Dodaj do ulubionych

Przypominam...

23.02.03, 20:20
... o jutrzejszym kolejnym spotkaniu dotyczącym zabytkowych tramwajów itp. :D
Odbędzie się o 18.00 w Siedzibie KKMK na ul. Wawrzyńca 15 (tak jak poprzednio)

Ja nie wiem czy będę, ale się postaram.
Obserwuj wątek
    • kuba203 Pamiętamy :)) n/t 24.02.03, 08:34
    • hyrek Re: Przypominam... 24.02.03, 10:56
      pavlack napisał:

> ... o jutrzejszym kolejnym spotkaniu dotyczącym zabytkowych tramwajów itp. :D
      > Odbędzie się o 18.00 w Siedzibie KKMK na ul. Wawrzyńca 15 (tak jak poprzednio)

Jestem ciekaw kto przyjdzie z tych ludzi którzy byli ostatnio
      • Gość: mouset Re: Przypominam... IP: 149.156.15.* 24.02.03, 11:07
        Ja nie przyjdę, ale napiszcie czy ci co ostatnio najwiecej krzyczeli to
        przyszli hehe
        Hyrek! Czy macie fotoarchiwum w EKK?
        • hyrek Re: Przypominam... 24.02.03, 14:10
          Gość portalu: mouset napisał(a):

> Ja nie przyjdę, ale napiszcie czy ci co ostatnio najwiecej krzyczeli to
          > przyszli hehe

Przyjść może przyjdą
          Najważniejsze żeby mieli cos do powiedzenia
          :-)

> Hyrek! Czy macie fotoarchiwum w EKK?

Autobusy - www.komunikacja.krakow.pl/autobusy/
          Tramwaje - www.komunikacja.krakow.pl/tramwaje/
          • pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 15:21
            hyrek napisał:

> Przyjść może przyjdą
            > Najważniejsze żeby mieli cos do powiedzenia
            > :-)

No, mi się udało, i będę na pewno, mam zamiar coś powiedzieć :D
            • Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 16:26
              powiedz to też na forum :)
              • pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 17:00

> powiedz to też na forum :)

Po spotkaniu :D
                • Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 17:02
                  3mam za słowo, gdyby byli jacyś z Poznania to od razu wybijcie im z łbów wymiany
                  • pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 20:38
                    No więc tak jak obiecałem zdaję relację: przyszło (jak się można było
                    spodziewać) mniej osób, ale nikt nie milczał ;-) udało nam się postawić cele,
                    jakie chcemy osiągnąć, oraz to co możemy w zamian zaoferować, zostało spisane
                    wstępne pismo do MPK, teraz będziemy czekać na odpowiedź :D
                    • Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 21:54
                      Czy mógłbys przybliżyć postawione cele i treść pisma, tak pytam , aby zobaczyć
                      co odpowie miss rzecznik.
                      Aha! Czy był Locutus? Bo nie wiem czy czekać na ironiczną wersję relacji, hehe
                      • pavlack Re: Przypominam... 24.02.03, 22:02

> Czy mógłbys przybliżyć postawione cele i treść pisma, tak pytam , aby
                        zobaczyć

Cel to uruchomienie linii turystycznej. Natomiast w piśmie będzie zawarta chęć
                        naszej pomocy przy renowacji i utrzymaniu wagonów zabytkowych. Jeśli MPK wyrazi
                        zgodę, to po przeprowadzeniu tych prac będziemy się starać o uruchomienie linii
                        turystycznej.

> co odpowie miss rzecznik.

Rzecznik nie decyzduje w takich sprawach...

> Aha! Czy był Locutus? Bo nie wiem czy czekać na ironiczną wersję relacji, hehe

Nie było go :D
                        • Gość: mouset Re: Przypominam... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 24.02.03, 22:21
                          No zobaczymy czy dyrekcja się wykaże , a ciocia też macza palce
                          • Gość: Locutus Nie było go bo zaspał... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.02.03, 23:22
                            Przylazłem ze szkoły skonany o 14. i koło piętnastej glebnąłem się do łóżka.
                            Obudziłem się przed samą szóstą, więc poprzeklinałem trochę, bo w sumie
                            chciałem iść na spotkanie, po czym z powrotem zakopałem się w pościeli.

Ważne, że są konkrety. Zobaczymy, jak tam mój rytm dobowy się ustabilizuje, ale
                            postaram się następnym razem pojawić, tylko dajcie znać kiedy.

Wszystko się u mnie rozbija o rytm dobowy zmieniający się z tygodnia na
                            tydzień... chlip... to bardzo utrudnia normalne funkcjonowanie.
                            • Gość: mouset Re: Nie było go bo zaspał... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 25.02.03, 07:39
                              Przykro nam :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka