ursza 30.12.02, 17:14 robicie sie slawni i mam nadzieje ze tez czesciej otwierani:) bo strona, nawet, nawet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chai Re: gratulacje dla następców Majera Bałabana IP: *.acn.pl 30.12.02, 18:25 Szalom, godnym następcom prof. Majera Bałabana! Przyjmijcie też i ode mnie gratulacje. Wiele widziałem na Kazimierzu, ale nie wiedziałem, że tak śliczna jest w środku syn. Kupa. Czy już jest otwarta? Powiem krótko: zżera mnie zazdrość po obejrzeniu witryny! A, sprawdziłem na forum krakowskim, co to za gagatek z tego 'skks' (dusza witryny)jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: gratulacje dla następców Majera Bałabana IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.12.02, 20:15 trzeba by tylko coś zrobić, żeby Kazek był w wyszukiwarkach. nie znam się na tym, ale są chyba jakieś firmy, które się tym zajmują - sprawiają, że witryna jest w kilkuset wyszukiwarkach. to chyba jednak kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: gratulacje dla następców Majera Bałabana 30.12.02, 20:16 dzięki, dzięki, już się czerwienię... właśnie wróciłem z zebrania stowarzyszenia twórców kazimierz.com, które ma sie dobrze i przyjmuje już w swe szeregi członków z usa i francji ! zapraszamy do współpracy ! :c) ps. a skks jest w wieku matuzalema, a nie studenckim... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: gratulacje dla następców Majera Bałabana 30.12.02, 20:18 > ps. a skks jest w wieku matuzalema, a nie studenckim... pic, pic... polo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: gratulacje dla www.kazimierz.com IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 21:17 Dziękujemy, dziękujemy :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: gratulacje dla www.kazimierz.com 30.12.02, 21:24 :))))) A co ma wiek skks'a do stronki?:) skks jeszcze żyje:) i nie tylko żyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś