Dodaj do ulubionych

Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowicz<?

IP: *.net.autocom.pl 09.09.06, 22:22
w sprawie J. Kuronia???
Na Forum Kraj może być a tu nieee???
Obserwuj wątek
    • baba_w_oknie Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic 09.09.06, 22:25
      tu tylko o rzeczach nieistotnych mozna mowic.
      • Gość: LMKiko Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic IP: *.net.autocom.pl 09.09.06, 22:29
        traktują forumowiczów jak dzieci..., albo gorzej...
        :((
    • Gość: rem Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 22:36
      dobra robota, przy wyborach to procentuje,.:)
      • Gość: H56 Walentynowicz, moherówa od Rydzyka IP: 195.150.112.* 09.09.06, 22:43
        żaden autorytet
        • baba_w_oknie Re: Walentynowicz, moherówa od Rydzyka 09.09.06, 22:46
          jak ona byla juz autorytetem, to moherow jeszcze nie bylo.
          • kocinos Re: Walentynowicz, moherówa od Rydzyka 10.09.06, 00:56
            baba_w_oknie napisała:

> jak ona byla juz autorytetem, to moherow jeszcze nie bylo.

Ale Kuroń był...
            • Gość: irri Re: Walentynowicz i Kuroń IP: *.net.autocom.pl 10.09.06, 05:12
              NO i Kocinosku, jaka konkluzja?
              • Gość: Irek Re: Walentynowicz i Kuroń IP: *.chello.pl 10.09.06, 09:30
                Do Irri w sprawie konkluzji (bo Kocinosek stracił nadzieję, ja zaś mam jej jeszcze trochę).
                No więc pani Anna miała sprawę, bo ją zwolniono z pracy itp. To była iskra, pretekst, powód czy jak tam. Postawiła się. Koło niej powstało ognisko.
                Ale mówienie o niej, że to ona obaliła komunę czy rozwaliła układ warszawski, to tak jakby twierdzić, że p. Leszek dostał ileś tam doktoratów za odkrycia w biologii (sprawdził się na polu prokreacji, a jakże) czy teologii (głosi się synem Kościoła i Maryi).
                Zatem p. Anna ma zasługi niepodważalne, p. Leszek też. Ale żadne z nich na polu którejś z nauk (dyscyplin) historycznych. Poziom ich refleksji historycznej odpowiada ich erudycji ogólnej. Pan Jacek Kuroń natomiast był człowiekiem w tym względzie innego nieco pokroju i innej miary, w związku z czym jego głos prawdopodobnie pozostanie ważny na długo. Dłużej, niż jego społeczne i polityczne zasługi różnych okresów jego życia. Jego zupy staną się być może równie anegdotyczne dla przyszłych pokoleń jak ciasteczka francuskiej królowej, ale jego słów słucha się zupełnie inaczej niż tych dwojga bohaterów. O ile ktoś ma uszy do słuchania...
                • Gość: hank Re: Walentynowicz i Kuroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 09:45
                  Irek napisał:
                  Do Irri w sprawie konkluzji

Ale zdajesz sobie, że Irri to kiko, podobnie jak Imk i wszystko co na Forum
                  Kraków pojawia się z IP: *.net.autocom.pl ?
                  • Gość: ale [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 09:47
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • xyz_xyz_xyz tak, kiko czytają wszyscy 10.09.06, 10:06
                      a potem w kosz klikają
                      • Gość: rem Re: tak, kiko czytają wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:08
                        w kosz klika grupka nieproszonych gości z TWA
                        normalni ludzie klikają w czerwone kosze
                        • xyz_xyz_xyz Re: tak, kiko czytają wszyscy 10.09.06, 10:10
                          Gość portalu: rem napisał(a):
                          > w kosz klika grupka nieproszonych gości z TWA
                          > normalni ludzie klikają w czerwone kosze

co sprowadza się do jednego: czerwony czy nie, kosz na forum jest jeden.
                      • Gość: LMKiko nie martw się o mne - xyz IP: *.net.autocom.pl 11.09.06, 17:05
                        i nie sądż wszystkich według siebie i tego biedaka - pana Q.
                  • Gość: Irek Re: Walentynowicz i Kuroń IP: *.chello.pl 10.09.06, 10:00
                    Do Hanka: dzięki za post skierowany do mnie.
                    Ale ja tak - przeważnie - sobie i Muzom, bo wiem, żem nudziarz (choć Ta Nasza Muza nawet mnie zaszczyca swoją uwagą). Z całym szacunkiem i proszę tego nie traktować jako niewczesnej aluzji: parę teczek znam tak dobrze, że wolę o nich nie pamiętać. Mam tu na myśli wyłącznie historię krakowskiego forum. No i jeszcze uniwersalnego, dubeltowego (PO-PiS) kandydata na prezydenta Krakowa.
              • kocinos Re: Walentynowicz i Kuroń 11.09.06, 03:44
                Nie miałem czasu, ale spieszę z konkluzją, choć już Irek mnie ubiegł.
                Króciutko. Jacek Kuroń był już czynnym i znanym opozycjonistą, gdy
                Walentynowicz jeszcze suwała suwnicą. Miał kto wystąpić w jej obronie jak ją
                wysiudali. Prawnikowi Kaczyńskiemu się nie chciało, albo może się bał o
                posadkę...
                Wiem, że trochę przesadzam, ale ten "najazd" akurat na Kuronia uważam za
                obrzydliwy...
                • Gość: LMKiko Re: Walentynowicz i Kuroń - Kocinosku! IP: *.net.autocom.pl 11.09.06, 17:13
                  Zawsze lubiłam Kuronia i wiernie słuchałam jego telewizyjnych kazań. Coś tam
                  też przeczytałam jego autorstwa.
                  Walentynowicz , Gwiazda i inni z tego grona mają wielkie poczucie krzywdy.
                  Zostali odsunięci na margines, bo.........???
                  I to "bo" właśnie tak ludzi interesuje.
                  Czy to grzech - chcieć wiedzieć???
    • Gość: ona Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 22:49
      to raz że należała do tej samej parti co ty komuchu betonie h26 przez 25 lat
      • Gość: H56 Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic IP: 195.150.112.* 09.09.06, 22:53
        beton, komuch SB-ek, H56, nie należał i nie będzie członkiem żadnej partii
    • Gość: emu Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:04
      kiko, nie mogę znaleźć tego apelu Anny
      może wklej link z tym apelem tutaj,
      • kikoo1 Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic 10.09.06, 08:11
        Znajdziesz na Forum Kraj, na samym prawie początku.
        Próbowałam wklejać dokładnie wg instrukcji, ale mój komputer chyba tego nie
        robi...sorry
        • Gość: andy Re: Dlaczego zniknął >Apel Anny Walentynowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:55
          trzema link lub tekst zaznaczyć lewym klawisze myszki, potek prawym wciśnąć
          kopiuj i peznieść gdzie trzeba i prawym wcisnąć wklej i natepnie u dołu wyslij
          i trzeba u góry robić wstecz aż do strony głównej,
    • Gość: kiko wyjaśnienie - sorry IP: *.net.autocom.pl 10.09.06, 10:11
      nie mogę zawsze występować pod tymi samymi nickami. Na forum trwa,
      na obrzeżach netykiety, bezpardonowa walka między dwiema zasadniczymi opcjami
      politycznymi. My jesteśmy w mniejszości, więc czasem jest konieczna taka
      partyzancka strategia...Ale Ci co trzeba wiedzą, kto jest kto!
      PS.
      Netykieta mówi: w jednym wątku należy występować pod jednym nickiem i tego
      staram się przestrzegać! Natomiast nicków, jako takich można mieć wiele.
      Często też dla żartu np. w sprawie bobu podpisuję się "soja" itp....
      • henryk.kowalski Zrzygać się można. 10.09.06, 10:23
        Trwa błazeńska wojna pomiędzy PiS-em a PO na płatne spoty telewizyjne. Na
        jednym z nich zwolenniczka PO nie może patrzeć w telewizor, w którym bez
        przerwy pojawia się Jarosław Kaczyński, na drugim PiS-owiec wystawia na balkon
        telewizor z Tuskiem w środku.
        – Kto jednak zamówi spot telewizyjny, na którym widz wyłączy obu panów i weźmie
        się za oglądanie Szymona Majewskiego lub Kuby Wojewódzkiego, jak dzieje się to
        naprawdę w normalnych polskich domach? – dziwi się pan K.
      • mrug Re: wyjaśnienie - sorry 10.09.06, 10:56
        Gość portalu: kiko napisał(a):

> Netykieta mówi: w jednym wątku należy występować pod jednym nickiem i tego
        > staram się przestrzegać!

Postępując zgodnie z tym w tym wątku podpisałaś się już trzema nickami: kiko,
        LMK, irri...Jesteś tylko, po prostu, normalnym, zwykłym trollem...
        • Gość: kiko czyli LMKiko Re: wyjaśnienie - sorry IP: *.net.autocom.pl 10.09.06, 11:04
          znowu zaczynasz, mrugu? To z dyskusyjnego zapału aczkolwiek
          kiko, LMK, LMKiko czy kikoo1 uważam za to samo!!!
          • xyz_xyz_xyz Re: wyjaśnienie - sorry 10.09.06, 11:05
            a imk i irri to też to samo co kiko?
            • Gość: LMKiko Re: wyjaśnienie - sorry IP: *.net.autocom.pl 11.09.06, 13:01
              oDpowiadziałam już - czasem zapomnę w dyskusyjnym ferworze, czasem dla żartu
              mam ochotę na jakiś adekwatny nick, jak np.:
              w kwestii słynnego dziadka lubiłam podpisywać się helga itp...
          • mrug Wstrętny troll... 10.09.06, 11:06
            Re: Walentynowicz i Kuroń
            Autor: Gość: irri IP: *.net.autocom.pl
            Data: 10.09.06, 05:12

NO i Kocinosku, jaka konkluzja?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=48347925&a=48355378
            • kikoo1 do mruga 10.09.06, 17:37
              mrugu, twoja bezradność staje się coraz bardziej śmieszna i odrażająca.
              Posuwasz się już do inwektyw. Im bardziej chcesz, żeby mnie tu nie było, tym
              bardziej ja chcę tu być! O co ty się boisz? Wciąż grasz jedne z pierwszych
              skrzypiec na forum Kraków,TWA czy Nuda, choć tam zajrzałam tylko raz i dawno....
              Swym zachowaniem, ty i twoi wiadomi kumple, wystawiacie przede wszystkim sobie
              nienajlepsze świadectwo. I jakim prawem chcecie decydować o tym, kto może pisać
              na forum. Ja wam stanowczo takiego prawa odmawiam, bo nie mogę się zgodzić,
              zeby tacy jak wy o tym decydowali. Forum Kraków po prostu na to nie zasługuje.
              • Gość: kikoo1 Re: do mruga i nie tylko! IP: *.net.autocom.pl 10.09.06, 21:21
                powyższe dot. nie tylko "wiadomych kumpli" mruga ale także pana polskiego0001,
                który raczył wejść do Sprawy, dziś właśnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka