Dodaj do ulubionych

Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakowie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 09:56
chciałbym się dowiedziec ile kasy mozna wyciagnać z przyjezdnych , ludności
napływonej z małych miast i wiosek za mieszkanie w Krakowie , jaka cena ich
zatrzyma?, jak bardzo sa zdeterminowani po sprzedazy swojej ziemi ,zwierzat
hodowlanych i wiejskich domów.
Obserwuj wątek
    • hans1006 Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow 23.06.06, 10:38
      właśnie też jestem ciekawy - przyznaj się więc tylko szczerze - " jestem z
      miasta ". Czy to miasto to może Pcim czy inna metropolia?
      • Gość: jestem z miasta Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:44
        szczerze hans Floriańska 41 , a Ty?
        • Gość: hans1006 Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.profix.local / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:21
          ja Rynek 35
    • Gość: remek Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:45
      pracuje w biurze nieruchomości 80 % kupujących , z poza Krakowa ,
      N.Sącz ,Skarzysko , Bytom, Tarnów ,Kielce maja kasę to płacą , a ceny jeszcze
      pójda . wiele osób kupuje teraz dla dzieci które startuja na studia , cena nie
      gra roli , po 5-ci latach sprzedadza z zyskiem, kupujanp 2-3 pokoje , jedno dla
      swojego ,dwa do wynajęcia i utrzumanie na studiach za free ,bardzo dużo takich
      tranakcji
      • Gość: . Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: 212.160.65.* 23.06.06, 12:29
        a co z domami też taki trend ?
        • Gość: remek Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:56
          z domami niekoniecznie , ale tam ceny ustawione są dużo powyzej wartosci na
          zasadzie , kiedys kupiec i tak się znajdzie , teraz okazji nie ma:)prawie nie
          mamy ofert mieszkań , wszyscy kupuja na inwestycje , np ostatnia transakcja
          mieszkanie które będzie dopiero oddane za 3 miesiace bajeczna dąbie 6800 m stan
          deweloperski , kupujem małżeństwo okolo 55 lat tylko z myslą o wynajmie , nie
          bedą tam mieszkaćpowiedzieli że będa miec jakiś cash na emeryturę
    • Gość: Leper i spółka Ile jesteś w stanie zapłacić za pomidory i kapary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:29
      Ile jestescie w stanie zapłacić za pomidory, rzotkiew i botwinke z cebulą??
      Zastanówcie się!
      Jeżeli wy nam powyższycie ceny za mieszkania my wam za warzywa i owoce tyle
      zaspiewamy że to co wam pozostanie to wbić zeby w beton i cegłe waszych nowych
      mieszkań!
      chcecie wojny????????????????
    • krax79 Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow 23.06.06, 16:12
      Dobre, tylko co Wy, zapyziali "rodowici" krakowianie wychowani w hałasie i
      smrodzie spalin byście zrobili bez tych wiochmenów:-)?, komu byście sprzedawali
      lub wynajmowali swoje nędzne klitki za wielkie pieniądze? Gdyby nie my to
      połowa z was musiałaby zacząć żebrać. Osobiście gdy tylko zarobię już na was
      wystarczająco dużo to opuszczam to nędzne miasteczko.

• lolek9936 Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow 23.06.06, 17:24
      masz racje krax - pamietam to miast w latach 80-tych. na rynku moze 1 knajpa
      czynna, brud, smrod itd - gdyby nie turysci i studenci to byloby tak jak np-w
      piotrkowie trubunalskim gdzie nikt nie chce mieszkac . wiec debile cieszcie sie
      ze ludzie do was jezdza i chca w tym prymitywnym miescie mieszkac. pozdrawiam z
      londynu - to miasto do ktorego krakowek nigdy nawet sie nie zblizy.
    • Gość: Grzegorz Lato ===========wieś to ma arkadia===================== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 11:15
      o wsi spokojna, wsi wesoła, stroń na zawsze od miejskiego grajdoła...

wieś ma dalece piękniejszą architektóre od miasta - tzw architektue krajobrazu,
      z którą absolutnie nic się nie moż równac.

THE END
    • Gość: LPR [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: midgard Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:46
        prawdziwy Krakus nigdy nie zapisze się do LPR kolego drogi.
        Myślisz że jak jesteś z Huty to to samo co z Krakowa?
        nie.. nie prosze Pana
        • Gość: fghty Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:20
          Nie sadzilem, ze Nowa Huta to odzielne miasto sasiadujace z Krakowem. ;-)))
          Brawo Panie kolego. A propos calej dyskusji ludzie ze wsi to druga kategoria...
          • Gość: endrju Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:40
            mylisz się kolego nie druga tylko trzecia lub czwatra , ewentualnie towar poza
            wyborem , a pchaja się do miasta jak do siebie:)
            • Gość: fghty Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:03
              Ostatnim moim zdaniu zabraklo po ...? Sam jestem rodowitym krakusem i naprawde
              w naszym miescie na kazdym rogu mozna spotkac rodowitego mieszczucha -
              Buraka!!! Takze co Ci przeszkadza, ze ludzie ze wsi migruja do Krakowa? (to
              pytanie retoryczne)
    • Gość: wacek z krakowa Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.profix.local / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:00
      a co nas nie stac na mieszkania - czemu tylko inni kupuja -
    • Gość: z_malego_miasta Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:37
      Jestem z małego miasta i przyjechałem do Krakowa na studia.
      Po studiach postanowiłem sobie kupić tu mieszkanie.
      Niestety deweloper (Salwator) odstapił od umowy
      pod kretyńskim pretekstem i teraz musiałbym zapłacić dwa razy więcej za
      mieszkanie. Ale już nie zamierzam się tu osiedlać, bo spotkałem tu za dużo
      podłości. Wyciągne z Krakowa tak dużo kasy jak to tylko możliwe,
      kupie sobie troszeczke pola i będę uprawiał marchewkę.
      W między czasie przelecę każdą krakowiankę, która się nawinie do łóżka (one
      uwielbiają wieśniackie mięśnie).
      Myślę, że uprawiając marchewkę będę bardziej szczęśliwy niż w Krakowie, a wy
      pozostańcie z używanymi (może już zapłodnionymi) krakowiankami z wieśniackimi
      bękartami. :)
    • Gość: gosc;1 Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:42
      faktycznie jak bylem u was na studiach to na 100 osob - 5 bylo z krakowa-
      ludzie wy jestescie debilami i macie najwyzej podstawowe wyksztalcene- to
      miasto by z wami upadło juz dawno.
      • elvitto Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow 26.06.06, 23:33
        no faktycznie, krakowianek z wyzszym wyksztalceniem, to sie raczej duzo nie
        spotka :) hehe

A stare krakowskie pierdoly bez przyjezdnych by nie przezyli, nie ma szans. Oni
        sie lokuja w komunach i mieszkaniach gminnych czynszowych i placza ze ich na nic
        nie stac, bo nie chce im sie pracowac.
        • m.in Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow 27.06.06, 01:56
          czy tu jest jakiś mod?
          • Gość: hycel Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.ae.krakow.pl 27.06.06, 08:03
            ale wiejskie zakompleksione pieski szczekają hau hau :)
    • Gość: Alfred Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: 217.96.22.* 27.06.06, 09:20
      No i po tych wszystkich wypowiedziach widać właśnie z jakiego "elementu"
      skaładają się mieszkańcy naszego pięknego miasta. Po co tu przyjeżdzacie? Po co
      pytam? Przyjeżdzacie, kupujecie mieszkania na kredyt w slamsowatych osiedlach i
      wydziczacie się jacy to jesteście nadziani jeżdząc samochodami przedstawicieli
      handlowych. Prawda jest taka że wiochmen zawsze będzie wiochmenem i słoma mu z
      butów zawsze będzie wystawać.Wiem co piszę ponieważ przyszło mi przez rok
      mieszkać na takim właśnie nowym osiedlu wśród różnych chamów z okolicznych
      bliższych i dalszych wioch. Jak to się zachoywało na osiedlu to szkoda
      mówić.Najlepiej byście zrobili stosując się do słów prezydenta Francji, żeby
      wykorzystać okazje do siedzenia cicho. Ale cóż, wiem że mój apel pozostanie bez
      echa, a raczej z wielkim echem tzn. wiochmeni zaraz na mnie wyskoczą i zaczną
      bluzgać. Ale prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to. Pozdrawiam rodowitych
      Krakowian.
      • Gość: cin Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.ae.krakow.pl 27.06.06, 15:21
        Al własnie mieszkam na takim nowym osiedlu Eldorado sama wiocha i jeszcze się
        pchaja po 7tyś za metr ,sami przedstawiciele handlowi i wiocha:(
    • Gość: Leper i spółka żadnaaaaaaaaaaaaa cena nas nie postrzyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:43
      zalejemy was naszą kulturą i swojskim stylem...
      a wszystko w ramach integracji;)
    • klbch Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow 27.06.06, 16:42
      Czytając ten temat można się chyba tylko śmiać. Bo raczej nie mozna brać na
      poważnie takich wypocin. Jedna rzecz tylko mnie interesuje skąd takie złe zdanie
      o przedstawicielach handlowych (nie jestem nim, żeby nie było...). Chyba lepiej
      przedstawicielem niż sprzątaczką myjącą kible na dworcu głównym. Chyba większy
      wstyd być złodziejem? nieuczciwym politykiem?...hm?
    • Gość: anty Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:57
      to wypad do Wawy , tam przedstawicieli napewno potrzebuja:)
    • Gość: znawca Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:11
      Myślę ze 8 tys metr to za dużo dla ludzi ze wsi , beda szukać tańszych mieszkań
      kurdwanów , ruczaj , wieliczka , skawina i po kłopocie
    • Gość: z_europy Czy to jest wątek dla palantów, żeby gdzie indziej IP: *.selfip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:19
      nie zaśmiecali netu swoimi wypocinami?
      • Gość: zieleniak Re: Czy to jest wątek dla palantów, żeby gdzie in IP: *.ae.krakow.pl 29.06.06, 16:35
        Teraz mieszkania pojdą ostro do góry wieś sprzedała truskawki i młode
        ziemniaczki , bedą kupowac ostro!!!!:)
        • Gość: gul Re: Czy to jest wątek dla palantów, żeby gdzie in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:24
          sprzedam w dobrej cenie ale Krakusowi
    • Gość: ZOFIA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:56
    • Gość: kKuba [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:07
    • Gość: anty zofia Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 18:20
      a ja jak studiowałem na AE z waszym miescie a przyjechaem tutaj z wrocławia i
      dalej tu zostałem bo mi sie podoba to faktcznie nie spotkałem wielu rodowitych
      mieszkańców - czyzby dla nich egzaminy były za trudne? albo oni wolą co innego -
      szkoła zawodowa i to wszystko...obytak dalej- do mieszczuchów- jedźcie sobie
      np za granice np-do NY lub Londynu - tam jest mase ludzi przyjezdnych i takie
      komentarze to słyszałem od zakompleksionych, miejscowych, niedouczonych -
      rodowitych - mieszkańców. A gdyby nie ci przyjezdni z wiosek to by to miasto
      upadło juz dawno- gdyby nie studenci to by tutaj knajp nie było a taxówkarze by
      umarli z głodu...
    • Gość: warszawiak [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 18:27
      • Gość: ZOFIA Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:40
        wioskowe chłopy i baby się odezwały , nikt nie ma tyle determinacji aby się tak
        wyrwać z wiochy i zaczepić w miescie , gdzie centralne i ciepła woda , ale
        wiocha nigdy z was nie wyjdzie , może za dwa pokolenia:)
        • Gość: Kuba Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:59
          Masz zocha rację widać na twoim przykładzie ,ze wiocha nigdy z ciebie nie wyszła i prawdopodobnie nigdy nie wyjdzie,straszny z ciebie przypadek. Prawdopodobnie pochodzisz zjakiejś strasznej dziury bo myslisz ,ze ludzie na wsi nie znaja i nie mają co i ciepłej wody.
          • Gość: fan ZOSKI Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:33
            Z reakcji wiochowiczów widać ze Kraków ZAMIESZKUJĄ JUZ PRAWIE SAME BURAKI bo na
            wioskach nie ma neta:)dojedz im Zocha , wiesnaik musi wiedzieć gdzie jego
            miejsce:)
            • Gość: Kuba Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:51
              Uchowaj Boże Krakow od takich mieszkańców jak zoska i fan zoski .
              • Gość: fiki-miki Do Brudnej Zochy! IP: *.77.classcom.pl 10.07.06, 22:10
                Witaj Brudna Zocho!
