Dodaj do ulubionych

elekt, intelekt i hermetyczność

06.05.03, 18:14
Zaglądam na to forum od czasu do czasu i przyznam się Wam, że macie pecha. Ludzie wyzywają się na forum Komputery, kłócą na Auto-Moto, piszą kretynizmy na Społeczeństwo.
ALe takich durnych pozerów, jak tu u Was to chyba nie ma nigdzie. Grupa przyjaciół, jakieś trudne marceleszpaki, skksy, gphy i inne robactwo zlewa każdego, kto pojawi się i może miałby coś do powiedzenia. Przykład?
Ktoś pyta, gdzi kupić materiał na strój kąpielowy.
Pajac odpowiada: w sklepie z materiałami.
Może współgrodzianie Markiewicz i Romanowski zamieszczą Wasze żałosne wypowiedzi w nowej edycji "Skrzydlatych słów", ale to nie zmieniu faktu, że jesteście zwykłumi tępymi pierdolcami.
Jeśli któremuś przyjdzie do głowy odpowiadać, niech oszczędzi swe wielkopańskie palce, ja tego nie przeczytam. W dupie Was mam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik74 Re: elekt, intelekt i hermetyczność IP: *.bci.net.pl 06.05.03, 18:24
      :)))))))))))))))))))))
      gdybyś miał w dupie to byś tu teraz nie pisał
      • peteen milcz, pozerko... 06.05.03, 18:26
        na pewno należysz do tej grupy, co to kolega ją tak ślicznie opisał...
        ;c)
        • wodnik74 Re: milcz, pozerko... 06.05.03, 18:27
          Ja? W życiu! Kto by chciał? ;)))))))))))))

• peteen Re: milcz, pozerko... 06.05.03, 18:29
            a ja juz od dawna mówiłem, że temu szpakowi i jego klice sie należy...
            • wodnik74 wielkopańskie palce 06.05.03, 18:31
              juz mnie bolą od tego kalania.
              Myślisz, że ten człowiek jednak przeczyta?
              • peteen Re: wielkopańskie palce 06.05.03, 18:33
                jaki człowiek ?
                a! tamten... tamten to nie, jest zajęty bisnesem...
                btw bedziesz w sobotę ?
                • wodnik74 Re: wielkopańskie palce 06.05.03, 18:35
                  nie wiem co jest w sobotę ...
                  • peteen Re: wielkopańskie palce 06.05.03, 18:36
                    no, jesli nie bywasz na stronie własnego stowarzyszenia...
                    idx na "kazika" i SE poczytaj...
                    • wodnik74 Re: wielkopańskie palce 06.05.03, 18:40
                      hej kaman, nic ostanio nie miałam czasu czytać!!! ide se zerknąć ...

ale myślisz, że nie zeżre go ciekawość co tu ludzie wypisują w jego wątku? na
                      pewno po cichu przeczyta :)))))))))))0
                      • peteen Re: wielkopańskie palce 06.05.03, 18:41
                        już dawno przeczytał i wkurzył sie na tych pajaców jeszcze bardziej...
    • emka_1 emka - pajac.... 06.05.03, 18:56
      ...owoż jednak nie bisnesmen, ani też producent krypciachy;))) Informacja o
      nabywaniu materiału w sklepie z materiałami nie jest dowodem zlewania, a wręcz
      przeciwnie, jest zyczliwą radą gdzie nalezy się udać:))) Oczywiście gdybym była
      bisnesmenem wskazałabym własny sklep, albo polecila własna wytwórnie kostiumow,
      ale jak powyżej stoi, nie jestem:)
      Dziękuje uprzejmie za propozycje, ale na rzeczona dupę nie reflektuję,
      proponuje za to siano;)
    • Gość: maka Re: elekt, intelekt i hermetyczność IP: *.west.tarnow.pl 06.05.03, 20:24
      Biedny bisnesmenie!Pewnie nie mogłes rozhermetyzować tego intelektu?Tylko skąd
      ten elekt?
      • emka_1 Re: elekt, intelekt i hermetyczność 06.05.03, 20:52
        Miłosierdzia dla gminu;)!!! Fakt jest faktem, ze bisnesmen czujnie zauważył, iż
        w sposób skandaliczny krakforum zaniża wspólczynnik obelg przypadających na
        jeden post, a to niestety obniża przyswajalność tekstu niektorym osobnikom:)))
        • Gość: maka Re: elekt, intelekt i hermetyczność IP: *.west.tarnow.pl 06.05.03, 21:04
          Zaraz !po co my się wysilamy ,klawiature niszczymy,o palcach nie wspominając -
          przecież bisnesmen i tak czyta dupą.....eee a może w ogóle nie czyta?Obiecał
          nie czytać.
          • emka_1 Re: elekt, intelekt i hermetyczność 06.05.03, 21:14
            teoretycznie racja, choć w praktyce jaki bisnesmen, takie obietnice;),
            Oprócz wielkopańskich palcow ma sie ten wielkopanski gest, wiec posta, jak ten
            ochłap można rzucić:))))Niech chłopina ma satysfakcje, ze tyle mu napisali, a
            ón czytać nie bedzie;)
            • Gość: maka Re: elekt, intelekt i hermetyczność IP: *.west.tarnow.pl 06.05.03, 21:22
              kurcze!raz poczułam sie hrabinią!Rzucam ochłap.
    • Gość: Jak hartować stal Re: elekt, intelekt i hermetyczność IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 14:36
      bisnesmen napisał:

>
      > ALe takich durnych pozerów, jak tu u Was to chyba nie ma nigdzie. Grupa
      przyjac
      > iół, jakieś trudne marceleszpaki, skksy, gphy i inne robactwo zlewa każdego,
      kt
      > o pojawi się i może miałby coś do powiedzenia.

MASZ FACET NIESTETY RACJĘ.
      • peteen czyżby to u nas... 08.05.03, 15:28
        na krakforum odrodził się ślepy kola ostrowski ?...
    • aard Ale fajowy wątek 08.05.03, 15:31
      Zawsze mnie najbardziej bawiło na forum jak jakiś ogrzy wygryzek się zacznie
      uzewnętrzniać o osobach i sprawach, których ni w ząb...
      Wasza reakcja, drodzy Forumowi Towarzysze, dowodzi, że jesteście wciąż czujni i
      na poste-runku.
      Forumowicze, tak 3mać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka