gph 19.02.03, 14:29 jak się nazywał ten przebój, który mi ostatnio polecałeś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: tripis! 19.02.03, 14:30 gph napisał: > jak się nazywał ten przebój, który mi ostatnio polecałeś? pewnie chodzi o creampolo - impreza u stefana :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tripis! 19.02.03, 14:33 marceliszpak napisał: > gph napisał: > > > jak się nazywał ten przebój, który mi ostatnio polecałeś? > > > pewnie chodzi o creampolo - impreza u stefana :) u Stefana na imprezie - jak już coś. ale mi chodzi o taki na nutę jakiegoś szlagieru.. i nie pamiętam co to miało być:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: tripis! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 14:37 Czyzby Panjabi Mc's "Mundian To Bach Ke" ? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tripis! 19.02.03, 14:47 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Czyzby Panjabi Mc's "Mundian To Bach Ke" ? jakoś inaczej to chyba szło :( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: tripis! 19.02.03, 14:51 a może Come on Eileen w wykonaniu Mighty Mighty Bostons??? to bardzo fajny kawałęk, godny polecania :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph only tripis know.. 19.02.03, 14:57 wodnik74 napisała: > a może Come on Eileen w wykonaniu Mighty Mighty Bostons??? to bardzo fajny > kawałęk, godny polecania :) zapewne, ale chodzi jednak o kawałek cream p. :( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: only tripis know.. 19.02.03, 15:06 to w takim razie może ... ehm... cytuję: "cycki, cycki, cycki"... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: only tripis know.. 19.02.03, 15:10 wodnik74 napisała: > to w takim razie może ... ehm... cytuję: "cycki, cycki, cycki"... :)))))))) no, nie wiem. a wszystkich przecież nie odsłucham żeby znaleźć tą perełkę..:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: only tripis know.. 19.02.03, 15:25 No cóż, ozostaje mi tylko życzyć ci dobrej zabawy i zebyś sie nie zapomniał w przyjemnościach :)))))))))))) koneser to nigdy nie ma lekko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripis Re: only tripis know.. IP: 213.77.44.* 19.02.03, 15:31 cyt: "wielkie dwa pisiory" na melodie "Never ending story" ;-))) sory mam roboty po pachy wpadne pozniej pozdrowienia t Odpowiedz Link Zgłoś