Gość: Witek IP: 212.134.211.* 03.10.01, 12:17 Panie i Panowie, dawno mnie tu nie bylo i myslalem ze jak wroce to bedzie juz grobo ponad 10tys postow, a tu widze ze nie najlepsza sytuacja. Trzymam kciuki, Witek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 03.10.01, 12:33 Gość portalu: Witek napisał(a): > Panie i Panowie, dawno mnie tu nie bylo i myslalem ze jak wroce to bedzie juz > grobo ponad 10tys postow, a tu widze ze nie najlepsza sytuacja. > > Trzymam kciuki, > Witek Witaj! Gdzie się zagubiłeś????? No może popracujesz trochę i będzie dyszka:))))))))) Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: 157.25.158.* 03.10.01, 12:39 pamietajmy ze ilosc nie zawsze przechodzi w jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 03.10.01, 15:47 Gość portalu: Witek napisał(a): > Panie i Panowie, dawno mnie tu nie bylo i myslalem ze jak wroce to bedzie juz > grobo ponad 10tys postow, a tu widze ze nie najlepsza sytuacja. > > Trzymam kciuki, > Witek Wcielo gdzies dwa filary ;) to i konstrukcja siada.Wierze,ze skoro wrociłes to to i tchniesz w nas nowe siły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie ten Witek?????? IP: *.*.*.* 04.10.01, 15:29 Wpadl,skrytykował nas i znikl;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie ten Witek?????? 04.10.01, 15:36 Gość portalu: beast napisał(a): > Wpadl,skrytykował nas i znikl;))) A może on nam groził paluszkiem zza granicy;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: 212.134.211.* 04.10.01, 16:15 wracam na forum na stale dopier za 2 tygodnie, mam nadzieje ze bedziecie mieli juz z 11tys jak trio i reszta bedzie miala czas na pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 04.10.01, 17:17 No niestety mam zle wiesci.Z tria została jedna trzecia.Takze z 11tys.nici:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 04.10.01, 19:53 Gość portalu: beast napisał(a): > No niestety mam zle wiesci.Z tria została jedna trzecia.Takze z 11tys.nici:( No właśnie:( Ale bądź dobrej myśli:))))))) Z tym Witkiem to sen czy jawa? Pojawia się i znika...... Może w tym wszystkim tkwi jakaś t a j e m n i c a .....?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 04.10.01, 19:58 Pewnie tak:) Inny adres IP sugeruje,ze jeszcze nie dotarł na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: 213.155.155.* 07.10.01, 21:07 Jeszcze nie dotarl ale jest w drodze. A co z pozostala dwojka z trojki sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 07.10.01, 22:54 Tego nie wie,niestety,nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 08.10.01, 09:42 Gość portalu: beast napisał(a): > Tego nie wie,niestety,nikt... To już nie chodzi o ilość a jakość!!!! Prawda beast ? Gdzie te nocne dysputy?????? Ta burza mózgów??????? Trudno mi było się wkręcić do dyskusji , nie nadążałam z czytaniem i nie próbowałam przeszkadzać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 08.10.01, 11:31 Ano! :) To były czasy...Moze chłopaki są na odwyku?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary3m Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 00:17 No, w tym tygodniu powinna już nadejść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Gdzie ta dyszka?????? IP: *.*.*.* 08.10.01, 11:32 A moze juz nawet dzisiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie ta dyszka?????? 08.10.01, 11:34 Gość portalu: beast napisał(a): > A moze juz nawet dzisiaj:) Tak szybko? Nie sądzę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Juz za chwileczkę... IP: *.*.*.* 08.10.01, 23:37 ...juz za momencik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary3m Re: Juz za chwileczkę... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 23:39 Jaż tuż tuż! Kurka, czuję się prawie jak w Sylwestra... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz za chwileczkę... IP: *.*.*.* 08.10.01, 23:42 Jaaaaaa,zburzyłes mi moj misterny plan.Myslałem,ze jestem sam na forum.10 000 post jest co prawda mojego autorstwa,ale to nie ten z 10 000 w tytule ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Juz za chwileczkę... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 23:46 Gość portalu: beast napisał(a): > Jaaaaaa,zburzyłes mi moj misterny plan.Myslałem,ze jestem sam na forum.10 000 > post jest co prawda mojego autorstwa,ale to nie ten z 10 000 w tytule ;) Jaki plan???? Szary też o tym pamiętał:)))))))))) Witaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary3m Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 23:46 Hej, czegoś tu nie kumam... Mój był 9999, specjalnie wstrzymałem się, żeby dać Ci tę zasłużoną frajdę - przecież mogłeś rozpocząć wątek i to też byłby 10.000 post...? Ale cieszmy się! Sto lat sto lat niech żyje forum naaam!!!! Z okazji tej wspaniałej liczby życzę wszystkim obecnym i przyszłym postmankom i postmanom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary3m Re: Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.01, 23:53 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Jaki plan???? > Szary też o tym pamiętał:)))))))))) Witaj:)))) No właśnie, jaki plan? Witaj Lucy, ale się cieszę, że byłem świadkiem tej wiekopomnej chwili i że są gdzieś tam hen osoby, które też się z tego cieszyły i będą jutro cieszyć :))))) Serdeczne pozdrowienia!!! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Sto lat!!! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 23:59 Gość portalu: szary3m napisał(a): > Gość portalu: lucy_z napisał(a): > > > Jaki plan???? > > Szary też o tym pamiętał:)))))))))) Witaj:)))) > > No właśnie, jaki plan? > Witaj Lucy, ale się cieszę, że byłem świadkiem tej wiekopomnej chwili i że są > gdzieś tam hen osoby, które też się z tego cieszyły i będą jutro cieszyć :))))) > Serdeczne pozdrowienia!!! :))))))))))))))) Ja również Cię pozdrawiam:) Ostatnio mniej bywasz??? Myślę, że przez to,że nie masz stałego łącza???? Beast i ja mamy - ale mamy z kolei inne przeszkody/żywe/ha,ha :)))))))) Dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Sto lat!!! IP: *.*.*.* 08.10.01, 23:53 Ha,ha po prostu nieporozumienie.Dziesieciotysieczny post mialem juz przygotowany (jak szampana w Sylwestra;))) i czekałem az ktos zrobi 9999 w koncu sam sie zdecydowałem go napisac i chwile pożniej wysłac tego przygotowanego z drugiego okna,ale nie wyszło,ten był juz 10 001:))) Ale prawdopdobnie gdybym sie nie przyznał nikt by nie zauwazył:)A zrobiłem to ,bo jednak wysłanie posta z 10 000 numerem nie było moim głownym celem w zyciu(takim jest wysłanie posta z nr 100 000 ;))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary3m Re: Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.10.01, 00:03 To ja z dialup'u byłem szybszy niż Ty z kabelka?:))) Tak wyszło. A ten 100.000 to już chyba wyślesz z córeczką/synkiem na kolanach... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary3m Re: Sto lat!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.10.01, 01:19 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Ja również Cię pozdrawiam:) Ostatnio mniej bywasz??? Myślę, że przez to,że > nie masz stałego łącza???? Beast i ja mamy - ale mamy z kolei inne > przeszkody/żywe/ha,ha :)))))))) Dobranoc :))) O o! Dopiero teraz dostrzegłem Twój pościk, tak go sprytnie ukryłaś :)) A cóż to za żyjątka? Ja nikogo do swojego komputerka nie dopuszczam, a niech by ktoś spróbował! ;)) To stałe łącze ciągle pozostaje moim niedościgłym marzeniem – chyba prędzej wyprowadzę się z Trójmiasta w jego poszukiwaniu niż ono przyjdzie do mnie... Ale w sumie nie jest źle – mam 100 godzin internetii miesięcznie, ale niestety do podziału na inne komputery :( No, ja też w końcu idę do wyrka, dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Sto lat!!! IP: *.*.*.* 09.10.01, 17:57 Gość portalu: szary3m napisał(a): > To ja z dialup'u byłem szybszy niż Ty z kabelka?:))) Tak wyszło. A ten 100.000 > to już chyba wyślesz z córeczką/synkiem na kolanach... ;)))) Ha! Oby nie z wnusiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Sto lat!!! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 18:45 Gość portalu: beast napisał(a): > Gość portalu: szary3m napisał(a): > > > To ja z dialup'u byłem szybszy niż Ty z kabelka?:))) Tak wyszło. A ten 100 > .000 > > to już chyba wyślesz z córeczką/synkiem na kolanach... ;)))) > > Ha! Oby nie z wnusiem;) Co TY ??????? Szary dobrze pisze:) Co, nie masz zamiaru się udzielać??? Szybko czas minie, jeszcze się dzieci nie "dorobisz" a już będzie 100 000 postów:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_ Do Szarego:))))))) IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 23:28 Dziękuję!!!!!:))))))))))) To było bardzo miłe:) Pozdrawiam:))) Dzisiaj nie mam dostępu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: Do Szarego:))))))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.10.01, 19:59 A proszę, proszę... :)))) Chciałem w podobny sposób "potraktować" beasta, ale szczwany lis nie ujawnia adresu. Nie wie, co stracił....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Do Szarego:))))))) IP: *.*.*.* 10.10.01, 21:58 Słucham ,słucham?Aaa, chodzi o e-maila?Nie ujawniam,bo za czesto popadam w konflikty;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Do Beasta:) 11.10.01, 19:11 Gość portalu: beast napisał(a): > Słucham ,słucham?Aaa, chodzi o e-maila?Nie ujawniam,bo za czesto popadam w > konflikty;) A dlaczego Ciebie ciągle ktoś się czepia, przecież nie jesteś osobą konfliktową:) Ja tego naprawdę nie rozumiem. Czy już wróciłeś z emigracji??? Ja mam najazd w domu i nie mogę dostać się do komputera bo ciągle zajęty- atrakcja:) Tak niestety potrwa aż do niedzieli:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Do Beasta:) IP: *.*.*.* 12.10.01, 10:47 lucy_z napisał(a): Czy już wróciłeś z emigracji??? Zdaje sie ,że poprzednio niejasno się wyraziłem.Na emigracji z Nowego Portu jest że tak powiem juz na stałe.Raczej nie wróce juz na stare śmieci. > Ja mam najazd w domu i nie mogę dostać się do komputera bo ciągle zajęty- > atrakcja:) Tak niestety potrwa aż do niedzieli:( No cóz tylko wspołczuć.Ale jesli musialo to nastapić,to nastapiło w dobrym momencie.Na forum zastój jak nigdy,wiec nic nie tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Do Beasta:) IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:25 Gość portalu: beast napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > Czy już wróciłeś z emigracji??? > > Zdaje sie ,że poprzednio niejasno się wyraziłem.Na emigracji z Nowego Portu jes > t > że tak powiem juz na stałe.Raczej nie wróce juz na stare śmieci. > > > Ja mam najazd w domu i nie mogę dostać się do komputera bo ciągle zajęty- > > atrakcja:) Tak niestety potrwa aż do niedzieli:( > > No cóz tylko wspołczuć.Ale jesli musialo to nastapić,to nastapiło w dobrym > momencie.Na forum zastój jak nigdy,wiec nic nie tracisz. Właśnie! Zrozumiałam,że chwilowo jesteś w Nowym Porcie. Teraz rozumiem. Zaglądałam tu rano i aż się zdziwiłam, że takie puchy:( Ja jak pisałam - chwilowo jestem:( Ale trochę się ruszyło na forum :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś