gph 27.05.03, 11:45 ostatnimi czasami mam wrażenie, że Żywiec (w puszkach) skiepścił się tak, że nie nadaje się już do spożywania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 bo tu jest problem 27.05.03, 11:48 jak określić zawartość piwa w piwie puszkowym bez naruszania opakowania :)) ( no i wyszło mi po częstochowsku;) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. 27.05.03, 11:49 gph napisał: > ostatnimi czasami mam wrażenie, że Żywiec (w puszkach) skiepścił się tak, że > nie nadaje się już do spożywania... generalnie piwo w puszkach jest gorsze jak tylko moge to pije albo calsberga albo tyskie (ze wskazaniem na to ostatnie) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. 27.05.03, 11:52 nie można się nie zgodzić! zdecydowanie lepsze jest piwo w opakowaniu szklanym!!! a ja preferuje pilsnera bądź tyskie Odpowiedz Link Zgłoś
latwy2002 Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. 27.05.03, 11:54 tak jest puszki powinny byc ze szkla! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. 27.05.03, 12:08 marceliszpak napisał: > generalnie piwo w puszkach jest gorsze > jak tylko moge to pije albo calsberga albo tyskie (ze wskazaniem na to ostatnie jak wszyscy hihi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. 27.05.03, 11:55 gph napisał: > ostatnimi czasami mam wrażenie, że Żywiec (w puszkach) skiepścił się tak, że > nie nadaje się już do spożywania... mam wrażenie że Żywiec się w ogóle skiepścił, nie tylko w puszkach. poszli na ilość:( Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer a pił ktoś to nowe imbirowe? 27.05.03, 11:59 gph napisał: > ostatnimi czasami mam wrażenie, że Żywiec (w puszkach) skiepścił się tak, że > nie nadaje się już do spożywania... Żywca nie da sie pić extra jest Carlsberg w szkle a pil ktos to nowe imbirowe? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 ginger beer 27.05.03, 12:05 jest OK, ale wymieszanie go z whisky zdecydowanie poprawia mu smak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ginger beer 27.05.03, 12:08 bluetab70 napisała: > jest OK, ale wymieszanie go z whisky zdecydowanie poprawia mu smak ;) a nie szkoda whisky? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ginger beer -NIE. 27.05.03, 12:09 spróbujcie tym popić jakiś posiłek..:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ginger beer 27.05.03, 12:10 luckystrike napisał: > a nie szkoda whisky? jak ktoś łyskacza nie lubi, to nie szkoda ;P PS. A co tam u Swing słychować?? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ginger beer 27.05.03, 12:21 > A co tam u Swing słychować?? > > mejlik Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ginger beer 27.05.03, 12:45 luckystrike napisał: > mejlik :)))) i emilek poszedł Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: ginger beer 27.05.03, 12:17 bluetab70 napisała: > jest OK, ale wymieszanie go z whisky zdecydowanie poprawia mu smak ;) A ILE NA RAZ POCIAGNIESZ? 4-5 DASZ RADE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 12:07 gph napisał: > ostatnimi czasami mam wrażenie, że Żywiec (w puszkach) skiepścił się tak, że > nie nadaje się już do spożywania... A i 0,5 litra rzadko jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 pijcie bosmana 27.05.03, 12:21 wesprzyjcie troche przemysl zachodniopomorski:) mozecie jeszcze sobie dolac do tego starki:) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: pijcie bosmana 27.05.03, 12:22 a skąd my ci tego bosmana weżmiemy? no chyba że będziesz przysyłał paczki Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: pijcie bosmana 27.05.03, 12:32 skuter70 napisał: > wesprzyjcie troche przemysl zachodniopomorski:) > > mozecie jeszcze sobie dolac do tego starki:) DA SIE TO PIC? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: pijcie bosmana 27.05.03, 12:38 pewnie ze sie da pic czyzby nie bylo w sklepach??? bosmana?????!!!!!! jak wy sobie tam biedacy radzicie ??? nie przeprowadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 sorrrrrrry errata 27.05.03, 12:42 bosmana da sie pic a jesli chodzi o koktajl bosman+starka+oliwka to nie mam pojecia:) ale podobno "wazne zeby sponiewieralo":) Odpowiedz Link Zgłoś
gph a jest harnaś w Szczecinie?? 27.05.03, 12:53 albo-li inny jakiś góralski wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a jest harnaś w Szczecinie?? 27.05.03, 12:57 a co to takiego? do naszego portowego miasta to raczej ubot pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a jest harnaś w Szczecinie?? 27.05.03, 13:36 skuter70 napisał: > a co to takiego? > > do naszego portowego miasta to raczej ubot pasuje harnaś to ostatni wynalazek z Okocimia. Boldhead go namiętnie testuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: sorrrrrrry errata 27.05.03, 12:59 skuter70 napisał: > bosmana da sie pic > > a jesli chodzi o koktajl bosman+starka+oliwka to nie mam pojecia:) > ale podobno "wazne zeby sponiewieralo":) jasne Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: a Ebe pijaliście?? nt. 27.05.03, 12:58 nie no nie przy jedzeniu, jak Boga kocham.. miało być o piwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: a Ebe pijaliście?? nt. 27.05.03, 13:01 10 lat temu bylo dobre teraz to pomuje z kadzi Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: a Ebe pijaliście?? nt. 27.05.03, 13:02 10 lat temu bylo dobre teraz to pomy je z kadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:09 O czym tu pisac na krakowskim forum...NIE LUBIE PIWA!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. 27.05.03, 13:15 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > O czym tu pisac na krakowskim forum...NIE LUBIE PIWA!!! :((( wino- wino wino wino- wino marki wino.... ktos kiedyś śpiewał cos takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: zapytaj o piwo - wątek bez udziału ekspertów. 27.05.03, 13:19 bluetab70 napisała: > Gość portalu: kobita1 napisał(a): > > > O czym tu pisac na krakowskim forum...NIE LUBIE PIWA!!! :((( > > wino- wino wino > wino- wino marki wino.... > > ktos kiedyś śpiewał cos takiego ;) > skks przy goleniu Odpowiedz Link Zgłoś
jottka skund 27.05.03, 13:19 wiesz, że kobita nie miała na myśli natenprzykład kawy? bardzo dobre i nie da się pić z puszki Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: skund 27.05.03, 13:38 jottka napisała: > wiesz, że kobita nie miała na myśli natenprzykład kawy? > > bardzo dobre i nie da się pić z puszki albo zupy. bardzo dobra i nie da się pić z puszki. wielu jeszcze napojów z puszki pić się nie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: skund IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 20:05 Skiepścił się mocno mocny okocim.Smakuje teraz jak Gulczas.Zmniejszyli mu od niedwana liczbe procentów.Efekt jest tragiczny.Czas przeżucić się na coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś