Gość: ostrow IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 06.09.04, 18:30 wirtualny to ku... wirtualny, a nie stacjonarny. Skoro hipoteka wymaga osobistego kontaktu, trza miec z 200 pracownikow ktorzy pojada do klienta i podpisza te papierdy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Ale po co robić drugi Multibank ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molton. Re: Ale po co robić drugi Multibank ? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:37 Więc jednak. Założę się, że gdzieś w PeKaO SA strzelił korek szampana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: mBank schodzi na ziemię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:56 Właściwie otwarcie centrów finansowych to nie nowość natknałem się na nie jeszcze przed wakacjami w Warszawie. Mam tylko nadzieję, że nie odbije się to na rozroscie opłat. Jak wiemy jakiś czas temu wprowadzono opłatę za przelew w necie. Teraz powoli przemycą opłatę za kartę itd. TAAAK pewnie w PEKAO i PKO strzelają korki od szampanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz Ja tam jestem optymistą IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:37 Nie za bardzo już się mogą cofać bo wymusili na konkurencji dużą obniżkę cen. Np. w Lukasie do dziś przelewy internetowe na konta zdefiniowane są za darmo. A definiować można sobie do woli za darmo tylko trzeba iść do siedziby - ale za to tam częstują kawą, więc wizyta jest raczej przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALTHOR Optymista?a jak ci podwyzsza oplaty? IP: *.fastres.net 06.09.04, 22:28 Na utrzymanie tych cholernych placowek?trzeba bedzie uciekac z mbanku jesli podwyzsza do zlotowki oplaty za przelewy, a cos mi mowi ze niedlugo tak bedzie. Ale wtedy juz ich olewam na 100%juz i tak mi karty a na koncie mam wielokrotnosc sumy maksymalnej pozyczki, tylko dlatego ze mam nieregularne wplaty. No ale nic to, na razie jestem wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRnews.pl Zdjecia centrow finansowych mBanku! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.09.04, 21:11 wiadomosci.prnews.pl/index.php/display,6409 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west za chwile wprowadzą opłaty jak inne banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:38 i do dupy z tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek Re: Zdjecia centrow finansowych mBanku! IP: 207.46.238.* 06.09.04, 21:41 Najlepsze sa "wplatomaty" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: mBank schodzi na ... psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:22 nie bardzo rozumiem strategie gupy BRE, mysle ze Mulitbank i mBank połączą sie niedlugo, bo jast wyrazna kanibalizacja oferty, a wtedy pewnie i oplaty wzrosną. Oferta kredytowa mimo duzej reklamy nie sprzedaje sie chyba zbyt dobrze, bo wcale nie jest najlepsza, to co trzyma ludzi przy mbanku to fundusze i dobre zarządzanie pieniedzmi. Teraz jak wprowadza rachunek giledowy to bedzie super. ale pozostanie to na etapie posrednictwa. Rozwoj na ziemie to koniecznosc, bo w sieci juz wiele nie zawojują, bo sie rynek nasyca. a prawdziwa kasa dla bankow jest teraz wlasnie w hipotecznych, a te trzeba sprzedawac z konsultantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt pierwszym wirtualnym bankiem bylo inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:38 a nie mbank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: pierwszym wirtualnym bankiem bylo inteligo IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.09.04, 00:17 Glupoty piszesz. mBank - koniec listopada 2000 roku VW Bank direct - marzec 2001 roku Inteligo - maj 2001 Jak nie wierzysz - sprawdz w archiwum Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: pierwszym wirtualnym bankiem bylo inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:46 to ty chyba z księżyca człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to mBank schodzi na psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:03 to zrobia nam niedlugo kuku i beda oplaty wyzsze :-( juz przywalili oplaty za przelewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: mBank schodzi na ziemię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:45 A co to ma wspólnego z multibankiem.Multi jest zwykłym stacjonarnym bankiem a tu chodzi o biuro w ktorym mozna jak człowiek zajść i porozmawiac o kredycie, czy podpisać umowę Odpowiedz Link Zgłoś