Dodaj do ulubionych

Kod da Vinci podczas pielgrzymki

29.05.06, 15:24
Jestem zszokowany i oburzony. Byłem w Krakowie podczas wizyty Benedykta XVI,
gdy jechałem na Błonia na budynku(Jubilat) zobaczyłem ogromny plakat
reklamujący film Kod da Vinci. Plakat był umieszczony tuż przy głównej ulicy,
nie sposób było go nie zauważyć. Czy to nie lekka przesada żeby podczas
wizyty Ojca Świetego w Krakowie reklamować ten film? Przecież to sam Benedykt
nakazał bojkot tego filmu jako produkcji wymierzonej przeciw chrześcijaństwu.
Obserwuj wątek
    • Gość: skobel Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:37
      To był film pt "Kłamstwa w filmie Kod L da Vinci".Wszystko pod kontrolą-nie
      doczytałeś poprostu dokładnie.
    • helenka17 Niestety 29.05.06, 17:19
      kapitał nie ma ani ojczyzny, ani wyznania.
      Kapitał nie ma też problemów związanych z wyznaniem - i sumieniem.
      Dodatkowo spóła pn "Jubilat" to twierdza komuny w najgorszym powiatowym gatunku.
      Wystarczy zobaczyć, kto kieruje sklepami tej sieci.
      • Gość: Irek Znaczy... IP: *.chello.pl 29.05.06, 17:30
        nie nasi?
        • Gość: pomocna dlon Re: Znaczy... IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.06, 17:35
          Jaskierr, przewietrz sobie głowę... to powinno pomóc.
        • helenka17 Niczyi 29.05.06, 18:22
          raczej - niż nie nasi. Polecam objazd po sklepach sieci "Jubilat" . Wydzielają
          one stale tę niezapomnianą woń personelu sklepowego sprzed 1988.
          A z pewnością wiesz, o co mi chodzi.
    • mrug Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki 29.05.06, 17:51
      A dlaczego miał zniknąć? Jakieś racjonalne powody.
    • Gość: anki [...] IP: *.chello.pl 29.05.06, 18:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: pomocna dlon Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.236.spine.pl 29.05.06, 18:29
        Nie powinieneś narażać innych ludzi na czytanie tak niechlujnie skonstruowanych
        wypocin... brak elementarnych zasad interpunkcji... Twój post świadczy niestety
        o bardzo niskim poziomie inteligencji. Żenada !
        • Gość: anki Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.05.06, 18:48
          hahahaha!weż mnhie nie rozśmieszaj!bo ty myslisz ze jak ktoś stawia przecinki to
          jest inteligenty!?????boże współczuje ci bo system oceniania ludzi naprawde
          pozostawia wiele do zyczenia!
          • Gość: pomocna dlon Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.236.spine.pl 29.05.06, 19:02
            Twój post świadczy przede wszystkim o niechlujstwie, a brak stosowania zasad
            pisowni w swoim ojczystym języku z reguły dotyczy tłuków bez szkoły jakich w
            internecie można spotkać na pęczki... Może zrób na forum taką zabawę, która
            zbada co forumowicze myślą o autorze tego postu : ( tu wklej swoje wypociny ).

Pozdrawiam
            • Gość: anki Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.05.06, 19:18
              powiem ci ze nic tak nie smieszy jak ktoś kto zapewne jest ciemiezony i poniżany
              w jakiejs pseudo pracy która wykonuje sie wypowiada PóZNIEJ I UDAJE
              INTELIGENCIKA!AZ PRZYKRO PATRZEC;)
              • Gość: wredna Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:50
                Przestań chamski smarkaczu sie wydzierać!
                • Gość: anki Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.05.06, 14:58
                  i na to tez ci powiem,że smarkaczem bynajmniej nie jestem! ale zyj sobie w
                  nieświadomości, obrażaj ludzi i czuj się dowartościowana. Jednakże to złudne
                  uczucie bo w prawdziwym życiu ktoś cię szybciutko sprowadzi na ziemie!
                  • Gość: wstyd cie czytać Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:08
                    Wyrażasz sie jak smarkula, co dopiero gimnazjum skończyła. Na dokładke
                    wrzeszczysz na wszystkich :/
                    I jeszcze śmiesz mieć pretensje, że ktoś cie traktuje jak smarkacza?
                    Śmieszna i żałosna cizia :/

Blondyneczka???
                    • Gość: anki Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.05.06, 15:13
                      powiem ci tylko ze owszem blondyneczka , atrakcyjna, po studiach i do tego z
                      dobrze płatna pracą. także twoje pseudo domysły niesty nie znalazły pokrycia w
                      rzeczywistości.
                      • Gość: wstyd cie czytać Re: żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:15
                        dobrze płatna?? Buahahahahahaha
                        Z takim poziomem wysławiania sie i wrzaskami to chyba wiem jaka praca :P

> powiem ci tylko ze owszem blondyneczka , atrakcyjna, po studiach
                        Renia Beger chyba :)))))))))
                        Sama potwierdziłaś że blondynki są głupie, na dokładke chamowate :/
                        • Gość: jazzinator Alez fascynujacy temat 37 wpisów chochół by sie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 30.05.06, 15:21
                          usmiał.
          • Gość: a Re: Kod - rewanz za Pasje IP: *.ny325.east.verizon.net 29.05.06, 19:04
            ten glupi film zachwalany jest przez wszystkie media na calym swiecie. Nie jest
            prawda zed tlumy ida ten film ogladac. Sa tlumy, ale to sa ludze NASI i ich
            lizusy. W Warszawie jest spora grupa tej choloty. Jezeli Pasja byla
            historycznie prawdziwa , to ten caly elaborat fantazji jest poprostu ublizajacy
            Chrzescijanom i Muzulmanom . Film ten nie przekona nikogo, a ci ktorych reigia
            okresla Chrystusa ponizajaco ( nie warto cytowac),powinni opszczedzic sobie
            trudu - nikt w to nie uwierzy i cala ta propaganda jest szyta grubymi nicmi.
            • Gość: anki kod jest świetnym filmem!.... IP: *.chello.pl 29.05.06, 19:07
              jak zresztą wiele innych oparty na fikcji literacjkiej!
              BArdzo ciekawy i miło się go ogląda a chyba każdy wie ze to o czym w nim mowa to
              nieprawda!wiec bojkot filmu jest conajmniej smieszny!
          • Gość: wredna_jedza [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:08
            • Gość: anki [...] IP: *.chello.pl 30.05.06, 14:35
              • Gość: wredna Re: Netetykieta sie kłania :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:49
                > a ty kim jesteś żeby mnie oceniać???bo w ogóle nie rozumiem co to za dziwne
                > twierdzenia , że pisanie dużymi literami to obraza i nie wiem dla kogo.
                Zanim pustaku zaczniesz pisać, to przeczytaj zasady korzystania z forum. Chyba
                że to dla ciebie za trudne!
                Dorwie sie usmarkany gimnazjalista z onetu do kompa i wydziera morde :/
                A potem człowiek musi czytać takie wypociny na rzekomo inteligenckim forum :/
                • Gość: anki Re: Netetykieta sie kłania :/ IP: *.chello.pl 30.05.06, 15:02
                  może skończ sie juz wypowiadać bo to zakrawa na upośledzenie w stopniu głębokim!
                  i tówj opiekun napewno ma cię już dosć i twoich usilnych prób udawania
                  normalnego człowieka!
                  • Gość: wstyd cie czytać Re: Netetykieta sie kłania :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:10
                    Obraził sie niewychowany smark, że ktoś mu zwrócił uwage, że sie wydziera :/
                    Ale to u takich usmarkanych szczyli z onetu rzecz normalna...

Na onecie moderatorzy zaczynają odrzucac takie pierdy jak twoje, to przyszli
                    szpanować na portal GW :/
              • Gość: wredna Ja jestem pustą istotką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:52
                A ty niestety prymitywem :/
                Wrzask, żeby przekonać o swoich racjach? Tak potrafi tylko troglodyta :/
                Z ktorej jaskini sie urwałaś, albo z którego drzewa zlazłaś\?
                • Gość: anki śmieszna z ciebie istotka! IP: *.chello.pl 30.05.06, 14:56
                  aż się płakać chce ja się twoje wypowiedzi czyta!ale chyba tak jest jak ktoś sie
                  chce na forum dowartościować. W takim wypadku mogę tylko stwierdzić ze bardzo mi
                  przykro,że taka połoweczka człowieka w ogóle się do sieci włącza ale zapewne z
                  czyjąś pomocą bo powątpiewam , że sama byłabys do tego zdolna!
                  • Gość: wredna Re: śmieszna z ciebie istotka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:04
                    > przykro,że taka połoweczka człowieka w ogóle się do sieci włącza ale zapewne z
                    > czyjąś pomocą bo powątpiewam , że sama byłabys do tego zdolna!

Hahahahahahahaha :)
                    Kiedy ci net założyli głupia laluniu? Wczoraj????
                    Bo zasada netetykiety, że drukowane litery oznaczają wrzask, jest znana od dawna :/
                    A potem taki prymityw wchodzi na fora i obraża ludzi :/

Daruj sobie odpowiedź, bo szkoda mi klawiatury na ciebie nędzny frustracie :P
      • Gość: wstyd to czytać [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:07
    • Gość: obs Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki IP: *.salbis.net 29.05.06, 19:22
      >Czy to nie lekka przesada żeby podczas
      > wizyty Ojca Świetego w Krakowie reklamować ten film? Przecież to sam Benedykt
      > nakazał bojkot tego filmu jako produkcji wymierzonej przeciw chrześcijaństwu.

Przesada to była prohibicja i blokady dróg uniemożliwiające lub utrudniające
      ludziom życie i pracę w dni wizyty. Benedykt nakazał bojkot a ktoś inny se
      powiesił reklamę - na tym polega demokracja.
      • Gość: anki Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki IP: *.chello.pl 29.05.06, 19:34
        i masz całkowita rację!!!!!!!!!!!
        • Gość: H56 [...] IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 29.05.06, 20:00
    • polski0001 Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki 29.05.06, 20:09
      Człowieku to tylko film Jak bys przeczytał ksiazke to bys wiedzial co pisze na
      koncu .....
    • Gość: pomocna dlon Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki IP: *.chello.pl 30.05.06, 13:49
      jestem zwykłym parobkiem!!!
    • Gość: Smok Podwarszawski Znalazłem Świętego Grala. Oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:00
    • Gość: anki Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki IP: *.chello.pl 30.05.06, 15:10
      ale z was śmieszni katolicy, obrońcy wiary i dobrego smaku,śmiać mi się chce jak
      czytam jaka pseudo inteligencja się wypowiada!
      • Gość: wstyd cie czytać Re: Kod da Vinci podczas pielgrzymki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:12
        A ja mam ochote zwymiotować jak czytam takie przemądrzałe puste smarkule :/
        Odezwała sie "inteligentka" :/ Raczej powrzeszczała trochę :/
        Chyba ćwierć... o ile nie jedna ósma inteligenta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka