gph 27.10.06, 15:45 po ostatniej tragedii wszystkie kreatury biją pianę snując coraz to bardziej absudalne plany uzdrowienia. obrzydliwe jest to wykorzystywanie tragedii dla własnych, partykulkarnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: szkolnictwo na topie 27.10.06, 15:46 a gołąb z katowickej hali wciaż nie ma miejsca by siąść....no ale pan premier juz nie premieruje a na stolec stołeczny sie sadzi... Wykorzystaja wszystko....to zwyczajnie taka rasa...niziuchna trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: szkolnictwo na topie IP: *.chello.pl 27.10.06, 15:55 Tak to z takimi bywa. Kiedyś był taki fach, że się nazywało "rzezimieszki" - bo odcinali lub rżnęli sakiewki mieszczuchom. Teraz to się chyba do czego innego stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: szkolnictwo na topie 27.10.06, 16:00 peteen nie wierzył mi jak napisałem ,że rodziny ofiar dostały przysłowiowego wała od byłego premiera a nowy gupa rżnie!!A ku...robił se fotke w chełmie strażackim!!Wyglądał w nim tak,że mi jaja w lodówce popękały!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś