longwehicle 06.06.06, 20:02 www.youtube.com/watch?v=aFEkbBqmP5k&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: IIKongrwes PiS-u!! Bliżej ludzi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:03 SB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: IIKongrwes PiS-u!! Bliżej ludzi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:16 no nie SB - ja też go tak oceniłem - ale w szpitalu był nie na Galla tylko na Wrocławskiej - czyli to emeryt wojskowy... taki trochę wyszczekany - pewnie był oficerem politycznym... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: IIKongrwes PiS-u!! Bliżej ludzi!!!! 06.06.06, 20:21 Noooo,służyłem w balonach bojowych!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: IIKongrwes PiS-u!! Bliżej ludzi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:33 oficer polityczny w balonach bojowych - pewnie chodzi mu o balony zaporowe - obrona przeciwlotnicza kraju - no jako polityczny to nie umie się technicznie wyrażać... Skończyłeś tylko Centrum Wyszkolenia im. Ludwika Waryńskiego w Łodzi czy może Wojskową Akademię Polityczną im. Feliksa Dzierżyńskiego???? Odpowiedz Link Zgłoś