Gość: Kloe IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.12.02, 16:57 ...to niedawno powstała knajpka. Baaardzo fajna. Co o niej myślicie? Mnie się strasznie podoba wystrój, w tle jazz. Przytulna, klasyczna jazzowa, lekko dystyngowana- lubię to miejsce. pozdr- Kleo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amelka Re: Boogie-Woogie... IP: *.ds3.agh.edu.pl 03.01.03, 01:33 Boogie jest bardzo, bardzo boogie, bardzo ok, dobra muzyka i swietna atmosfera, ale dla ludzi którzy nigdy tam nie byli wydaje się snobistyczna, jak ktoś tylko tak przez okno zagląda no to rezcywiście, choć trza przyznać, coś w tym jest. pozdrowienia A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Boogie-Woogie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.01.03, 18:49 reklama? nie byłem , ale przechodzę codziennie dwa razy wygląda zbyt elegancko z zewnątrz , a oferta cennikowa nie jest tania pewno kiedyś zaglądnę z ciekawości na razie więcej jest ludzi (albo się tylko wydaje ze względu na rozmiary) w knajpce obok (manekin) (: :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Boogie-Woogie... 05.01.03, 18:27 drogo i duzo "rokitowcow" (o ile to komus przeszkadza - mi osobiscie wrecz przeciwnie :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia re IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 16:53 mi się tam bardzo podoba: inny wystrój- nowoczesny, fajna muzyczka i towarzystwo niczego sobie. zawsze odmiana bo piwnice już mi się znudziły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimak Re: Boogie-Woogie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 22.01.03, 14:37 niech ktos mi powie gdzie to jest rafaladam@.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Boogie-Woogie... IP: *.net.autocom.pl 25.01.03, 17:45 Mnie też się tam podoba gdyby nie obsługa,jest tam taka ruda panna nie uprzejma szalenie (to nie tylko moje zdanie). Super wygodne sofy, fajny wystrój. pozdrawiam Zośka Odpowiedz Link Zgłoś