Dodaj do ulubionych

Jaki kredyt?!

06.09.06, 18:19
Praktycznie wszyscy jesteśmy teraz w momencie poszukiwania najdogodniejszego dla siebie kredytu kierująć się jakimiś tam ktyteriami i wiedzą.
Proponuję abyśmy podzielili się informacjami, które mogą pomóć.
Oczywiście jest masa miejsc w necie, firm jak Expander czy Open Finance, ale do podjęcia tak ważnej decyzji na lata każda opinia niezależnego człowieka się przyda.
Proszę o rozpoczęcie wątku i podawania w jakim banku, pośrednictwie, walucie bierzecie kredyt. Jakie zaoferowano wam promocje...
Obserwuj wątek
    • ganz3 Re: Jaki kredyt?! 07.09.06, 08:33
      Jeśli chodzi o kredyt we frankach dobre oferty mają MBank, Milenium i MultiBank
      Ale uwaga na małą pułapkę! z uwagi na dużą ilość klientów rozpatrywanie
      wniosków trwa nieraz ponad 5 tygodni!!! Może ktoś ma informacje o banku który
      pozycza franki i krótko rozpatruje wniosek? albo ewentualnie podobnie ale w
      złotówkach ?
      • tomusbig Re: Jaki kredyt?! 07.09.06, 08:45
        Ja złożyłem wnioski o kredyt we franku w Millenium i w BGŻ poprzez Open Fiance.
        Minimalnie lepszą ofertę ma BGŻ (o ile uda się pracownikowi Open wynegocjować
        marżę jaką nam obiecał).
        Pozdrawiam sąsiadów:)
        • xyz99334 Re: Jaki kredyt?! 07.09.06, 09:06
          Witam,
          Osobicie nie polecam Milenium. Jak juz kredyt przydziela to obsluga FATALNA.
          Na przelanie transz czeka sie 1,5-2 tyg, a ponad to nie mozna uzyskac nigdzie
          informacji, dlaczego nie przelane i co sie dzieje. W infolini nie udziela
          inforamcji bo nie moga, departament obslugi kredytow - nie odpowiada na
          maile,a kontak telefoniczny z nimi ma tylko pracownik oddzialu,ale i tak nie
          jest w stanie wiele zdzialac.

Obecnie mam kilka skarg napisanych na jeden z krakowskich oddzialow i
          pracownikow.

Pozdrawiam
    • kubowa1 Re: Jaki kredyt?! 19.09.06, 10:45
      kredyty w SC, DomBanku, PKO sa, BPH - polecam swoje usługi. Szczegóły
      poczta@mcl.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka