :)))

O o! Dopiero teraz dostrzegłem Twój pościk, tak go sprytnie ukryłaś :)) A cóż
                  to za żyjątka? Ja nikogo do swojego komputerka nie dopuszczam, a niech by ktoś
                  spróbował! ;)) To stałe łącze ciągle pozostaje moim niedościgłym marzeniem –
                  chyba prędzej wyprowadzę się z Trójmiasta w jego poszukiwaniu niż ono przyjdzie
                  do mnie... Ale w sumie nie jest źle – mam 100 godzin internetii miesięcznie,
                  ale niestety do podziału na inne komputery :(
                  No, ja też w końcu idę do wyrka, dobranoc :))
                • Gość: beast Re: Sto lat!!! IP: *.*.*.* 09.10.01, 17:57
                  Gość portalu: szary3m napisał(a):

> To ja z dialup'u byłem szybszy niż Ty z kabelka?:))) Tak wyszło. A ten 100.000
                  > to już chyba wyślesz z córeczką/synkiem na kolanach... ;))))

Ha! Oby nie z wnusiem;)
                  • Gość: lucy_z Re: Sto lat!!! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 18:45

> Gość portalu: szary3m napisał(a):
                    >
                    > > To ja z dialup'u byłem szybszy niż Ty z kabelka?:))) Tak wyszło. A ten 100
                    > .000
                    > > to już chyba wyślesz z córeczką/synkiem na kolanach... ;))))
                    >
                    > Ha! Oby nie z wnusiem;)

Co TY ??????? Szary dobrze pisze:) Co, nie masz zamiaru się udzielać??? Szybko
                    czas minie, jeszcze się dzieci nie "dorobisz" a już będzie 100 000 postów:))))
                    • Gość: lucy_ Do Szarego:))))))) IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 23:28

Dziękuję!!!!!:)))))))))))
                      To było bardzo miłe:) Pozdrawiam:)))
                      Dzisiaj nie mam dostępu :(
                      • Gość: szary Re: Do Szarego:))))))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.10.01, 19:59
                        A proszę, proszę... :))))

Chciałem w podobny sposób "potraktować" beasta, ale szczwany lis nie ujawnia
                        adresu. Nie wie, co stracił....;))))
                        • Gość: beast Re: Do Szarego:))))))) IP: *.*.*.* 10.10.01, 21:58
                          Słucham ,słucham?Aaa, chodzi o e-maila?Nie ujawniam,bo za czesto popadam w
                          konflikty;)
                          • lucy_z Do Beasta:) 11.10.01, 19:11

> Słucham ,słucham?Aaa, chodzi o e-maila?Nie ujawniam,bo za czesto popadam w
                            > konflikty;)

A dlaczego Ciebie ciągle ktoś się czepia, przecież nie jesteś osobą
                            konfliktową:) Ja tego naprawdę nie rozumiem. Czy już wróciłeś z emigracji???
                            Ja mam najazd w domu i nie mogę dostać się do komputera bo ciągle zajęty-
                            atrakcja:) Tak niestety potrwa aż do niedzieli:(
                            • Gość: beast Re: Do Beasta:) IP: *.*.*.* 12.10.01, 10:47
                              lucy_z napisał(a):

Czy już wróciłeś z emigracji???

Zdaje sie ,że poprzednio niejasno się wyraziłem.Na emigracji z Nowego Portu jest
                              że tak powiem juz na stałe.Raczej nie wróce juz na stare śmieci.

> Ja mam najazd w domu i nie mogę dostać się do komputera bo ciągle zajęty-
                              > atrakcja:) Tak niestety potrwa aż do niedzieli:(

No cóz tylko wspołczuć.Ale jesli musialo to nastapić,to nastapiło w dobrym
                              momencie.Na forum zastój jak nigdy,wiec nic nie tracisz.
                              • Gość: lucy_z Re: Do Beasta:) IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:25

> lucy_z napisał(a):
                                >
                                > Czy już wróciłeś z emigracji???
                                >
                                > Zdaje sie ,że poprzednio niejasno się wyraziłem.Na emigracji z Nowego Portu jes
                                > t
                                > że tak powiem juz na stałe.Raczej nie wróce juz na stare śmieci.
                                >
                                > > Ja mam najazd w domu i nie mogę dostać się do komputera bo ciągle zajęty-
                                > > atrakcja:) Tak niestety potrwa aż do niedzieli:(
                                >
                                > No cóz tylko wspołczuć.Ale jesli musialo to nastapić,to nastapiło w dobrym
                                > momencie.Na forum zastój jak nigdy,wiec nic nie tracisz.

Właśnie! Zrozumiałam,że chwilowo jesteś w Nowym Porcie. Teraz rozumiem.
                                Zaglądałam tu rano i aż się zdziwiłam, że takie puchy:( Ja jak pisałam -
                                chwilowo jestem:( Ale trochę się ruszyło na forum :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka