Dodaj do ulubionych

WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE

28.01.04, 22:41
Dostałam zaproszenie na to forum więc chciałam się ze wszystkimi serdecznie
przywitać smile
Obserwuj wątek
    • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 28.01.04, 22:46
      A witamy, witamy przywitecznie bardzosmile
      Jagoda! Czy my sie przypadkiem nie znamy z kobiety?
      • czarna_jagodka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 00:10
        Możliwe... czasem cos napiszę na Kobiecie... choć nie za czesto, bo niestety
        nie mam za dużo czasu sad
    • oldpiernik Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 07:04
      Szczęściara, ja się sam musiałem wprosić wink)
      • siwapp Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 09:31
        Ja też się wprosiłam... Mam nadzieję, że nie zostałam uznana za natręta...
        • jotka13 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:07
          To także mój piewszy wpis tutaj. Dotychczas tylko cichutko podczytywałam...
        • edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:09
          mnie Sloggi kiedyś zaprosił, jednako mam wrażenie, iż nie pasuje do
          zgromadzonego tutaj towarzystwa.. mojej zabawy słóweczkowej jakoś nikt nie
          podłapuje, a dosłowność mą domeną nie jest.. dłuższych wątków nie mam czasu
          śledzić, poza tym większości osób tutaj nie znam..
          • sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:14
            edzioszka napisała:

> mnie Sloggi kiedyś zaprosił, jednako mam wrażenie, iż nie pasuje do
            > zgromadzonego tutaj towarzystwa.. mojej zabawy słóweczkowej jakoś nikt nie
            > podłapuje, a dosłowność mą domeną nie jest.. dłuższych wątków nie mam czasu
            > śledzić, poza tym większości osób tutaj nie znam..
            >
            Powaz niepospolitaś, zatem pasujacą tu jesteś, albowiem sposób wyrażania opinii
            Twych osobliwym jest - zatem od pospólstwa odrzucona jesteś.
            • edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:18
              hyhy, nie wiem, czy powinnam się z tegoż cieszyć.. nawet mój małżonek Gitek
              przyznał, iż niektóre moje zapostowania czytuje ze słowniczkiem w ręku, a
              zazwyczaj się z nim dogaduje w pół zdania.. Ty Sloggi, jakoś w odsłowowe
              szranki nie stajesz, w zasadzie nie znaju paczjemu wink
              • sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:22
                Sprawa ta nie prostą jest, przeciwnie wprost, jest na wspak. Używającym czasu
                trzeciego w mowie czasem jestem, ale nie sposób mi byc również piszącym być.
                Azali od trzech dób posiadajacym sztywne łącze jestem, zatem na wszystko
                odpowiednia pora będzie.
                • edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:29
                  sam wiesz jak jest - najmocniej ciungnie do tych, których się zna nie tylko z
                  forum.. ustawiczno postanawiam sobie ograniczyć przebywanie nań, a wtedy bywam
                  tam, gdzie się gromadzą moi najbliźsi znajomi - po 22.00 to już z rzadka..
                  dłuższych wątków nawet nie otwieram, bo nie mam czasu na czytanie.. cholercia,
                  coś mnie dziś rypie pod czaszką, chybać powinnam się pójść dotlenić, a nie
                  ślęczeć przed kompem.. zreśtą i tak niedługo się w teren udaję parę spraw
                  pozałatwiać..
          • altu Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:21
            Edzioszko!
            Zawsze jesteś mile widziana w Salonie...
            Ja nawet się zdążyłam stęsknić!
            • edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:36
              aj, tak mówisz by kurtuazji stała się zadość.. nie znasz mnie nawet..
              • sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:42
                edzioszka napisała:

> aj, tak mówisz by kurtuazji stała się zadość.. nie znasz mnie nawet..
                >
                A czyż znaczącym jest? Czyż w wirtualnem bycie tęskniącym być, rzeczą
                niemożliwą jest? Onegdaj rozmowa na inszym forum była taką, że nie znającym
                się pisać znacznie milej.
                • edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:59
                  ja akurat mam na odwrót, wolę pisywać z tymi, których znam.. idę, zanim mą
                  obecnością, a niekiedy durnością humorek komu popsuje..
    • inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:12
      ja również z tych, co sami sie przybłakali, ale cóż, przebojowym trzeba byc wink
      wiekszości nie znam, nie czuję sie jednak obco, wręcz przeciwnie, panujaca
      atmosfera mi bardzo odpowiada
      • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:04
        No to proponuje jeszcze lepiej sie rozgoscic i w ogole czuc sie jak u
        siebie...to znaczy u Sloggiego w salonie.
        Polazlam dzisiaj rano do kuchni paczki smazyc bo mnie wczoraj napadlo i sa. Dla
        wszystkich starczy. prosze sie czestowac!.-)
        • oldpiernik Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:39
          wibornie smakują te zawirtane pączki wink
          zaniedbać przyjdzie inne fora przy gościnnosci takiej smile)))
          • inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:17
            dla pączków warto zaniedbac...wink
          • szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:18
            .....wy o pączkach a ja taki głodny.....
            jestem przedstawicielem innego forum, proszę o mnie zadbać i ponczusia
            podrzucić....smile))))))
            • inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:38
              skoro zawitał przedstawiciel innego forum to chyba z pustymi rękami nie
              przyszedł ? wink
              • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:40
                Ty Inka sie nie madrzyj tylko odkrec te pol litra co za palma stoi a ja lece po
                szklo.-)
                • inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:46
                  skoro tak sprawe stawiasz...ale pół litra do pączków? to moze bigosik by sie
                  zdał, sledzik jakiś...
                • szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:46
                  .......he, podoba mi się, chyba tu na dłużej zostanę...smile)))
                  (zacieram ręce)....patrząc na zawartość butelki i przech innych, pełnych
                  stojących w koncie, na pewno schowanych przed bystrym wzrokiem starego wygi
                  szkodnikusa....smile)))))
                  • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:50
                    Ty sie szkodniczku nic nie martw! z nami z pragnienia i z glodu jeszcze nikt
                    nie umarl! jakby co to wstawilam do piwnicy beczke wisnioweczki pomyslu cioci
                    Jadzi i grypolin mojego pomyslu.Obydwa napoje swoja moc posiadaja a sluzba juz
                    zostala zapedzona do garow!
                    • szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:54
                      ....w takim razie poprosze o menu i masaż erotyczny przed obiadkiem,
                      poprawiający mój i tak całkiem spory apecik.....smile))))
                      ....która na ochotnika...?smile))))
                      • inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:56
                        wymagania ida w górę...
                        widzisz Viki, alkoholu chyba było zbyt wiele, Szkodnik sie rozochocił
                        • szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:58
                          .....szkodnik do tego alkoholu nie potrzebuje.....tongue_outPPPPP
                        • sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:00
                          tongue_out
                          Albo ktoś wypił za dużo, albo kto inny za mało.
                          Popatrzę czy aby dobrze masujecie.
                          • szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:04
                            sloggi napisał:

> Popatrzę czy aby dobrze masujecie.

....tylko mnie od tyłu nie zachodź.....ostatnio nerwowy jestem.......tongue_outPPPP
                          • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:05
                            Tere fere! on jakis erotyczny jest! Do masowania to tu jest sluzba a my tu w
                            salonie jestesmy porzadne kobiety, z masowaniem nie chcemy miec nic wspolnego i
                            zaraz go dostawimy do zlobka.Niech idzie na masaz do kuchni.Tam mu go zrobia!
                            • sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:15
                              Szkodnik zamilkł, a Loda mówi że schab na obiad - czy aby wszystko jest w
                              porządalu?
                              • wgfc Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:23
                                Sloggi napisał:

> Szkodnik zamilkł

Może w kuchni oberwał wałkiem.

> a Loda mówi że schab na obiad - czy aby wszystko jest w porządalu?

Loda zgłupiała, przecież Ty nie możesz wieprza jadać!
                                • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:37
                                  wgfc napisał:

> Sloggi napisał:
                                  >
                                  > > Szkodnik zamilkł
                                  >
                                  > Może w kuchni oberwał wałkiem.

I dobrze mu tak! My tu nie bedziemy robic salonu masazu tylko to jest nasz
                                  towarzyski salon a sprawy niemoralne zalatwiamy w prywatnych apartamentach smile
                                  >
                                  > > a Loda mówi że schab na obiad - czy aby wszystko jest w porządalu?
                                  >
                                  > Loda zgłupiała, przecież Ty nie możesz wieprza jadać!
                                  A co? religia mu zabrania? Przeciez niemozliwe bo to jest schab koszernysmile
                                  sama sprawdzalamsmile Doskonale smakuje z buraczkami i borowkamismile
                                  • wgfc Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 15:39
                                    Vika411 napisała:

> A co? religia mu zabrania?

Nie, Sloggi chyba nie jest obrzezany smile

> Doskonale smakuje z buraczkami i borowkamismile

Ciotko, Ty wstydź się, byś nam Księcia ukatrupiła!
                                    Powinnaś wiedzieć, że z przyczyn zdrowotnych Sloggi nie może jeść wieprzowiny i buraków w żadnej postaci (no chyba, że po
                                    uprzednim nafaszerowaniu się pigułkami).

• sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 15:45
                                    Nie mogę jeść wieprza z przyczyn gastrycznych - jakiegoś tam enzymu nie mam.
          • siwapp Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:18
            oldpiernik napisał:

> wibornie smakują te zawirtane pączki wink
            > zaniedbać przyjdzie inne fora przy gościnnosci takiej smile)))

Są przepyszne... I tyle w temacie odchudzaniasmile Mogę jeszcze jednego?
            • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:33
              siwapp napisała:

> oldpiernik napisał:
              >
              > > wibornie smakują te zawirtane pączki wink
              > > zaniedbać przyjdzie inne fora przy gościnnosci takiej smile)))
              >
              > Są przepyszne... I tyle w temacie odchudzaniasmile Mogę jeszcze jednego?

Ty przelicz te bajty na calorie i odwrotnie a sam zobaczysz jak sie od
              wirtualnej karmy tyje na twardym dysku zwlaszczasmile))
              • siwapp Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:57
                vika411 napisała:

> Ty przelicz te bajty na calorie i odwrotnie a sam zobaczysz jak sie od
                > wirtualnej karmy tyje na twardym dysku zwlaszczasmile))

Dobra, już zaczynam liczyć smile))) Mam nadzieję, że mi wirtualna karma nie
                zaszkodzi i obejdzie się bez niestrawnoścismile)
        • altu Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:00
          Vika, w te pędy pakuj pączki do paczki i je przysyłaj...
          Głodna jestem... a na pączusie sie skuszę...
          smile kiss
          • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:06
            altu napisała:

> Vika, w te pędy pakuj pączki do paczki i je przysyłaj...
            > Głodna jestem... a na pączusie sie skuszę...
            > smile kiss
            >
            Ale pewnie dojda juz czerstwe...sad
            Wiesz co? jak juz do mnie przyjedziesz to sobie usmazymy swiezesmile
    • czarna_jagodka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 19:48
      No widzę, że pięknie się mój watek rozrósł wink
      Cały dzień wszyscy tu imprezowali... popijali, podjadali...... a ja jako istota
      zniewolona przez nadmiar pracy nie miałam dostępu do salonowych rozkoszy.
      No nic... pozostaje mi widać iść coś skonsumować w samotności.
      • jackussi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 19:55
        Witaj Czarna_jagódko
        tu jackussi (czyt dżakuzi)smile
        • vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 19:57
          Eee, samemu jesc nie jest milo! moge Ci pomoc?
          • czarna_jagodka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 20:11
            Właśnie sobie zrobiłam sałatkę z tuńczykiem. Jeśli lubisz to serdecznie
            zapraszam smile
        • aankaa witaj Jagódko 29.01.04, 20:02
          nie tylko Ty te smakołyki z ekranu zlizywałaś ...
          • vika411 Re: witaj Jagódko 29.01.04, 20:10
            Zwlaszcza wolowine Sloggiego z MCDonalda polecamy.-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka