Gość: gosc IP: *.chello.pl 28.12.06, 08:45 Miał dość wystawania na rynku i Krupówkach i wybrał wolność. Straz parku powinna chronic przyrode a nie interesy jakiegoś zachłannego górala i zostawić renifera w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magenta1000 Re: Ucieczka reniferów w Tatry 28.12.06, 09:03 No to ja sie pytam pana Pedzimeza po jaka cholere jemu te renifery? Czy goralowi sie juz calkiem we lbie pomieszalo? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Ucieczka reniferów w Tatry 28.12.06, 10:43 I do tego jeszcze przywiazywac biednego zwierzaka. Ma racje ze zwial na Slowacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kashiash Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.crowley.pl 28.12.06, 11:31 ja tam sie reniferowi nie dziwię też nie lubie krupówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michba81 Ucieczka reniferów w Tatry IP: 156.17.201.* 28.12.06, 09:07 Ja tam proponuję wysłanie więcej tych zwierząt w Tatry. Fajne zwierzaki, może by nam się rozmnożyły. Lepszy renifer w Tatrach niż piranie w Wiśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bti Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 09:28 Tylko w Tatrach, to on ma marne szanse na przeżycie na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaelwu Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: 81.210.82.* 28.12.06, 09:41 jak ludzie trzymają w blokach wilczury i inne dogi, które siedzą całymi dniami same albo w co drugim domu siedzi najlepszy przyjaciel człowieka i z przeroszeniem sra na spacerach pod oknami innych, a właściciel wielki pan nie potrafi posprzątać, to jakoś nikt nie krzyczy! za to krzyczą o jednego renifera! wariaci, to tak jakby chomika wpuścić do kanału, żeby sobie ze szczurami radził. albo Was zostawić w TPN na kilka nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
magenta1000 Re: Ucieczka reniferów w Tatry 28.12.06, 10:39 do kaelwu O co to jest WILCZUR? Profesor?????????????????????????????????? Wilczur hihihihi a jesli zalatwia ten wilczur czy inny dog swoja potrzebe fizjologiczna to proponuje wlascicielowi ktory nie sprzata wsunac pare gum - jesli kolega odwazny taki w twarzy - prosze przejsc do dzialan bezposrednich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.chello.pl 28.12.06, 12:25 No faktycznie moze miec problem z przeżyciem bo góral jak to chłop: żywemu nie przepuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww uwolnić pozostałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 09:59 niech by się przyjęły u nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] ;] IP: 212.203.138.* 28.12.06, 10:04 dac mu samiczke, niech sie rozmnazaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Pewnie już jest zjedzony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skajan Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.06, 10:41 Hodowlany renifer, ma bardzo małe szanse na przeżycie samotnie zimy w dzikich Tatrach.Przecież on jest przyzwyczajony, że jedzenie codziennie dostaje do pyska,a nie że ma sobie poszukać, a o drapieżnikach nie ma zielonego pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.aster.pl 28.12.06, 10:47 to juz koniec iii rp Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa To wina Platformy! 28.12.06, 11:12 to lumpenliberały go odwiązały! Łżeelity! Szczuromihniki, wykształciuchy! Tow. Dorn, powołujcie komisję śledczą! A reniferek uciekł z Polski, bo Svaty Mikulasz lepiej płaci za robotę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.lodz.mm.pl 28.12.06, 11:27 Wróciłem do Szefa i nie mam zamiaru wracać do Waszego Kaczolandu. Renifer Rudolf. ps. Pozdrowienia od św.Mikołaja! Odpowiedz Link Zgłoś
vloczek Ucieczka reniferów w Tatry 28.12.06, 11:27 a ja mysle ze uciekly zeby ciagnac sanie mikolaja. 2 wrocily po wigilii a lider- rudolf pozostal z odwiecznym towarzyszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przewodnik stada Myśłałem, że tylko barany mają leaderów IP: 213.132.63.* 28.12.06, 11:34 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawa Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.stegny.2a.pl 28.12.06, 11:42 Dlaczego psy wolno biegają po terenie naszego najważniejszego parku narodowego i niszczą przyrodę? A gdzie jest straż TPN??? Protestuję przeciw niszczeniu dziedzictwa narodowego w tak głupi sposób!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bye_PiS LAND Może zobaczył Romka w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:35 "Niemożliwe, żeby sam się urwał" w takim przypadku jest, POWODZENIA NIEDALEKO JEST SŁOWACJA i NORMALNOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunz Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: 62.233.214.* 28.12.06, 13:41 A dlaczego tych luzem puszczanych psów nikt nie wystrzela?. W czym problem?. Ciężko d...ę ruszyć od biurka z kawą?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fring Re: Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:51 Nawet zwierzaki nam uciekają,dać renowi spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Ucieczka reniferów w Tatry IP: *.ekspres.net.pl 29.12.06, 00:07 Nie daj się złapać Renifer ! Uciekaj ile wlezie najlepiej na Słowację. A tak nawiasem zwierzak ,to nie rzecz do zarabiania forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f dobrze CI tak pedzimezu!! kara za meczenie.. IP: *.betanet.pl 29.12.06, 02:17 reniferow Odpowiedz Link Zgłoś