sesolello 31.10.06, 12:45 Czy ktos wie gdzie w krakowie mozna kupic czekolade studencka?? marzy mi sie ogromnie, czy ona jest w ogole do Polski importowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: czekolada studencka 31.10.06, 12:47 sesolello napisała: > Czy ktos wie gdzie w krakowie mozna kupic czekolade studencka?? marzy mi sie > ogromnie, czy ona jest w ogole do Polski importowana? a skąd miałaby by być? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 To ta z Czechosłowacji?:) 31.10.06, 12:53 Wielka chyba z 200g z orzechami i winogronami:) Ostatni raz widziałem jak wracałem z kolonii z 20 lat temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph z Czechosłowacji ciężko będzie. 31.10.06, 12:54 ale być może Lesiak ma jeszcze tabliczkę w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
sesolello Re: czekolada studencka 01.11.06, 00:48 To taka czeska (slowacka?) czekolada, pyszna, z bakaliami, smak czekolady zupelnie niepodrabialny, dostałam ostatnio od tesciowej, ale skonczyla sie w ciagu 35 minut, moze ktos to przywozi, tak pytam bez-nadziejnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aja38 Re: czekolada studencka 02.11.06, 22:49 no w czechach ona jest-pycha! ostatnio przywozilam Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: czekolada studencka 02.11.06, 22:52 Kupisz ją w Chyżnem, rzeczywiście bardzo dobra i wielga. Odpowiedz Link Zgłoś
dobcia1 Re: czekolada studencka 03.11.06, 16:40 Zgadzam się, czekolada pierwsza klasa. Ostatnio ją jadłam w sierpniu gdy byłam na Słowacji, kupiłam sobie zapas. W sklepach krakowskich jej nie widziałam, ale może na placu Żydowskim będzie. Pamiętam, że tam swego czasu były stragany ze słodyczami sprowadzanymi z zagranicy, to może będzie też studencka. Odpowiedz Link Zgłoś