kikoo1 28.11.06, 00:31 chciałabym móc ciebie kiedyś zacytować, ale nie dajesz mi tej szansy :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 szukajcie a znajdziecie,tyle że cienkie to jakieś 28.11.06, 00:40 :(( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40654&w=52869847&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: och, xyz 28.11.06, 08:15 Ty nie masz ani męża ani dzieci ani nikogo;-)))Całą dobę na forum;-)))Brawooo! Moherowa Babciu;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: och, xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:50 Och, Moherowa Babciu Weronko, co -ha ha- przyjaciół na forum szuka. W realu sobie nie radzisz, bidulko ???? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: och, xyz 28.11.06, 15:11 Gość portalu: życzliwy napisał(a): > Och, Moherowa Babciu Weronko, co -ha ha- przyjaciół na forum szuka. W realu > sobie nie radzisz, bidulko ???? a ty sobie radzisz? to radź sobie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: och, xyz 28.11.06, 19:16 ;-) Ja mogłabym byc córką Kiko;-) kto widział to wie;-))A Ty przestań zmieniać nicki bo to się żałosne robi;-))ratlerku;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: och, xyz. Babciu Weronko! 28.11.06, 19:32 Dobre imię masz dla babci! Wiesz Babciu Weronko, ze dobrze mieć przyjaciół w realnym świecie! A szukanie i wabienie ich w wirtualu nie jest takie znowu szpanerskie i wyrażnie obniża ci klasę, babciu! Nicków to tu jest mnożonych mnogo, szczególnie ostatnio i to przede wszystkim przez twych wirtualnych, dozgonnych przyjaciół. Twój przyjaciel q. sam to przyznał!!! Ratlerku? Nauka nie poszła w las..... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Staruszko Kikuszko !!!! 28.11.06, 19:36 Kiko ty nie masz przyjaciol ani w realu a ni na Forum wiec moze przestaniesz pierd.....ić bo juz mi sie nie dobrze robi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 staruszku poski, nie czytaj , nie odpisuj! 28.11.06, 19:40 Pilnuj się lepiej babci weronki, bo tak bez przydziału się plączesz po wirtualu... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: staruszku poski, nie czytaj , nie odpisuj! 28.11.06, 19:45 W pryeciwienstwie do ciebie mam pryzjaciol A na forum znajdzie sie przynajmniej jedna osoba co powie ze mnie lubi A ciebie .............!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: staruszku poski, nie czytaj , nie odpisuj! 28.11.06, 19:54 och, polski nie było cię tu jak pół forum prosiło mnie, zebym przyszła na spotkanie, z samym naczelnym peteenem na czele. Zobacz w archiwum! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: staruszku poski, nie czytaj , nie odpisuj! 28.11.06, 20:08 Ale jakos nie zaluja tego !!!! bez chwalenia sie ale tez bylem na spotkaniu i jakos nikt mi tu nie mowi ze jestem oszołom czy jakis tam Jak tobie !! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: staruszku poski, nie czytaj , nie odpisuj! 28.11.06, 20:09 Zaprosili Cię na spotkanie po to żeby zobaczyć jak wyglądasz i czy naprawdę istniejesz;-) A Ty myślałaś że z sympatii??!!!Dzięki temu te fotki w internecie rozsyłane wszystkim żeby mieć niezły ubaw;-) Jeszcze opatrzone odowiednim komentarzem;-))))Ale numer...Kiko myślała że ją z sympatii zaprosili.... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: staruszku poski, nie czytaj , nie odpisuj! 28.11.06, 20:17 Babcia weronka nie myśli i w tym sęk. Każdy bawi się jak potrafi, babciu weronko! Powstrzymam się od komentowania powierzchowności "pięknych pań i panow", bo takie są moje obyczaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: staruszku poski, nie czytaj , nie odpisuj! 28.11.06, 20:20 Wiesz co,rozumiem |Cię -jesteś w wieku mojej mamy.Ale też nie za bardzo rozumiem jednoczesnie;-((Mama też ma menopauzę ale bierze hormony a nie siedzi na forum żeby rozładowac napięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Szkoda palcow...... 28.11.06, 20:25 Na klikanie z nia to i tak nie da !! Moze by tak znalesc jakiegos co jej dobrze zrobi ale to raczej nie realne wiec zapomnijmy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 To rozumienie świata 28.11.06, 20:32 przez perspektywę dupy i klozetowych dowcipów to pułap waszych myślowych możliwości. Pasujecie do siebie, babciu weronko i dziadku tomku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: To rozumienie świata 28.11.06, 20:34 Ta babcia i dziadek to w naszym przypadku tylko ewentualnie ksywka A w twoim RZECZYWISTOSC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: To rozumienie świata 28.11.06, 20:42 biedny polski dziadek, nic nie kuma i musi aż wersalików używać. Ja cieszę się moją Rzeczywistoscią w przeciwienstwie do ciebie, załośnie tak pętajacego sie po forum. -- Dwa nieszczęścia rzadko sumują się w szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś