Dodaj do ulubionych

Salwator - w skrócie : " nie rozumiem "

IP: 195.175.37.* 15.12.06, 13:40
Mam mieszkanie na Pilotów zakupione 2 lata temu w Salwatorze. Wtedy była to
znacznie mniejsza ale bardzo dobra firma. Pół roku temu kupiłam kawalerkę na
siewnej. Dostałam zniżkę poczekałam 2 miesiące dłużej ale znowu wszystko
przebiegło zgodnie z planem. Może dlatego jestem tak zdziwiona. Może dlatego
przecieram oczy gdy widzę co się dzieje tu na forum. Wszędzie te same serie
postów od jednych i tych samych osób, na wszystkich wątkach. Jak zwykle
znaleźli się życzliwi którzy rozlewają żółć gdzie się tylko da, kłamiąc i
oczerniając.
Różnica między moją a ich opinią jest tylko taka że ja żeczywiście kupiłam
mieszkanie a oni kłamią w żywe oczy!
Obserwuj wątek
    • Gość: mikołaj 010 Salwator - w skrócie : " nie rozumiem " IP: *.unregistered.net.exatel.pl 15.12.06, 13:50
      He He.. zrozumieć to nie trudno
      Nawet przy dobrym popycie na tym rynku jest straszna konkurencja.
      Jedni na drugich nadają i wymyślają coraz to nowe tematy:)))
      Ja na to przymykam oko:)

ps.rzeczywiście piszę się przez "rz" a nie "ż":)
      • Gość: mirek Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.eranet.pl 15.12.06, 14:04
        Zwłaszcza że jak ktoś kupił i jest zadowolony to nie odwiedza forum. No chyba
        że dotyczące wystroju wnętrz. O SALWATORZE jako takim mam swoje zdanie i jest
        raczej wypośrodkowane. Mieszkania u nich nie kupiłem więc ciężko jednoznacznie
        się wypowiedzieć.
        • Gość: magda Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: 194.205.246.* 15.12.06, 15:04
          tez kipulam na pilotow -pozdrawiam sasiadke :-) i w salwator city...fakt ze
          czekalam wieki na Pilotow, ale wkoncu jest i nie sadze aby byla to chybiona
          inwestycja...
    • Gość: oszukany Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:44
      A dlaczego wyrzucili ich z Polskiego Związku Firm Deweloperskich?
      Artykuły o tym znajdziesz w Gazecie Wyborczej.
      W telewizji o tym mówili.

Jesteś pracownikiem Salwatora (pewnie Woźniak) uprawiającym kryptoreklamę.

• Gość: Troll Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.net.autocom.pl 15.12.06, 16:13
        Ja tez jestem ofiara Salwatora.
        Pozdrowienia dla pracownikow z ul. Siewnej, ktorzy "nie rozumieja"
        • Gość: MARKO zadowolony:) IP: 62.150.40.* 15.12.06, 16:28
          JA JESTEM ZADOWOLONYM KLIENTEM! NIE DAM SOBIE ZROBIC WODE Z MOZGU!!!
          NIE MAM JESZCZE MIESZKANIA ALE BUDYNEK STOI I WSZYSTKO JEST OK.

POZDRAWIAM (PRAWDZIWYCH) SASIADOW
          MAREK - EKOPARK
          • Gość: wieża Re: zadowolony:) IP: *.eranet.pl 16.12.06, 01:48
            Kupiłem mieszkanie na 9 piętrze w wieży i od początku inwestycji razem z żoną w
            przerażeniu z żoną czytałem opinię na forum o salwatorze. Bałem się napisać że
            wieża rośnie w oczach, mam pełną informację nt inwestycji i że szukam sąsiadów -
            a nawet na takie posty wolałem nie odpowiadać bo zaraz by mnie zjedli
            (konkurenci jak się okazuje). Teraz jak mam zawiadomienie o opomiarowaniu
            pięknego mieszkania w pięknym budynku to piszę i będę pisał dobrze o
            salwatorze! Budynek jest piękny, bez żadnej zwyżki ceny i rozwiązywania umowy,
            5 miesięcy przed terminem gotowy, a na forum udziela się konkurencja albo
            zkompleksione pa.lanty. Troll pie.rdoło oszukańcza przestań bruździć bo nigdzie
            nic nie kupiłeś w salwatorze i tylko siejesz ferment bo ktoś ci płaci parę
            stówek za udzielanie się na forum! Spadaj, a jak chcesz kupić mieszkanie w
            dobrej firmie to polecam gorąco salwator, ale ty pewnie dalej mieszkasz z
            rodzicami...
            • Gość: trolek Re: zadowolony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 09:40
              hahahahah bo uwierzę - od dawna pracujesz w biurze tego developera???
              • Gość: wieża Re: zadowolony:) IP: *.eranet.pl 16.12.06, 12:49
                Przykro mi bo stało się dokładnie tak jak się spodziewałem. Niektórzy ludzie nie
                mają honoru.
                A ja się nie boje i powtarzam : tak - kupiłem mieszkanie w Salwator Tower i
                jestem zadowolony!
                • Gość: magda Wieżo! IP: *.bulldogdsl.com 16.12.06, 16:40
                  ja tez kupilam mieszkanie a nawet 2 w salwatorze, ale nigdy nie napisalabym ze
                  polecam ta spolke :-)))
                  Kupilam od nich te mieszkania jedynie dlatego ze sprzedawali nieruchomosci w
                  dobrych lokalizacjach za dobra cene...i tyle . Do miana dobrej firmy maja
                  daaaaleko.
                  • Gość: do magdy tez sie nabralem na lokalizacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:42
                    Baaaaaaaardzoooooooooooooo daaaaaaaaaaaaaaaaalekooooooooooooooooooooooooooo.
                    Ale im chodzi tylko o kase wszelkimi metodami.
                    • Gość: wieża zadowolony:) IP: *.eranet.pl 17.12.06, 22:31
                      o kase wszelkimi metodami?
                      stek bzdur. ty nie piszesz jak klient - odrazu widac ze jestes zwyklym siewca
                      glupich plotek.
                      • Gość: ringo Re: zadowolony:) IP: *.asianet.co.th 18.12.06, 09:20
                        A co się przejmujesz?
                        Oni wszyscy lecą na przypał. Coś im się nie zgra to zaraz dymią do wszystkich.
                        Ja mam na Kuźnicy mieszkanie i jestem zadowolony. Za tą kasę to może w Tarnowie
                        bym coś wyhaczył.
                        Pozdro
                        • Gość: Troll Re: zadowolony:) IP: *.net.autocom.pl 18.12.06, 10:14
                          Ciekawe ile procesow Salwator zlozyl w sadzie o znieslawienie?
                          Bo ja nie slyszalem, a media nie krepuje sie o nich wyrazac jak najgorzej.
                          Z PZD tez ich pewnie wywalili bo za tanio sprzedawali !
                        • Gość: D Re: zadowolony:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 00:09
                          Ciekawi mnie czy również jesteś zadowolony z "bonusa" od Salwatora? Sprzedali
                          cichutko cztery budynki miastu i teraz masz sąsiedztwo na ul. Marczyńskiego o
                          którym co jakiś czas jest głośno. Specjalnie na ich potrzeby nawet jest
                          posterunek policji!
            • Gość: sharkie Re: zadowolony:) IP: 194.204.148.* 18.12.06, 13:53
              Chłopie, uważaj na słówka którymi obrażasz innych, bo tobie też może sie cos w
              życiu przykrego przytrafić. Jeżeli jesteś głąbem nie rozumiejacym zasad
              funkcjonowania takich organizacji, to nie pokazuj tego wszem i wobec i nie
              obrażaj innych.
              Salwator to spółka która juz nie jeden raz zrobiła przekręt i oszukała ludzi -w
              Krakowie Bobrzyńskiego /Przemiarki . Jest nastawiona na zysk i wykorzystuje
              koniunktruę wzrostu cen bezwzględnie.
              Skąd u ciebie koleś takie zadęcie do piania pod niebiosa na temat zalet tej
              spółczyny. Wizerunku i tak jej nie uratujesz.
              • Gość: fido dido Re: zadowolony:) IP: 62.150.35.* 18.12.06, 14:10
                szczerze Ci współczuje!
                Trzeba być zdrowo skrzywionym żeby najpierw mówić: "nie obrażaj" a potem samemu
                oczerniać innych. Już nie mówiąc o tym że masz pretensje że jakaś firma jest
                ukierunkowana na zysk. Skąd ty się urwałeś?:)hehe
                trzeba było sobie dom wybudować. Ja zrobiłem to 2 lata temu, zamknołem się w
                500000 i mam wszystko tak jak chce.

A ty? nie masz gdzie mieszkać i rozpisujesz się na tematy które Cię nie dotyczą
                bo nie uwierzę że rzeczywiście kupiłeś u nich mieszkanie.
                Mentalność urzędasa!

• Gość: sharkie Re: zadowolony:) IP: 194.204.148.* 18.12.06, 14:43
                  koleżko afirmujący się z miłościa do tej spółczyny. Skąd u ciebie tyle zapału
                  skoro nie masz z nimi nic wspólnego? A może jesteś pracownikiem u woźniak i
                  spółki? Nie ? Rozumiem, jesteś obrońcą dobrego imienia niesłusznie skrzywdzonych
                  i pomawianych deweloperów , szczególnie Salwatora - co za szczytny cel sobie
                  obrałeś!
                  Jeżeli jesteś niedowiarkiem to twój problem. Ja sprawe z salwatorem załatwiam w
                  sądzie.
                  Co do mentalności - stary płyciunio, postaraja sie lepiej.Ty masz mentalności
                  nowobogackiego kiepa.
    • Gość: solidarny Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: 217.149.242.* 18.12.06, 23:00
      otwórzcie oczy
      salwator to organizacja w białych rękawiczkach
      biorą kasę od ludzi bez procentu
      zobaczcie co robią w Warszawie na Mehoffera 103
      w środę na Polsacie 16,10 program INTERWENCJE a po Nowy Roku 2 stycznia Pani
      Jaworowicz SPRAWA DLA REPORTERA
      BOZE CZY TY TO WIDZISZ CO ROBI SUŁOWSKI, WOŻNIAK I SPÓŁKA
      LUDZIE,POMYŚLCIE TO MOŻE SPOTKAĆ KAŻDEGO Z NAS
      • tuja444 Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi 20.12.06, 11:21
        Ja już nic nie rozumiem. Mój bloczek już powstał i wszystko idzie jak po maśle.
        A ja kolejny raz wchodzę na forum i czytam dziwne rzeczy! O jakiejś Warszawie o
        jakiejś Jaworowicz (?!?!?!)
        Co to ma niby znaczyć?
        Przez blisko 8 miesięcy czytania różnego rodzaju raczej agresywnych uwag
        zdążyłam 100 razy spanikować i 100 razy odetchnąć z ulgą i szczerze mówiąc
        staram się tu w ogóle nie zaglądać!

A Panowie i Panie - krzykacze - to ludzie z innych "zaprzyjaźnionych" firm. Mój
        mąż kiedyś dostał taką propozycję, którą na szczęście odrzucił. "Ciężko być
        porządnym człowiekiem", jak mawia Pan Bartoszewski

pozdrawiam
        • Gość: Gosiaczek Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:29
          Nikt tego nie rozumie:))))

Od kilku miesięcy trwa nagonka - gdzie się nie rusze, a o dziwe niniejszy post
          piszę z mojego nowego mieszkania oddanego mi przez wspomniany Salwator. I nie
          uwierzycie? hehe Bez komplikacjiiiiiiii:)

Gosiaczek
          • Gość: szaman Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.miechow.com 02.01.07, 21:32
            to moze napisz na ktorym osiedlu to mieszkanie odbralas... bo moze nawet
            jeszcze sobie nie zdajesz sprawy z komplikacji ktore cie czekaja
      • Gość: Staszek Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.autocom.pl 20.12.06, 21:44
        Bartoszewski?? tez mi autorytet.Pozdrawiam
    • Gość: mon Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.unregistered.net.exatel.pl 22.12.06, 10:08
      :)
    • Gość: Jachu Ja się dziwie ludziom skąd taka odwaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:09
      Ja się dziwie ludzią skad taka odwaga?
      Jeśłi w USA kogoś się zniesławi lub uniemożliwi mu się prowadzenie dzial gosp
      ludzi bierze sie za dupe i wstawia do wezienia!
      a w PL? A w PL rupta co chceta... można firme tłamsić i oskarżać. Najłatwiej
      jednej strony słuchać ale czy to rzeczywiście o to chodzi? Na tym polega
      obiektywizm? Mnie nikt o zdanie nie pyta z ja ze swojego domu jestem
      zadowolony? Ciekawe czemu dziennikarze nie docierają do tych zadowolonych
      klientów Salwatora?!
      • Gość: ruczaj Re: Ja się dziwie ludziom skąd taka odwaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:48
        > Ciekawe czemu dziennikarze nie docierają do tych zadowolonych
        > klientów Salwatora?!

Bo takich nie ma.

Można zapytać tych co kupili na Bobrzynskiego/Przemiarki, czy sa
        zadowoleni z aneksow albo z odstąpienia od umowy "z przyczyn obiektywnych".
        Ci co podpisali te aneksy, to do końca życia będą żałować.
        • Gość: JA Re: Ja się dziwie ludziom skąd taka odwaga? IP: *.lastnet.pl 02.01.07, 22:26
          A może by tak zapytać ludzi z Kużnicy, Emaus, Wielkanocnej, pilotów???????
          jakos nikt o tym nie mówi, czyżby było wszystko ok? Ciągle wałkuje się ta
          inwestycję w Wawie, a inni deweloperzy są święci?????? np. miechowianka....
          • Gość: Sylwek Opinia z zewnątrz IP: *.eranet.pl 02.01.07, 23:05
            Moja opinia jest opinią z zewnątrz. Prowadzę biuro nieruchomości na ulicy
            Starowiślnej w Krakowie. Prowadzę działalność od kilku ładnych lat i przez swoje
            ręce przepuściłem blisko 100 transakcji sprzedaży. Między innymi cesje umów
            mieszkań Salwatora i sprzedaż mieszkań które ta spółka oddała. To co o nich moge
            powiedzieć to to że przede wszystkim są to uczciwi ludzie. Owszem mają
            niedociągnięcia i kilka razy przedłużali terminy ale nie mogę powiedzieć że
            działają w złej wierze i oszukują ludzi. Uważam że to co się dzieje wokół tej
            spółki to jakaś propaganda i nie ma to wiele wspólnego z prawdą. Moja opinia
            powinna być o tyle cenna że patrze na nich z boku i znając zagadnienie rynku
            nieruchomości potrafię wyciągnąć właściwe wnioski. Mam nadzieje że zostanie to
            docenione.
            • Gość: klient Re: Opinia z zewnątrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:12
              pan chyba kpisz sobie-kogo chcesz przekonac bo chyba nie nas - nabutych w
              butelke klientów- czemu to inni mogą gwarantowac cene mieszkania nawet jak
              kupować rok wczesniej- tylko jakos sal....tor nie moze przezałować ze az tyle
              nie zarobi?
              • Gość: JACEK Re: Opinia z zewnątrz IP: *.unregistered.net.exatel.pl 03.01.07, 10:17
                A GDZIE MASZ MIESZKANIE ? KTóRE DOKłADNIE? zNOWU JAKIEś WAłKI I KRęTACTWA!

MNIE NIKT NIE NABIł W BUTELKę I WSZYSTKO BYłO OK I NIE WIEM CZEMU KTOś TAKI JAK
                TY KłAMIE MNIE PERFIDNIE! WYMYśLA GłUPOTY BEZ POKRYCIA. JA JESTEM żYWYM
                PRZYKLADEM ZE SALWATOR ODDAJE MIESZKANIA I NIE MA Z NIM PROBLEMOW

JACEK - EKO PARK - ETAP 3
                • Gość: muropol Re: Opinia z zewnątrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:02
                  to jesteś wyjątkiem kolego ale chyba nie interesujesz sie co sie koło ciebie
                  dzieje - obejrzyj sobie czasem tv albo posłuchaj radia nie mówię juz o necie-
                  czasem warto....
            • Gość: prawda A oszukane setki osób w całym kraju panie Sylwku? IP: 192.156.102.* 03.01.07, 15:38
              Proszę nie być takim naiwnym. Salwator nie oddał klientom mieszkań w Warszawie
              na Mehoffera, w Krakowie na Bobrzyńskiego i ostanio kręci przy Podskalu w
              Krakowie. Czy to jest mało? Czy to jest uczciwa spółka? Program o ich
              przekręcie w Wawie zrobił Polsat, Jaworowicz, TVN24.

SĄD USTANOWIŁ HIPOTEKI NA ICH DZIAŁKACH NA ZABEZPIECZENIE ODSZKODOWAŃ DLA OSÓB
              POSZKODOWANYCH PRZES SALWATOR W WARSZWAWIE
              SĄD ZAKAZAŁ TEŻ ZBYCIA MIESZKAŃ NA MEHOFFERA INNYM KLIENTOM NIŻ PIERWOTNI

Proszę otworzyć oczy
              • Gość: druga prawda Re: A oszukane setki osób w całym kraju panie Syl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:05
                Weszli w Warszawkę i mają kłopoty z mediami - konkurencja zrobi wszystko żeby
                nie rozwinęli się na ich rynku tak jak w Krakowie! Sądzę jednak że są za mocni
                żeby sobie nie poradzili. Śledziłem ich stronę i wszystkie info prawie dzień po
                dniu do 20 grudnia aż podpisałem akt notarialny na Eko z pozwoleniem na
                użytkowanie i wszystkim co trzeba! Podskale podpisują akty, wieża gotowa,
                postęp prac na wszystkich budowach ok a w Warszawie problem, problem, problem!
                Wyjaśnienie można przeczytać na stronie - chcieli zachować cenę 3 tysiaki za
                metr ale im jest mało, no to już ich wybór!
                • Gość: jalok zgadzam się IP: *.eranet.pl 04.01.07, 22:30
                  to mimo wszystko zbyt poważna firma żeby dać się powalić warszawskim
                  nowobogackim krzykaczą
                  życze tej firmie jak najlepiej i mimo tych złośliwych docinek na forum sam,
                  kupiłem u nich mieszkanie i nie żałuje.
                  • pelasia77 Re: zgadzam się 08.01.07, 20:07
                    Witam przyszłych sąsiadów z wieży. Założyłam dla nas Forum prywatne:
                    Fora prywatne -> Społeczeństwo -> Osiedla, wspólnoty -> SALWATOR TOWER
                    Zapraszam wszystkich sąsiadów do dyskusji o naszym przyszłym domku.
                  • Gość: kuba Re: zgadzam się IP: 195.175.37.* 09.01.07, 14:33
                    hehe:) ja też tak sądzę. Byłem szczęśliwym posiadaczem mieszkania na Pilotów,
                    które przez rok z kawałkiem wynajmowałem, a teraz sprzedałem z 80% zyskiem.
                    Zresztą na tym rynku bardzo ciężko znaleźć osobę niezadowoloną. Cokolwiek by się
                    nie kupiło i tak mozna z miejsca sprzedać i zarobić. Salwator to solidna firma i
                    osobiście nie mam im nic do zarzucenia. Tak przynajmniej było w mojej sytuacji.
                    A inwestowanie w nieruchomości polecam każdemu. Nie ma nic prostrzego, nic
                    lepiej chronionego prawem i nic pewniejszego ponad to.
                    • mia007 solidna? 09.01.07, 15:39
                      • mia007 Re: solidna? 09.01.07, 15:41
                        tez zarobilam na mieszkaniach kupionych od salwator...ale to nie ich zasluga bo
                        drozeje w s z y s t k o :-)))
                        a z mianem solidnej firmy to BREDZISZ :-))))
                        • Gość: wiktor Re: przesunięcie terminów IP: 213.134.191.* 09.01.07, 18:04
                          ja myślice zejscie stalbudu z budów spowoduje istotne opóźnienia ?
                          • Gość: KATON Re: przesunięcie terminów IP: *.unregistered.net.exatel.pl 12.01.07, 09:54
                            MASZ INNY POST KTóRY TO OPISUJE... NIE ZAśMIECAJ FORUM
    • Gość: marianno italiano Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.eranet.pl 16.01.07, 21:51
      Najlepiej wynająć!
      Bez jakichkolwiek kłopotów, możesz mieszkać co roku w innym miejscu i w innym
      standardzie. Nie nudzi się i wcale tak drogo nie wychodzi:)
      • Gość: pioter Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.mn.agh.edu.pl 18.01.07, 16:32
        Ja chyba moge powidziec, ze jestem zadowolony, kupilem mieszkanie na Kuznicy
        jakis 3lata temu. Wtedy Salwator nie siegal tak daleko wglab Polski ze swoimi
        inwestycjami, ale wiadomo, apetyt rosnie w miare jedzenia. Wowczas firma nie
        robila zadnych problemow. Budynek oddany zostal nawet przed terminem, umowy
        kupna sprzedazy podpisane, zadnych podwyzek cen mieszkan zwiazanych z wejsciem
        do Unii, mila, cierpliwa i fachowa obsluga - mialem tez swoje widzimisie co do
        warunkow zakupu. Co prawda w ofercie pisali o wysokim standardzie mieszkan, ale
        mocno przesadzili. Sciany nie trzymaly pionu, sufity nierowne, grzejninki
        nierowno zamontowane, drzwi wejsciwe do bloku z zamkami elektromagnetycznymi
        otwieraly sie jednym szarpnieciem, sciany na klatkach pomalowane zwykla farba
        emulsyjna, zamist lamperia, po roku czasu budynek zaczal osiadac - pekniecia i
        szczeliny, ze palce mozna wsadzac, fatalny system wentylacyjny... grzyb na
        scianach klatek schodowych (brak grzejnikow) - oto wysoki standard dla
        Salwatora. Ale i cena wowczas byla chyba jedna z najnizszych w Krakowie.Dawno
        nie spogladalem na ceny mieszkan w tej okolicy, wiedzialem tylko ze oglonie ida
        w gore, ale jak zobaczylem, ze za 1m2 urzadzonego mieszkania na Kuznicy ludzie
        zycza sobie 8tys zl, to mnie zatkalo (kupowalem za 2,5tys). Nieporozumieniem
        tez w tej okolicy sa bloki socjalne... szkoda slow, ale to juz wina milosciwie
        na panujacego prezydenta miasta Krakowa. Malo brakowalo, a kupil bym mieszkanie
        w jednym z tych blokow, bo Salwator oczywiscie nie informowal, jacy lokatorzy
        tam beda mieszkac, wowczas nie sprzedali by zadnego mieszkania w tych
        budynkach. To co teraz sie naczytalem i nasluchalem o Salwatorze... az ciarki
        przechodza.
        • Gość: robert Re: Salwator - w skrócie : " nie rozumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:37
          A ja kupiłem w wieży i jestem zachwycony. W umowie miałem II kwartał 07,
          budynek gotowy, opomiarowałem mieszkanie - wszystko się zgadza - zmiany
          uwzględnone a standard wykończenia rewelacyjny. Inni deweloprezy mogą tylko
          zazdrościć a nie wypisywać głupoty na temat salwatora. NIE ZNAM LEPSZJ FIRMY!
          Pozdrawiam zainteresowanych zakupem a nie pieniactwem i szklowaniem innych!
          PS. Z góry olewam posty w stylu ty wyrobniku salwatora bedziesz patrzył na
          budynek Aholda, który też należy do salwatora i bedzie wyremontowany włącznie z
          elewacjami!
          • Gość: Gagek VIII etap Ekopark teraz Mozarta IP: 151.81.5.* 08.02.07, 00:30
            Moja znajoma u nich kupila mieszkanie na Kuznicy bez problemu 2 lata temu, to ja
            w lipcu 2006 z nimi podpisalem umowe na os Mozarta. Zaczalem juz dawno placic, a
            tutaj takie nowinki na ich temat. No ale fakt ze cos tam buduja, do kilku etapow
            ludzie sie juz wprowadzili no a na moim sa na razie fundamenty. Na razie jestem
            mimo wszystko optymista i im place. Termin oddania za rok, pozyjemy zobaczymy...
            Dam wam znac... w kazdym razie miesac temu oddali mnostwo mieszkan, bylem w
            kacelarji notarialnej rozmawiac z notariuszem, pewnie nie klamal... Umowe mam
            nie notarialna, ale juz trudno.
            Pozdrawiam i jesli jest tu ktos z VIII etapu czy jakis inny przyszly sasiad
            niech da znac.
            • Gość: klientka Re: VIII etap Ekopark teraz Mozarta IP: *.crowley.pl 26.03.07, 17:07
              Bardzo to wszystko naiwne, moze Salwator kiedys dzialal inaczej, ale w tej
              chwili wyraznie kombinuje. Na Mehoffera tez budynki stoja, tylko brak paru
              pozwolen i wychodza braki, ktore sa naprawiane. Ja tez bylam naiwna, czytalam
              forum, wierzylam no i sie przeliczylam. Nie prawda, ze obecnie chca sprzedac
              mieszkania po starej cenie, to tylko oswiadczenie po publiczke. Wybudowali
              bloki za nasze pieniadze a teraz chca sie nas pozbyc, tylko kasy nie chca
              oddac. Czy to jest uczciwe?
              • Gość: klient Re: VIII etap Ekopark teraz Mozarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:28
                P.*crowley.pl - znowu szkalujesz naszego dewelopera! Nie jesteś żadnym klientem
                tylko pierdołą z konkurencji sto razy zdemaskowanym na forum. Daj sobie spokój
                tępaku. Jeśli chodzi o Mazarta to chośbyś się skichał to nie ma sie do czego
                przyczepić!
                • arciszewska Re: VIII etap Ekopark teraz Mozarta 29.03.07, 15:08
                  Chciałam tylko zauważyć, że Certyfikat Dewelopera przyznawany przez PZPB
                  Spółka Salwator straciła już w 2006 roku!!!

• Gość: julia76pl Re: VIII etap Ekopark teraz Mozarta IP: *.range86-129.btcentralplus.com 26.03.07, 17:12
              gagek...ja mam VII etap:) i dalej jestem optymistka:), wiem, ze juz dosc duzo
              wybudowali i licze na to, ze moze pod koniec tego roku ( planowane III /IV
              kwartal) dostane mieszkanie.Wiem, ze ci co odebrali nie mieli wiekszych
              problemow na osiedlu Mozarta, a wiekszosc ludzi, ktorzy tutaj sie obecnie
              wypowiadaja zle nie podaje biezacych przykladow, tylko z gory "najezdza" na
              Salwator..a ci co podaja przyklady..to pare razy po drodze przekrecone:
              (((.Takze badzmy optymistami, nie ma sensu sie martwic na zapas:))Pozdrawiam
              sasiada i kiedys zaprosze na grill do ogrodka;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka