Gość: L@rs IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 26.04.03, 12:34 No wlasnie...wie ktos co musze zrobic zeby się dostac do komisji wyborczej w referendum unijnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pe_pe1 Re: Chcę do komisji wyborczej 28.04.03, 17:49 ja też, ja też!!! Nawet drugi dzień za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Chcę do komisji wyborczej IP: *.comnet.krakow.pl 29.04.03, 19:12 musisz isc do siedziby jakiejs partii, ktora jest w parlamencie (PO, cokolwiek) , bo one prowadza nabór do komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Chcę do komisji wyborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 20:48 Gość portalu: matylda napisał(a): > musisz isc do siedziby jakiejs partii, ktora jest w parlamencie (PO, > cokolwiek) , bo one prowadza nabór do komisji. a nie trzeba być wcześniej człon kiem takiej partii?(np jakies kółka młodzieżowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Chcę do komisji wyborczej IP: *.comnet.krakow.pl 02.05.03, 14:40 nie, nie trzeba nalezec do zadnej partii. One prowadza nabor, ale nalezec nie trzeba., wiem, bo juz pare razy zglaszalam sie do wyborów z partii, a do zadnej nie naleze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś