Dodaj do ulubionych

do idiotów parkujących na trawie:))))))

09.03.07, 11:25
Moje gratulacje:)
Z niekłamaną radością wracając z miasta wieczorem zobaczyłem jak panowie ze
Straży Miejskiej wlepiali mandaty dwóm idiotom stojącym na trawie.
Właściciele Audi i Peugeota pewnie się zdziwili znajdując za szybą
zaproszenie do wsparcia budzetu SM.
Brawo !!!!!
Ciekawe czy to cos pomoże???
Obserwuj wątek
    • makitheman Re: do idiotów parkujących na trawie:)))))) 09.03.07, 15:10
      No co Ty? U nas na osiedlu, na drodze wewnetrznej?
      • balubalu1 Re: do idiotów parkujących na trawie:)))))) 09.03.07, 15:27
        W rzeczy samej:))
        • lulabea Re: do idiotów parkujących na trawie:)))))) 09.03.07, 21:35
          Hurra!!!!
          • the.y Re: do idiotów parkujących na trawie:)))))) 13.03.07, 23:03
            ... dzisiaj tez byli. hmmm niezle zaskoczenie, ciekawe czy cos pomoze.
            pozdrawiam Y
    • makitheman SUPER!!! 12.04.07, 13:48
      A dzisja panowie SM przyjechali dać oplowi astrze karteczke za szybe! A z tydzien temu widzialem BMW -
      mandacik, VAUXHALL astra - mandacik, chyba jeszcze peugeocik tyz dostał. No panowie ze SM działają
      ostro!!! Chwala im za to!!!
      • maximus_t2 Re: SUPER!!! 12.04.07, 16:42
        czy mowimy o tym samym oplu(oplach) tsk.... ?
        buractwo wynajmuje i ma wszystko w d... a poza tym nauczone ze u siebie na
        wiosce mozna se pod stodala albo na gumnie jak sie zywnie podoba zaparkowac.
        chwala SM !!
        • prawo_jest_po_mojej_stronie do maximus_t2 28.04.07, 20:20
          Maximus - biedne Twoje dzieci. Całe życie pod górke i ołowiane zabawki. Tata
          auta nie kupi bo nie ma gdzie zaparkować. Dziadak przynajmniej ma stodołe i
          fiata 126p. Tata wynajął mieszkanie na excluzywnym osiedlu w Krakowie - w
          Słomnikach byłoby lepiej i taniej ale nie spełnione by zostały rodzinne ambicje
          Maxiumus Family. No i mamy. A takie ładne mieszkanie widziałem na hucie do
          wynajęcia :) za 600zł - 3 pokoje !!!!!!
          • don.vito.corleone Re: do maximus_t2 28.04.07, 21:57
            Ty chyba jestes tu nowy, albo boisz się wypowiadać pod "zwykłym" nickiem. Max
            jest tu na włosciach. Jakbys wczytał sie w forum, to pewnie byś sie domyslił
            bystrzaku.
            • photographer1 Re: do maximus_t2 28.04.07, 22:03
              Ja stawiam na Carmanna :) Mówi od rzeczy i coś w nicku rzeknął o "prawie". Albo szalona MONIA, z forum
              "właściwego"...
              • don.vito.corleone Re: do maximus_t2 29.04.07, 14:17
                Ja stawiam na Tolka Banana :)
      • xezaq Re: SUPER!!! 13.04.07, 08:41
        A co??? :P
        Jak to mówią, pieniądze na chodniku leżą, trzeba tylko przyjść i pozbierać.
        To zbierają :)
    • paika nie cieszylbym sie na waszym miejscu 12.04.07, 21:08
      bo to nie sa mandaty:))) tylko jakies bzdetne pouczenia, ktorym sie nawet
      podetrzec nie mozna, bo karteczka za mala. pewnie sm przyjezdza jak ktos po nich
      dzwoni i tak g... moga, to pewnie niezle bluznia, ze na darmo nabijaja
      kilometry, zeby jakas glupia karteczke zostawic. chyba, ze ktos dostal/ widzial
      ten mandat na wlasne oczeta i napisze, ze jest inaczej????? a problem lezy nie w
      ludziach parkujacych, tylko w zamalym terenie na parking i walczenie z tym
      problemem to walka z wiatrakami. rownie dobrze mozna ludziom tlumaczyc, ze maja
      sie rowery przesiasc. oswiadczam, ze z braku miejsca stane nawet na trawniku
      byle mozna bylo przejsc a trawnik jest i tak najbardziej zniszczony od lazenia
      na skroty na przystanek i do alberta, co mnie wqrwia 100x bardziej. pzdr
      • konkurs_pk Re: nie cieszylbym sie na waszym miejscu 12.04.07, 21:26
        miejsc parkingowych ile jest - każdy widzi. ale da sie zaparkować na chodniku
        tak, żeby jeszcze sie dało przejść, a miejsc pod albertem wieczorami tez nie
        brakuje. ale jak ktos furmanke musi miec 15m od wejscia do bloku - to nic nie
        poradzisz.
      • makitheman Ja się cieszę!!! 12.04.07, 21:49
        Staniesz na trawniku - kolejny mandacik! Zapraszamy wszystkich chętnych do parkowania, pierwsze
        godziny gratis, a póżniej MANDACIK!!!
        • cent-urion Lala z Plusa! 12.04.07, 22:35
          Zwrocilisci uwage na blondy REP'a z plusa- firmowa oblepiona karaca staje
          czterema kolami na chodniku obok Rzymu!
          • prawo_jest_po_mojej_stronie do wszystkich tępych 28.04.07, 20:00
            Wieśniaku jeden z drugim chciałbym się z Tobą umówić o 20.00 pod blokiem i dam
            Ci auto - zaparkuj w promieniu 100m !!!! Jak masz pretensje to do tych którzy
            ustalili takie prawo dotyczące miejsc parkingowych od budynkuów mieszkalnych.
            Stąd się bierze brak miejsc parkingowych. A Straż Wiejska to se może kartki
            pocztowe za szyby wkładać, bo karać mogą tylko kierowcę a nie samochód źle
            zaparkowany. Jak już sobie kupisz swój wymarzony samochód za 5tyś na giełdzie i
            bedziesz płacił raty to wtedy bedziesz sobie przyjeżdzał z pracy i parkował pod
            Albertem, a jeżeli nie bedzie już miejsca to zapraszam na parking pod Tesco -
            czynny 24H/D i nawet sobie możesz abonament na strzeżony wykupić. Ale pamiętaj
            że jak zafajdasz kostke olejem z silnika to Ci Unia przywali taki mandat że
            sprzedaż auta nie pomoże !!!!
            • konkurs_pk Re: do wszystkich tępych 29.04.07, 13:42
              rozumiem, że usiłujesz usprawiedliwić swoje parkowanie na trawie? (że niby
              kostki nie zafajdasz olejem, tylko trawę, ale czy za to unia mandatu nie da?)
              ;-)
            • balubalu1 Re: do wszystkich tępych 29.04.07, 23:52
              Panisko sie odezwało..hehe..Jaki ważny...Lepiej poczytaj sobie jaki mam
              możliwosci Straż Miejska(może u ciebie na wiosce jest Wiejska?-możliwe)parkuj
              do woli na trawniku-wtedy twoje ciężko zarobione pieniążki nie starczą na
              raty...A SM sie ucieszy z chojnego sponsora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka