Dodaj do ulubionych

Wielka prośba - autobusy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:22
Witam i mam wielką prośbę.
Nie jestem z Krakowa i nijak nie znając miasta nie mogę się połapać w
rozkladzie mpk

Kto mi powie jak z Nowego Kleparza dojechać do zoo? Jakimi autobusami?

Bardzo bardzo bardzo proszę o pomoc i bardzo bardzo bardzo dziękuję:)

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hist Re: Wielka prośba - autobusy IP: *.crowley.pl 14.02.07, 21:04
      na przystanku przy budynku Herbewo trzeba wsiasc w autobus 192, przejechac 4
      przystanki, wysiasc na przystanku "Cracovia" i na tym samym przystanku wsiasc w
      134 i jechac do konca :)
      • Gość: me Re: Wielka prośba - autobusy IP: *.ists.pl 17.02.07, 11:28
        ale z kleparza oprocz 192 na przystanek cracowia jezdza tez 114, 164- chyba ze w
        przypaku 192 wysiada sie na tym samym przystanku co sie wsiada w 134 - nie
        trzeba przechodzic kawalka drogi na drugi przystanek o takiej samej nazwie :/
        • Gość: hist Re: Wielka prośba - autobusy IP: *.crowley.pl 19.02.07, 12:51
          192 jedzie na lotnisko i skreca w focha i dokladnie na tym samym przystanku
          zatrzymuje sie 134. a z tego przystanku kolo kina kijow jest calkiem spory
          kawalek pod stadion
        • Gość: Wiewiór Zdzisław Re: Wielka prośba - autobusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:27
          164 to mój ulubiony autobus! Polecam! :-)
    • Gość: debil Re: Wielka prośba - autobusy IP: *.utaonline.at 22.02.07, 18:06
      do zoo trzeba jechac w zupelnie innym kierunku: zoo znajduje sie w warszawie a
      nie w krakowie. polecam np. sesje rady miasta w warszawie, tam jest najlepsze
      zoo. wysiadamy na stacji wwa centralna i idziemy pieszo do palacu kultury.
      dalej na wech.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka