Gość: Foxy IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 12:24 jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: Flower Power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:39 Lubie tam przesiadywać :) sala do palenia klimatyczna, przytulna. Sympatyczni armani Karol i Grześ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Flower Power IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 18.08.06, 20:54 amberville7, czlowieku, dawaj no mi tu migusiem adres do tego klubu, napastuja mlodych mezczyzn???!!! Co za fajny klub!!! I powiadasz, ze sama wlascicielka, alez cymesik!!! Jak ma na imie? A pyfko stawia przed? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Flower Power 18.08.06, 09:23 generalnie ok. duzy plus za sale 'lezaca' :)). jednak czegos brakuje w tej knajpie zeby byla naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
amberville7 Re: Flower Power 18.08.06, 10:45 Jak dla mnie to klimat, który kiedyś ta knajpa miała już dawno znikł... Zmieniła się część barmanów a co gorsza zmieniło się podejście do klienta, którego barmani (wciąż zajęci pogaduchami) traktują jako konieczne zło... Samo założenie tego lokalu jest też niefajne - bo jak można w tak dużej knajpie zrobić tylko jedną toaletę...? Trudno nie wspomnieć w tym miejscu rónież o jednej z właścicielek, która nierzadko znajdując się pod wpływem przeróżnych używek jest bardzo nachalna w stosunku do klientów (bełkocze itp) szczególnie powinni uważać młodzi mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Flower Power 18.08.06, 15:24 amberville7 napisał: > Samo założenie tego lokalu jest też niefajne - bo jak można w tak dużej > knajpie zrobić tylko jedną toaletę...? ??? co to znaczy tak duza knajpa???? jak dla mnie jeden kibel w tej knajpie w szcegolnosci wystarczy. > Trudno nie wspomnieć w tym miejscu rónież o jednej z właścicielek, która > nierzadko znajdując się pod wpływem przeróżnych używek jest bardzo nachalna w > stosunku do klientów (bełkocze itp) szczególnie powinni uważać młodzi > mężczyźni... cos mi sie widzi ze amberville7 chce sie na sile znalezc dziure w calym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Flower Power spoko miejscowka IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 18.08.06, 19:14 amberville7 myslisz, ze zalozeniem jakiejkolwiek knajpy jest KIBEL?! To czego ty szukasz w knajpach, KIBLA?!Chyba rzeczywiscie sie czepiasz, w Kolorach tez jeden kibelek, a knajpa ma nawet ogrodek i jakos nikomu to nie przeszkadza, to samo w Mleczarni, moze masz slaby pecherz, albo cos nie trzymasz...to sie leczy kochanienki... A za troskliwosc wobec mlodych mezczyzn naleza ci sie wielkie brawa, biedne baranki, napewno umieraja ze strachu przed nachalnymi belkocacymi wlascicielkami pubow... moze bedziesz trzymac straz obywatelska we Flower? Podobno dobrze płacą...Za mna juz mozesz chodzic, ja sie straaaaasznie boje tych magier...a szczegolnie obawiam sie odurzonych wlascicieli Pieknego Psa, ojejejejejej... Dla mnie klub super, jedzonko do rana, zawsze mozna cos przekasic, barmanki, szczegolnie piekna Ania OK, barmanom tez nie moge nic zarzucic...nie rzucaja sie co prawda, ale spoko, muza fajna, czasami graja na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Flower Power IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 18.08.06, 20:57 amberville7, czlowieku, dawaj no mi tu migusiem adres do tego klubu, napastuja mlodych mezczyzn???!!! Co za fajny klub!!! I powiadasz, ze sama wlascicielka, alez cymesik!!! Jak ma na imie? A pyfko stawia przed? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dola Re: Flower Power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:21 felek i kola, to chyba rozdwojenie jaźni :p ale chłopak ma rację, nie ma co się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia174 Re: Flower Power 19.08.06, 19:29 Mówcie co chcecie uwielbiam ten lokal :) Klimatyczna sala z poduszkami, dobre piwko i świetna muzyka wpadająca w ucho ale nie za głośna żeby nie przeszkadzała w rozmowie :) Co do obsługi to jest pierwsza klasa!! :) a czekać trzeba w każdej knajpie jeżeli jest duży ruch przy barze z tym wyjątkiem, że we flower w trakcie oczekiwania można podziwiać bardzo przystojnych barmanów ( mam na myśli Karola i Grzesia :)). Zawsze się uśmiechną, zażartują i człowiek od razu czuje się jak w domu :) Na sam koniec jeszcze jedno pytanie do pana, któremu przeszkadza to że w knajpie jest tylko jeden kibelek: Czy jak jego znajomi przychodzą do niego do domu czy też im przeszkadza, że ma tylko jeden kibel ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
amberville7 Re: Flower Power 19.08.06, 20:21 po primo po tą są knajpy żebym nie musiał znajomych zapraszać do domu, a po secundo to w domu mam dwie toalety:-)) Ps jak lubicie stać w kolejce do jedynej toalety w knajpie kilkanaście minut to Wasza sprawa ale skończmy już ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: Flower Power 22.08.06, 17:42 przy jakiej uliczce taka knajpka? bo jeszcze tam nie bylam... :-> Odpowiedz Link Zgłoś
olo234 Re: Flower Power 28.08.06, 13:18 jestem pod wrażeniem tego lokalu ! w sobotę trafiłem tam ze znajomymi gdzie w rytmach madonny i boba sinclera ludzie się świetnie bawili, a barmani tancząc za barem rozkręcali atmosferę. Gratuluję! wreszcie nie bawimy sie tylko w alternatywne brzemienia;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ita Re: Flower Power IP: *.chello.pl 29.08.06, 09:49 to przykre, ze tej knajpie sie tak źle powodzi, że w tak żenujacy sposob musi sie reklamowac na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała ekipa Re: Flower Power IP: *.pxs.pl 30.08.06, 13:56 wreszcie znowu trafiliśmy na pania perełkę,jezu skad ona ma tyle energii??? gdzie podziali się jej ukochani barmani???nowa ekipa miła ale za młoda i za wolna niestety!pani perełko moze ma pani jakieś szybsze siostry i braci? całujemy i padamy na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Flower Power IP: *.pxs.pl 30.08.06, 14:00 stała ekipa ma na boga rację!!!!!!!pearl to mogłaby się sklonować,gdzie jest książe i mario?ta podobno święta trójca to he he rodzeństwo?!pogratulować rodzicom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z WARSZAWKI Re: Flower Power IP: *.pxs.pl 30.08.06, 14:09 byłem tam na sylwestra zupełnym przypadkiem,super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surym miśka i stała ekipa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:24 czy ty masz rozdwojenie jaźni czy co?myślisz że im więcej negatywnych opinii tym lepiej? W knajpie codziennie jest pełno ludzi, barmani są w porządku, rozumiem że nie musisz lubić tej knajpy (masz zatargi z właścicielem czy jesteś mniej przystojny od obsługi,jesteś z konkurencji etc), ale po co jechac po wszystkim po kolei? to źle świadczy o tobie człowieku :) każdy kto tam był wie ze nie masz racji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuu Re: Flower Power IP: *.in.uj.edu.pl 04.09.06, 15:51 Wiesz co Ita, zmiataj do tej swojej Baraki, a kysz! Jak kiedys bedziesz miala swoj biznes, to pogadamy o reklamie, zobaczymy jak tobie bedzie sie powodzic. Jak widac Flower ma swoich wielbicieli i twoimi postami tego nie zmienisz. Zenujace jest, ze tak starasz sie ZAREKLAMOWAC inne miejsca, zmien nik na AGENCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ita Re: Flower Power IP: *.chello.pl 30.08.06, 21:57 a ja tam wole Barakę i już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug IP: *.pxs.pl 31.08.06, 01:47 Jeśli już robisz reklamę swojej(?) knajpie, to albo się zaloguj, albo pisz z innych komputerów, bo inaczej narażasz się tylko na śmieszność i raczej odstraszasz potencjalnych klientów. Taka rada na przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hallo Re: IP: *.pxs.pl IP: *.pxs.pl 31.08.06, 16:09 hejka,tu jest free internet i pani zza baru pozwoliła{nie musiała}wpiąć się kablem,nie przesadzaj teraz też mi pozwala ci odpisać,jej dżiekuje tzn pani pearl dzieki dzieki dzieki,normalnie gdzie indziej nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ita Re: IP: *.pxs.pl IP: *.chello.pl 31.08.06, 22:38 w conajmniej kilku knajpach na Kaziku jest internet za free np w pozorach, pozytywce i na całej szerokiej... Odpowiedz Link Zgłoś