Gość: arona IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 16:15 Kiedy??? Przemkowa.bi, ratuj nas! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łowca przestań, niezbyt mądra kiko, spamować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:16 codziennie ten sam wątek? taki masz teraz plan? takiego wała, a nie przemkowa.bi na admina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: przestań, niezbyt mądra kiko, spamować 22.06.06, 16:19 nie bój Łowco, ze względu na trwałe upośledzenie i niedwracalne zmiany w mózgu tego bi na adminskim stołku nie posadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: przestań, niezbyt mądry łowco, spamować IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 16:21 nowy admin potrzebny, kiko też by pewnie nie miał nic przeciwko temu. Ten jest już przez długie adminowanie zbytnio samowolny i regulaminu nie przestrzegający!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen najdurniejsze są te próby udawania... 22.06.06, 16:25 że klonów jest więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: najdurniejsze są te próby udawania... 23.06.06, 23:03 peteen napisał: > że klonów jest więcej... Spróbuj zrozumieć: w ten sposób można wyrazić wobec siebie poparcie, a następnie za nie podziękować. Ot, taka sztuczka pomagająca poprawiać sobie samopoczucie i utwierdzać siebie w przekonaniu, że ma sie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyk Re: przestań, niezbyt mądry łowco, spamować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:25 niewolnik nie umie żyć bez nadzorcy, eeech zniewolone umysły Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma.ze.boli Re: kiedy nowy admin???? 22.06.06, 16:20 no właśnie kiedy jeszcze jeden admin? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen tak ci pilno? 22.06.06, 16:21 bo co, bo masz błogosławieństwo kiko? lepiej jabbura przekonaj... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma.ze.boli Re: tak ci pilno? 22.06.06, 16:23 a ja do niczego nikogo nie bedę przekonywał. Forum chce? to dobrze, nie chce to drugie dobrze. Teraz czytam, patrzę ucze się i nic nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen który? 22.06.06, 16:29 barrin tak, ale wywaliłbym tych z redkacji gwk, ci daja ciała najwięcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Oj, pilno! IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 16:24 Wierzę, że przemkowa. bi nam pomoże! Jest bardzo rozsądna, no i obiecała! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma.ze.boli Re: Oj, pilno! 22.06.06, 16:33 ale z lektury postów tu to raczej wychodzi na to, że lozodupem i podszywaczem jest przemkowa.bi Ja do końca nie wiem o co chodzi ale z postów wynika, że to ona sie podszywa i donosi do Gazety, to jakis donosiciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Oj, pilno! IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 16:38 to TWA urzadza nagonkę na rozsądną przemkową.bi. TWA potrafi zagryżć każdego, kto im nie przytakuje. Ale jak tu przytakiwać takim cieniasom???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twa Re: Oj, pilno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:39 łatwiej, niż takiemu grubasowi, jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Oj, będę brutalny ! 22.06.06, 16:44 Właśnie Ty kiko nie masz moralnej ani żadnej innej legitymacji na stawianie takich żądań. Dajesz przykład osoby z którymi sie pożegnałem, wraz z peerelem. Jak nie potrafisz wybrać merytorycznych i rzeczowych argumentów w dyskusji, to jedyny cel: przywalić, upieprzyć, dokopać. Jak tak bardzo ci sie tu nie podoba to załóż sobie prywatne forum, a nie mieszaj. Masz u mnie negata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. [...] IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 16:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle [...] 22.06.06, 16:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Oj, będę brutalny ! IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 16:57 ja twoją działalność zielonki oceniam bardzo nisko, ale admin skasował. Natomiast ty możesz spokojnie niewybrednie krytykować kiko i twój post jest sobie nadal. A kiko jest OK i ma swoich zwolenników!!! O twoich zwolennikach jakoś nic nie słychać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. ty taka trochę durnowata jesteś, kiko, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:59 udajesz swoją własną zwolenniczkę??? rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. cieniasy tak mają co? IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 17:03 przeciez ja nie jestem kiko. ostatnio namnożyło się tego IP, ale czemu jesteś chamowaty? Rozumiem , cieniasy tak mają i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. jesteś kiko, jesteś - stylu nie zmienisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:06 tylko ty tak możesz bredzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. . nicki zmieniasz IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 17:26 widzisz neoplusie, zawsze z ciebie taki chmiec,tylko nicjki zmieniasz i wszędzie kiko widzisz Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Oj, pilno! 22.06.06, 16:39 Wracaja stare czasy donosy,robienie koło d...Zadnej przemkowej ,żadnych dziwolągów.jest barrin a jak sie nie podoba..... to won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Oj, pilno! IP: *.net.autocom.pl 22.06.06, 16:52 ty longi, jako osoba co ma ziaziu na móniu, nie masz prawa głosu, a won zawsze możesz zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bi Zaproponujcie sensownego admina 23.06.06, 22:55 Zacznijcie gadac z sensem zaproponujcie sensownego admina, ja nie znam na tyle forum krakow, ale to co sie tutaj dzieje to jawna kpina i wstyd dla miasta i gazeta musi cos z tym zrobic Wiec admin musi byc solidny odpowiedzialny a jednoczesnie umiejacy sie wzniesc ponad podzialy a wszystkie bez sensowne wypowidziedzi powinien usuwac ale nie naruszac wolnosci slowa (wiem wiem łatwo powiedziec a ciezko to zrobic - tutaj cały szacunek dla dobrych adminow) Co do mnie to jasno juz napisalam ze jestem juz na innym etapie zycia niz bycie administratorem forum GW Ale dalej zamierzam poruszac kontrowersyjne tematy i pobudzac do myslenia , bo moze czas zaczac zyc w realu zreszta co nie ktorzy to juz zrozumieli a jesli bedziecie szczesliwi w realu to nie bedziecie sie musieli dowartosciowywac w swiecie wirtualnym :) i bedzie mniej durnymch wypowiedzi :) Powodzenie Na tym koncze wypowiedz w tym watku KROPKA Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Zaproponujcie sensownego admina 23.06.06, 23:28 Obok Nie_ma.ze.boli i Mateusza Wierzbickiego proponuję wziąć pod uwagę również kandydaturę Irka (Irenika?). Wprawdzie pojawił się stosunkowo niedawno i nie wiem czy byłby zainteresowany, ale myślę, że spełnia kryteria. Na forum bywa także Czesiekkk, który gdyby zechciał kandydować, także mógłby, jak najbardziej, adminem być. Panowie, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek doigracie się 23.06.06, 23:44 Na Łodzi wprowadzono już obowiązek logowania, możecie być następni w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: doigracie się IP: *.net.autocom.pl 24.06.06, 08:14 Obowiązek logowania nie jest znowu taki uciążliwy. Może wtedy forum przestałoby byś tablicą ogłoszeń (zwykle stale tych samych), miejscem nieustannych, "przedowcipnych" czatów oraz wulgarnych inwektyw o podłożu politycznym. Może wtedy byłaby większa szansa na kulturalną, spokojną i merytoryczną dyskusję a poważne wątki nie byłyby narażone na kretyńskie docinki, jak to obecnie często się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek/Irenik Adminowanie IP: *.chello.pl 24.06.06, 08:37 Do Kiki co była łaskawa mnie - obok innych - wymienić. Dzięki. Przede wszystkim za zaszczyt umieszczenia mojego nicka obok Nie_ma. Ale w takim razie (jeśli jestem zaszczycony) uważam go za lepszego od siebie. Co do tego drugiego - wstrzymuję się. Najchętniej oddałbym swój głos, skoro już zostałem wywołany do tablicy, na Nicka3. Obawiam się tylko, że on jest zbyt mądry, żeby kandydować do jakiejkolwiek władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Adminowanie IP: *.net.autocom.pl 24.06.06, 11:16 Irku, cieszę się, że nie odmawiasz. A zatem niech los i forumowicze decydują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekko Re: Adminowanie IP: *.chello.pl 24.06.06, 11:30 pocałunek śmierci juz masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieczepialski Re: Adminowanie-obecny admin jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 12:22 admin jest OK . Dajcie już spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Adminowanie-obecny admin jest OK 24.06.06, 19:03 To twoje "OK" to w tym kontekście pojęcie bardzo względne. Sprawa, jak widzę, zatacza coraz szersze kręgi. Początek końca tuż, tuż...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Ekko! IP: *.chello.pl 25.06.06, 10:25 Jeśli to była dla mnie przestroga - dziękuję bardzo. Zaszło jednak qui pro quo. Skutkiem, jak mniemam, życzeniowego myślenia Pewnej Pani. Jak również tego, że ma poczucie władzy. Ja już miałem kiedyś stanowisko z łaski panującej władzy, która na to panowanie nie zasługiwała ni zasłużyła. Przyjąłem je w naiwności sądząc, że jestem lepszym kandydatem od tego drugiego. Nie sprostałem jednak i jestem na bocznym torze. Rewitalizacja nie wchodzi w grę z dwu powodów: 1) mam stanowcze zdanie (co nie znaczy, że raz na całe życie - choć wobec głupoty nie uznaję dyskusji), wobec czego nie zagrzałbym miejsca pod rządami aktualnych mocodawców, reprezentowanych przez nieoczekiwanie miłą dla mnie Wnioskodawczynię, 2) dla jej mocodawców jestem idealnym kandydatem do kierowania za pomocą systemu haków, ponieważ - jak wspomniałem - piastowałem stanowiska objęte nomenklaturą. Niczego się przy tym nie dorobiłem i nie boję się niczego gorszego od tego, co przeszedłem i doznałem od jednej i drugiej strony ideologicznego starcia. Ale też nie mam smaku się dorabiać na tej nowej koniunkturze. To znaczy wysługiwać się na forum Gazety tej opcji, którą pani Kiko tutaj reprezentuje. A tak na marginesie: to jest dobre, że możemy dyskutować tutaj tak swobodnie - za co należą się Gazecie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Do Irka 25.06.06, 10:49 Po co tyle słów, szczególnie tych niemiłych???? Nie to nie! Wniosek - lepiej mówić wprost, zamiast tak bez sensu owijać w bawełnę.... Inaczej zdarza się tak, jak w tej anegdocie o Atenach i Sparcie. ------ Oto ona: Posłowie ateńscy przemawiali długo i w sposób, jak to było w ich zwyczaju, niezwykle zawiły i wyszukany. Władcy Sparty słuchali cierpliwie. Kiedy Ateńczycy wreszcie skończyli, Spartanie powiedzieli co następuje; Niestety nie możemy wam odpowiedzieć, bo jak słuchalismy początku, nie wiedzieliśmy jaki będzie koniec. Kiedy zaś wysłuchaliśmy końca, zapomnieliśmy, jaki był początek. Ha...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Do Kiki IP: *.chello.pl 25.06.06, 14:06 Nie chcialem być niegrzeczny - tak jakoś wyszło staremu weredykowi. Ale skoroś się odgryzła ad personam, to i ja machnę zagadką (swoją, ad hoc i toutes proportions gardees): jaka jest różnica pomiędzy wkładem do kultury europejskiej zawile piszących Ateńczyków a prosto z mostu walących - w dodatku nie rozumiejących ich - Spartan? To nie do ciebie, tylko tak w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMkiko Re: Do Irka IP: *.net.autocom.pl 25.06.06, 15:15 Ok. nie gniewam się długo. Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale wkład Ateńczyków bez porównania większy ( kultura, nauka, filozofia).... Spartanie, wiadomo: prości, waleczni etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik szukaj, zakało, szukaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:18 nowych popleczników - ale nic z tego, znają cię tu zbyt dobrze, pora wynieść się na inne forum i niszczyć je tak tak tok fm i krakforum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko walczymy z chamstwem! IP: *.net.autocom.pl 25.06.06, 15:21 wszystkimi możliwymi środkami, a więc i z tobą czytelniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMkiko Re: Do Irka IP: *.net.autocom.pl 25.06.06, 17:49 Czuję, że nie o to Ci chyba chodziło? To byłoby zbyt proste.... Odpowiedz Link Zgłoś