Dodaj do ulubionych

Agencja Nowosti

06.09.06, 13:54
w latach osiemdziesiątych miała korespondentów...
jednym z nich był pan Michałkiewicz.
No ale to zapewne przypadkowa zbieżność nazwisk, imion, imion rodziców i
obywatelstwa....
Obywatel Michałkiewicz....cięty język, właściwie przekonania no i to
wsparcie:))))
tramwajarz
Obserwuj wątek
    • przejezdny czy to prawda jest,że kiedy byłeś mały to 06.09.06, 13:57
      ukradłeś trąbkę hejnaliście?
      • tramwajarz7 Mały to nie byłeś,... a jesteś... 06.09.06, 14:02
        natomiast co do trąbki....Nie , to nieprawda.
        Natomiast rozpowszechnianie takich informacji na mój temat bez przedstawienia
        dowodów nie oznacza że Tobie włos z głowy nie spadnie. Takze i spodnie...
        tramwajarz
        Chłopaki na zajezdni mówią, ze prowokatorów trzeba ciąć. Mowią , ze w kły...no
        to...jakby co jeżdżę siodemką
        • przejezdny a czy to prawda,że wynajęcie tramwaju kosztuje 06.09.06, 14:12
          100 pln. za godzinę jazdy?.
          • tramwajarz7 Re: a czy to prawda, że wynajęcie tramwaju? 06.09.06, 14:15
            No wiesz jak jesteś pełnoletni to stojący tramwaj mozesz wynająć również i na
            godziny.
            Małoletnim wynajmuje się nielegalnie kanciapę na zajezdni.
            Tylko donieść trzeba zgode rodziców i ministra oświaty.
            No o mundurku nie wspominam, bom grzeczny...
            tramwajarz
            A przeszło Ci już to PiSanie o miłośnikach kradzieży trąbek czy innych ciał
            niebieskich:)
            • przejezdny pytam-jakby nie było-fachowca.a czy to prawda,że 06.09.06, 14:20
              w Krakowie jeżdżą 44 tramwaje GF6-otrzymane z Norymbergi?.
              • tramwajarz7 Re: pytam czy to prawda 06.09.06, 14:23
                z tą Norymbergą to dziś temat niewygodny...
                niby się broni to, ze 44 jest rodzime i patriotyczne...ale tramwaje stare
                budowane jeszcze za zimnej wojny...iwesz, ze za godzinę nawet wynajętą taki
                tramwaj moze niejedno zobaczyc no i konflikt gotowy...
                tramwajarz
                My na zajezdni jesteśmy bezkonfliktowi ,a le o dość zdecydowanych postawach i
                no i nieektóre chłopaki coś tam dospawali do buforów...
                uff
                • przejezdny to ostatnie już pytanie/na dzisiaj/.Czy w sezonie 06.09.06, 14:29
                  zimowym 2006/2007-będziesz uczestniczył w "pracach w zakresie odśnieżania,
                  polewania roztworem soli oraz posypywania solą,piaskiem i mieszanką żużlową
                  terenów parkingów oraz dróg komunikacyjnych wewnętrznych na terenie MPK SA. w
                  Krakowie" ?.
                  • tramwajarz7 Najchętniej solą ,no ewentualnie piaskiem.... 06.09.06, 14:35
                    to zależy od tegpo czy Zima pokaże z bliska swoją TWARZ...no ja blisko bedzie
                    to coś się sypnie...
                    tramwajarz
                    Na zajezdni chłopaki mówią ze ja zawsze taki aspołeczny jakiś jestem...no
                    trudno , niech mówią
                    • tramwajarz7 A wracając do Michałkiewicza... 06.09.06, 14:42
                      to wiem że Nowosti wolniejsza była od TASS'a, no ale Michałkiewicz i dziś
                      raczej ociężały. Przynajmniej jesli idzie o stan umysłowy...
                      tramwajarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka