pavlack 23.02.03, 20:20 ... o jutrzejszym kolejnym spotkaniu dotyczącym zabytkowych tramwajów itp. :D Odbędzie się o 18.00 w Siedzibie KKMK na ul. Wawrzyńca 15 (tak jak poprzednio) Ja nie wiem czy będę, ale się postaram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyrek Re: Przypominam... 24.02.03, 10:56 pavlack napisał: > ... o jutrzejszym kolejnym spotkaniu dotyczącym zabytkowych tramwajów itp. :D > Odbędzie się o 18.00 w Siedzibie KKMK na ul. Wawrzyńca 15 (tak jak poprzednio) Jestem ciekaw kto przyjdzie z tych ludzi którzy byli ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Przypominam... IP: 149.156.15.* 24.02.03, 11:07 Ja nie przyjdę, ale napiszcie czy ci co ostatnio najwiecej krzyczeli to przyszli hehe Hyrek! Czy macie fotoarchiwum w EKK? Odpowiedz Link Zgłoś
hyrek Re: Przypominam... 24.02.03, 14:10 Gość portalu: mouset napisał(a): > Ja nie przyjdę, ale napiszcie czy ci co ostatnio najwiecej krzyczeli to > przyszli hehe Przyjść może przyjdą Najważniejsze żeby mieli cos do powiedzenia :-) > Hyrek! Czy macie fotoarchiwum w EKK? Autobusy - www.komunikacja.krakow.pl/autobusy/ Tramwaje - www.komunikacja.krakow.pl/tramwaje/ Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 15:21 hyrek napisał: > Przyjść może przyjdą > Najważniejsze żeby mieli cos do powiedzenia > :-) No, mi się udało, i będę na pewno, mam zamiar coś powiedzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 16:26 powiedz to też na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 17:00 Gość portalu: mouset napisał(a): > powiedz to też na forum :) Po spotkaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 17:02 3mam za słowo, gdyby byli jacyś z Poznania to od razu wybijcie im z łbów wymiany Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 20:38 No więc tak jak obiecałem zdaję relację: przyszło (jak się można było spodziewać) mniej osób, ale nikt nie milczał ;-) udało nam się postawić cele, jakie chcemy osiągnąć, oraz to co możemy w zamian zaoferować, zostało spisane wstępne pismo do MPK, teraz będziemy czekać na odpowiedź :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 21:54 Czy mógłbys przybliżyć postawione cele i treść pisma, tak pytam , aby zobaczyć co odpowie miss rzecznik. Aha! Czy był Locutus? Bo nie wiem czy czekać na ironiczną wersję relacji, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 22:02 Gość portalu: mouset napisał(a): > Czy mógłbys przybliżyć postawione cele i treść pisma, tak pytam , aby zobaczyć Cel to uruchomienie linii turystycznej. Natomiast w piśmie będzie zawarta chęć naszej pomocy przy renowacji i utrzymaniu wagonów zabytkowych. Jeśli MPK wyrazi zgodę, to po przeprowadzeniu tych prac będziemy się starać o uruchomienie linii turystycznej. > co odpowie miss rzecznik. Rzecznik nie decyzduje w takich sprawach... > Aha! Czy był Locutus? Bo nie wiem czy czekać na ironiczną wersję relacji, hehe Nie było go :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 22:21 No zobaczymy czy dyrekcja się wykaże , a ciocia też macza palce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Nie było go bo zaspał... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.02.03, 23:22 Przylazłem ze szkoły skonany o 14. i koło piętnastej glebnąłem się do łóżka. Obudziłem się przed samą szóstą, więc poprzeklinałem trochę, bo w sumie chciałem iść na spotkanie, po czym z powrotem zakopałem się w pościeli. Ważne, że są konkrety. Zobaczymy, jak tam mój rytm dobowy się ustabilizuje, ale postaram się następnym razem pojawić, tylko dajcie znać kiedy. Wszystko się u mnie rozbija o rytm dobowy zmieniający się z tygodnia na tydzień... chlip... to bardzo utrudnia normalne funkcjonowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Nie było go bo zaspał... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 25.02.03, 07:39 Przykro nam :( Odpowiedz Link Zgłoś