                Moje wpisy wyparowały. Daj znac jedynie czy je przeczytałaś. Jeżeli tak, to
                odpowiedz. Chodzi mi przede wszystkim o aluzje z Wierzejskim w tle. Nie wiem
                czy zajarzyłaś o co mi chodziło. A jestem ciekaw :)
                Tymczasem utwierdzaj się dalej w swej wieśniaczej mentalności. Gdy życie jest
                czarno-białe jest łatwiej!
                Niechaj Ci się darzy w każdej komorze! Hehehehehe! Bywaj!
              • Gość: warszawiak Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:12
                i dlaczego wycięto mój text-przecież nie złamał żadnego regulaminu - to czysta
                prawda jak was widze u mnie to mi was żal- prowadzicie jak furmani i sie boicie
                dużego miasta.pozdrawiam
                • Gość: fiki-miki Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.77.classcom.pl 10.07.06, 23:14
                  Witaj!
                  Mówisz o Krakówku w Wawie? Że się nam pupy marszczą na widok dużego miasta? :)
                  Moim zdaniem kazda opinia jest wartościowa i nie nalezy niczego kasować!!!
                  Trzeba odważnie patrzeć przed siebie. Ja tam nigdy we Wawie samochodem nie
                  byłem i nie prowadziłem. Dlatego nie wiem czy zmarszcyłbym pupe czy tez nie :)
                  Ale napisz mi prosze dlaczego Krakusi prowadzą jak furmani? Rozbawiła mnie ta
                  opinia :) Daj kilka przykładów.
                  Ja natomiast czasami widze gości z Wawki w naszym miasteczku. Pupy im sie nie
                  marszczą, gazują przed siebie ile fabryka dała. Przypominaja mi takie wiejskie
                  psy, które nie pozwola się wyprzedzić i biegna na oślep przed ciągnikiem. hehehe
                  Pozdrowienia dla wawy.
                  • Gość: warszawiak Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:11
                    przykład= dzis na al.solidarnosci- jedna z większych ulic- jedzie taki lewym
                    pasem 60 km/h gdzie nawet tiry więcej jadą i tamuje ruch-u nas sie jezdzi
                    szybko / pędzi przed traktorem jak psy / ale jak sie ma troche wyobrazni to sie
                    jedzie bojaźliwoe prawym / najbardziej skrajnym pasem/ żeby innym nie
                    przeszkadzac- my jeżdzimy też bez wyobraźni ale generalnie lepiej niz gdzie
                    indziej- lubie do was przyjezdzac bo fajnie jest u was - ale tylko pare dni bo
                    ciągnie mnie do tego ruchu i pędu - do którego juz jestem przyzwyczajony- mój
                    text był nawiazaniem do obrzucania się na tym forum od jakichś wieśniaków co
                    się do was sprowadzają- u nas jest przecież to samo - wielu ludzi tu przyjeżdza
                    i mieszka- przeważnie to ci najlepsi znajdują prace - i jakoś nikt tego nikomu
                    nie wypomina- u mnie w pracy sa ludzie z całej polski i jest ok-nawet się
                    lepiej zachowują niż nasi mieszkańcy.więc trochę samkrytyki - bo jak ktoś
                    nogdze nie był poza swoim miastem to takie głupoty pisze- pozdrawiam
                    prawdziwych krakusów- a nie jakichs zakomplexionych ludzików ---
                    • Gość: fiki-miki Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:14
                      Dobrze prawisz! :)
                      Brudna Zocha jedzie po wieśniakach ile wlezie, a ja jestem za wieśniakami.
                      Napisałem bardzo mądrego maila na ten temat, ale ktoś go wykasował :( Nie chce
                      mi sie powtarzać - z natury jestem leniwy. Ale w skrócie napiszę - wieśniaki
                      budują świetlaną przyszłość Krk (podobnie jak każdego większego miasta w
                      Polsce, Europie i na świcie). Dlatego wołam: vivat wieśniaki w Krk!!!
                      Co do jazdy samochodem po Wawie to pewnie masz rację. Nie wchodzę w polemikę :)
                      Pozdrawiam!
                      • Gość: ELO Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:40
                        O KOLEJNY ZAFAJDANY BURAK :)
                        • Gość: fiki-miki Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:32
                          Nostradamus :) Hehehehe!
                  • tim999 Re: ??? 11.07.06, 09:56
                    Kolega pisze z kobierzyna czy z placówki o większym rygorze? a może kolege
                    zamknęli w jednym z tajnych więzien CIA i karzą stukać takie pierdółki
                    • Gość: warśawiak Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:31
                      jak jesteś niezłą dupcia to chetnie Cię stuknę:)
                    • Gość: Nieświadoma Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:32
                      Co to jest "element napływowy" drodzy "rodowici Krakowianie". Czy jak moja
                      rodzina ma ziemię od 8 pokoleń w Bronowicach, to jestem wieśniak czy nie??? Bo
                      teraz przed naszym domem wyrasta las bloków i sie zastanawiam skąd taka ilość
                      Krakowian na wsi ???? A jeszcze niedawno było u nas tak ślicznie i cicho....
                      • Gość: z miasta Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:01
                        nie , jak jestes z Bronowic to z miasta :) wiesniaki to ci którzy przyjeżdzaja
                        tu na studia i pózniej za wszelka cenę i z wielką determinacją chcą zostać w
                        Krakowie , na szczęście ceny mieszkań rosną i buraki musza wynajmować
                        mieszkania u rodowitych Krakusów albo robić wypad do swoich miejscowośći takich
                        jak , tu masz przykład: Mielec , Rzeszów , Tarnów , Krosno ,
                        Opole ,Kielce ......
                        • agrus_kos Re: ??? 11.07.06, 16:42
                          ...Szczecina, Gdanska, Olsztyna, Torunia, Poznania, Wroclawia, Lublina,
                          Katowic..
                          ...szkoda stawow w palcach...
    • Gość: z_europy Kto nie Napływowy w Krakowie? IP: *.selfip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:15
      Czy ten wątek wszelkiej masci frustratów, miastowych z huty, biezanowa i
      ku..nowa, dysputa hołoty z żydowskich kamienic z ich kuzynowstwem w
      przysłowiowej psiej wólce powinien być w ogóle łączony z Krakowem?

Jeżeli ta wiekszość, to chamstwo Co tu pisze to sa krakusi to Krakusi pewnie
      sie stąd szybko wyniosą pod skałę albo do mogilan, bo raczej nie na wolę
      złodziejowską?
      • Gość: krk Re: Kto nie Napływowy w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:17
        ales pojechał , co z Ruczaju jesteś:)
        • Gość: nie.z_europy dawniej z prądnika nieczerwonego IP: *.selfip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:22
    • Gość: apsolfent Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:30
      wieś nigdy nie zintegruje się z miastem , wczesniej ktos pisał o AE w
      krakowie , sam tam studiowałem i wiem jak to wyglada , 80% ludzi z poza
      Krakowa , dziewuchy które przyjechały bo to by złapać faceta z miasta inni nie
      mieli szans chyba że kasa , ekipa z krakowa bawiła się w klubach a wieśniaki
      siedziały w akademiku na 29- listopada i piły rozrabiany spirytus i przetwory z
      domu. Teraz pracujemy w dobrych firmach , wiadomo że po znajomość i ale coś za
      coś , a nasi wiejscy koledzy są przedstawicielami handlowymi , albo pracuja w
      bankach za 1500-2500 i biora kredyty na mieszkania ,albo dalej wynajmują , tak
      samo z asystentami , nikt z miasta za takie pieniądze by nie poracował na
      uczelni tam zostaje sama wieś która w ten sposób ma szanse sie wyrwać .
      • Gość: zielonka Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:09
        a ja tez pracuje w bardzo dobrej firmie i nie musiałem miec znajomości- bez
        znajomosci niektórzy by sie nawet na sprzątanie nie załapali-tacy d.e.bile-
        pozdrowienia dla kurdwanowa
    • Gość: paryz Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:17
      dobrze ze wyjechalem z tego kraju i kupilem u was apartament ale nie ma do
      czego wracac- do tego kraju i kretynskiego miasta- dobrze go psrzedam albo
      wynajme -
    • Gość: eryk Re: Jaka cena zatrzyma leement napływowy w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:09
      myslę ze 10 tyś za metr to zaporowa cena dla wsi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka