Gość: SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 21:38 ja typuje 4:2 dla naszych (czyli Magazyn bedzie mi wisial 9 browarow:) a jak Wy?? moze jakas drobna zrzutka od uczestnikow na browar dla zwyciezcy? we czwartek ofkoz:) ale nie nalegam !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 7 Re: Szwecja-Polska !! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 21:43 swarozyc napisała: > 1:0 dla Norwegii. graja w oslo z rumunia, tez im kibicuje Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: Szwecja-Polska !! 09.06.03, 21:48 ze 3 to nam wlepią chyba ze ich głowacki zatrzyma wtedy szymek rozda pare podań wichniarek czy kto tam bedzie gral w napadzie ( sugeruje sie tym co w gw sport pokazali dziś ) za 3 razem trafi i bedzie moze jakas niespodziewajka [ ile ja bym dal zeby byla ;-) ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Szwecja-Polska !! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 22:13 wariant optymistyczny: 1:2 wariant pesymistyczny: 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Szwecja-Polska !! IP: *.crowley.pl 09.06.03, 22:57 wariant reaslistyczny 3-1 Potopowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Szwecja-Polska !! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 22:58 Boga w sercach nie macie !!! 1:0 Kuzba 2:0 Kuzba - koniec pierwszej polowy 3:0 Szymkowiak 3:1 3:2 4:2 Krzynowek z karnego w samej koncowce a jak !! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Szwecja-Polska !! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:01 ja myślę że łomot zbierzemy i będziemy sie kescytować kolejnym meczem o wszystko z węgrami :/ Ja mam propozycje dać dudka do tego dołożyć stolarczyka, głowe, jopa, baszcza, kose, szymka, kazia, patera, kuźbę i żurawia a zapewne wygramy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Szwecja-Polska !! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:07 Gość portalu: tEq napisał(a): > ja myślę że łomot zbierzemy i będziemy sie kescytować kolejnym meczem o > wszystko z węgrami :/ > Ja mam propozycje dać dudka do tego dołożyć stolarczyka, głowe, jopa, baszcza, > kose, szymka, kazia, patera, kuźbę i żurawia a zapewne wygramy :) hehehe, dobre ;)) a tak powaznie to bylaby to szansa, ze przynajmniej beda do siebie celnie podawac... bo teraz brakuje glownie zgrania. gdyby tak chociaz stosowac wariant angielski (wiem, nie ta klasa pilkarzy, ale trzeba czerpac od lepszych) i wystawiac do pierwszego skladu po min. dwoch-trzech pilkarzy z jednego klubu.. graliby skladniej. np. po lewej gracze wisly, w pomocy dwaj tez z jednego klubu, atak tak samo.. tylko, ze znowu ograniczamy sie praktycznie do samej wisly :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Szwecja-Polska !! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:10 przynajmnien nasi by bramke strzelili, bo Wisła z reguły bramkę strzela, a jak udałoby się pierwszym... zresztą co ja za pierdoły wypisuje, rozjechaliby ich 4:1 jak szelki i byłoby po zawodach, już Heniu by pokazał jak się ustawia zespół na skandynawskich leszczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Szwecja-Polska !! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:15 Gość portalu: tEq napisał(a): > przynajmnien nasi by bramke strzelili, bo Wisła z reguły bramkę strzela, a jak > udałoby się pierwszym... zresztą co ja za pierdoły wypisuje, rozjechaliby ich > 4:1 jak szelki i byłoby po zawodach, już Heniu by pokazał jak się ustawia > zespół na skandynawskich leszczy :D podniosloby sie larum, ze nie pwoluje sie najlepszych, ze wisla to nie cala polska, ze co z innymi klubami i inne takie pierdoly. jesli jakis trener by tak zrobil to musialby sie liczyc z tym, ze w razie przegranej od razu wylatuje z posady. tu trzebaby miec jaja, wiec o czym my mowimy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Szwecja-Polska !! 09.06.03, 22:59 Wikingi wygrają tak z 3:1 , ale nie wiem czy akurat z tego powodu będę się cieszył;) Fredrik Ljungberg nas znowu pogrąży strzelając tak ze dwa gole. Do tego mój imiennik, Markus Allbäck dorzuci jedną no i zapominamy o mistrzostwach Europy. My jedną strzelimy, tak na otarcie łez, pięc minut przed końcem meczu. Pozdrawiam. Viking pesymista-realista. PS. Ale mawiają, ze najgorzej byc prorokiem we własnym kraju więc może nie wszystko jeszcze stracone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj do Sevena IP: *.crowley.pl 09.06.03, 23:05 Boga w sercu mamy ,ale rozum w głowie również ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: do Sevena IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:12 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Boga w sercu mamy ,ale rozum w głowie również ;) iii tam, ja tez wiem, ze szanse niewielkie, ale wierze w to 4:2 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Szwecja-Polska !! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:14 Właśnie podali że się ljundberg zepsuł i nie zagra z nami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 => szymkowiak na srodek !! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:18 Gość portalu: tEq napisał(a): > Właśnie podali że się ljundberg zepsuł i nie zagra z nami no to moze janas pojdzie po rozum do glowy i zrezygnuje z szymkowiaka po prawej stronie ! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Szwecja-Polska !! 09.06.03, 23:21 No to kto za Ljungberga? Pewnie Zlatan Ibrahimovic? Właśnie się go pozbywają z Ajaxu, wieć może i dla nas nie będzie taki groźny. No ale Allbäck cały czas zdrów i pewnie co ustrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Szwecja-Polska !! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:22 A ibrahimowic z larsonem to nie bylu już wcześniej zdezelowani? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Szwecja-Polska !! 09.06.03, 23:26 Larsson zrezygnował z gry w kadrze i na pewno nie zagra. Z Ibrahimovicem to nigdy nie wiadomo. Jeszcze mogą wystawić Andersa Svennsona (strzelił gola Argentynie na MŚ w Korei) i też trzeba na niego uważać. Co tu dużo mówić - kadra może już nie taka mocna jak onegdaj, ale cały czas trzeba się ze Szwecją liczyć - żadne to odkrywcze stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Szwecja-Polska !! 09.06.03, 23:34 w tej sytuacji mysle, ze spokojnie dwa gole moga pasc po akcjach prawa strona. lewa obstawiana przez mjaellby`ego poda raz a dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Szwecja-Polska !! 10.06.03, 12:29 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > ja typuje 4:2 dla naszych A co, ty Szwedem jesteś?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Szwecja-Polska !! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 13:58 nastepny co to wiary nie ma w dobry wynik ;( to jak pilkarze maja wygrac, jak wszyscy skazuja ich na pozarcie !! kumple tez sie ze mnie smiali jak uslyszeli to 4:2 !!! ale jeszcze wspomnicie moje slowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 NAPRZOD !!! 11.06.03, 19:07 jeszcze godzina, emocje rosna.. lece do sklepu po zarcie i siadam przed tv ogladac gole Polakow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: NAPRZOD !!! 11.06.03, 20:25 mikolaj7 napisał: > siadam przed tv ogladac gole > Polakow !!! Jak można oglądać coś, czego nie ma? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: NAPRZOD !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 20:51 kuba203 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > siadam przed tv ogladac gole > > Polakow !!! > > Jak można oglądać coś, czego nie ma? :)) czepiasz sie szczegolow.. teraz juz ogladam. przegrywamy, bo zapomnialem sobie coli kupic :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: NAPRZOD !!! 11.06.03, 20:54 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > czepiasz sie szczegolow.. teraz juz ogladam. przegrywamy, > bo zapomnialem sobie coli kupic :( Weź browar, świat będzie piękniejszy (chociaż bez bramek) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: NAPRZOD !!! IP: 80.48.20.* 11.06.03, 20:57 kuba203 napisał: > Gość portalu: SEVEN napisał(a): > > > czepiasz sie szczegolow.. teraz juz ogladam. przegrywamy, > > bo zapomnialem sobie coli kupic :( > > Weź browar, świat będzie piękniejszy (chociaż bez bramek) ;)) Ja właśnie tak robię i świat wydaje się weselszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: NAPRZOD !!! 11.06.03, 21:01 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Ja właśnie tak robię i świat wydaje się weselszy:)) Ja zawsze wiedziałem, że na doświadczeniu starszych można polegać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 4 gole, polacy jeszcze 4!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 20:58 ja jeszcze sie musze po meczu uczyc niemieckiego, wiec nie ma tak dobrze:( a poza tym dalej jest szansa na moje 4:2 :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: 4 gole, polacy jeszcze 4!!! 11.06.03, 21:02 Gość portalu: 7 napisał(a): > a poza tym dalej jest szansa na moje 4:2 :DD Hehehe, z tym, że dla Szwecji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: NAPRZOD !!! 12.06.03, 07:24 > przegrywamy, > bo zapomnialem sobie coli kupic :( Trzeba było w przerwie do najbliższego sklepu po nią biec.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Jak mawiał wieszcz: 12.06.03, 07:28 donkiszoci, atakujcie wiartaki tylko przy pomyślnych wiatrach. Oj wiało nam wczoraj w oczy, wiało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Jak mawiał wieszcz: IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 10:14 raz tak powialo, ze az dudka z pilka zdmuchnelo do bramki :// a moze to slonce go oslepilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bażnt Re: Jak mawiał wieszcz: IP: *.V-LO.krakow.pl 12.06.03, 10:19 SZczególniw że było już ciemno... To był nasz sukces, nie poukładana zbieranina dziadostwa straciła tylko 3 bramki i to w sztokcholmie!!! Viking może wam coś o nich powiedzieć, w końcu to pół szwed... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jak mawiał wieszcz: 12.06.03, 10:25 Gość portalu: bażnt napisał(a): > SZczególniw że było już ciemno... To był nasz sukces, nie poukładana zbieranina > > dziadostwa straciła tylko 3 bramki i to w sztokcholmie!!! lepszej zbieraniny nie ma !!! niestety a czy bylo ciemno?? nie sadze, zeby grali bez zadnego oswietlenia, no i ten dziennikarskie flesze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bażant Re: Jak mawiał wieszcz: IP: *.V-LO.krakow.pl 12.06.03, 11:45 taaa, jupitery go oślepiły, i tak dobrze że nie bronił szamotulski bo było by 9:0, albo jakos tak. Skoro nie ma lepszej zberaniny to zlikwidujmy reprezentację, albo naturalizujmy Uche i Cantoro... he, he,he... Odpowiedz Link Zgłoś