czarna_jagodka 28.01.04, 22:41 Dostałam zaproszenie na to forum więc chciałam się ze wszystkimi serdecznie przywitać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 28.01.04, 22:46 A witamy, witamy przywitecznie bardzo Jagoda! Czy my sie przypadkiem nie znamy z kobiety? Odpowiedz Link
czarna_jagodka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 00:10 Możliwe... czasem cos napiszę na Kobiecie... choć nie za czesto, bo niestety nie mam za dużo czasu Odpowiedz Link
oldpiernik Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 07:04 Szczęściara, ja się sam musiałem wprosić ) Odpowiedz Link
siwapp Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 09:31 Ja też się wprosiłam... Mam nadzieję, że nie zostałam uznana za natręta... Odpowiedz Link
jotka13 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:07 To także mój piewszy wpis tutaj. Dotychczas tylko cichutko podczytywałam... Odpowiedz Link
edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:09 mnie Sloggi kiedyś zaprosił, jednako mam wrażenie, iż nie pasuje do zgromadzonego tutaj towarzystwa.. mojej zabawy słóweczkowej jakoś nikt nie podłapuje, a dosłowność mą domeną nie jest.. dłuższych wątków nie mam czasu śledzić, poza tym większości osób tutaj nie znam.. Odpowiedz Link
sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:14 edzioszka napisała: > mnie Sloggi kiedyś zaprosił, jednako mam wrażenie, iż nie pasuje do > zgromadzonego tutaj towarzystwa.. mojej zabawy słóweczkowej jakoś nikt nie > podłapuje, a dosłowność mą domeną nie jest.. dłuższych wątków nie mam czasu > śledzić, poza tym większości osób tutaj nie znam.. > Powaz niepospolitaś, zatem pasujacą tu jesteś, albowiem sposób wyrażania opinii Twych osobliwym jest - zatem od pospólstwa odrzucona jesteś. Odpowiedz Link
edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:18 hyhy, nie wiem, czy powinnam się z tegoż cieszyć.. nawet mój małżonek Gitek przyznał, iż niektóre moje zapostowania czytuje ze słowniczkiem w ręku, a zazwyczaj się z nim dogaduje w pół zdania.. Ty Sloggi, jakoś w odsłowowe szranki nie stajesz, w zasadzie nie znaju paczjemu Odpowiedz Link
sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:22 Sprawa ta nie prostą jest, przeciwnie wprost, jest na wspak. Używającym czasu trzeciego w mowie czasem jestem, ale nie sposób mi byc również piszącym być. Azali od trzech dób posiadajacym sztywne łącze jestem, zatem na wszystko odpowiednia pora będzie. Odpowiedz Link
edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:29 sam wiesz jak jest - najmocniej ciungnie do tych, których się zna nie tylko z forum.. ustawiczno postanawiam sobie ograniczyć przebywanie nań, a wtedy bywam tam, gdzie się gromadzą moi najbliźsi znajomi - po 22.00 to już z rzadka.. dłuższych wątków nawet nie otwieram, bo nie mam czasu na czytanie.. cholercia, coś mnie dziś rypie pod czaszką, chybać powinnam się pójść dotlenić, a nie ślęczeć przed kompem.. zreśtą i tak niedługo się w teren udaję parę spraw pozałatwiać.. Odpowiedz Link
altu Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:21 Edzioszko! Zawsze jesteś mile widziana w Salonie... Ja nawet się zdążyłam stęsknić! Odpowiedz Link
edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:36 aj, tak mówisz by kurtuazji stała się zadość.. nie znasz mnie nawet.. Odpowiedz Link
sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:42 edzioszka napisała: > aj, tak mówisz by kurtuazji stała się zadość.. nie znasz mnie nawet.. > A czyż znaczącym jest? Czyż w wirtualnem bycie tęskniącym być, rzeczą niemożliwą jest? Onegdaj rozmowa na inszym forum była taką, że nie znającym się pisać znacznie milej. Odpowiedz Link
edzioszka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:59 ja akurat mam na odwrót, wolę pisywać z tymi, których znam.. idę, zanim mą obecnością, a niekiedy durnością humorek komu popsuje.. Odpowiedz Link
inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 11:12 ja również z tych, co sami sie przybłakali, ale cóż, przebojowym trzeba byc wiekszości nie znam, nie czuję sie jednak obco, wręcz przeciwnie, panujaca atmosfera mi bardzo odpowiada Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:04 No to proponuje jeszcze lepiej sie rozgoscic i w ogole czuc sie jak u siebie...to znaczy u Sloggiego w salonie. Polazlam dzisiaj rano do kuchni paczki smazyc bo mnie wczoraj napadlo i sa. Dla wszystkich starczy. prosze sie czestowac!.-) Odpowiedz Link
oldpiernik Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 12:39 wibornie smakują te zawirtane pączki zaniedbać przyjdzie inne fora przy gościnnosci takiej ))) Odpowiedz Link
inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:17 dla pączków warto zaniedbac... Odpowiedz Link
szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:18 .....wy o pączkach a ja taki głodny..... jestem przedstawicielem innego forum, proszę o mnie zadbać i ponczusia podrzucić....)))))) Odpowiedz Link
inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:38 skoro zawitał przedstawiciel innego forum to chyba z pustymi rękami nie przyszedł ? Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:40 Ty Inka sie nie madrzyj tylko odkrec te pol litra co za palma stoi a ja lece po szklo.-) Odpowiedz Link
inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:46 skoro tak sprawe stawiasz...ale pół litra do pączków? to moze bigosik by sie zdał, sledzik jakiś... Odpowiedz Link
szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:46 .......he, podoba mi się, chyba tu na dłużej zostanę...))) (zacieram ręce)....patrząc na zawartość butelki i przech innych, pełnych stojących w koncie, na pewno schowanych przed bystrym wzrokiem starego wygi szkodnikusa....))))) Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:50 Ty sie szkodniczku nic nie martw! z nami z pragnienia i z glodu jeszcze nikt nie umarl! jakby co to wstawilam do piwnicy beczke wisnioweczki pomyslu cioci Jadzi i grypolin mojego pomyslu.Obydwa napoje swoja moc posiadaja a sluzba juz zostala zapedzona do garow! Odpowiedz Link
szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:54 ....w takim razie poprosze o menu i masaż erotyczny przed obiadkiem, poprawiający mój i tak całkiem spory apecik.....)))) ....która na ochotnika...?)))) Odpowiedz Link
inka.7 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:56 wymagania ida w górę... widzisz Viki, alkoholu chyba było zbyt wiele, Szkodnik sie rozochocił Odpowiedz Link
szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 13:58 .....szkodnik do tego alkoholu nie potrzebuje.....PPPPP Odpowiedz Link
sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:00 Albo ktoś wypił za dużo, albo kto inny za mało. Popatrzę czy aby dobrze masujecie. Odpowiedz Link
szkodnik1 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:04 sloggi napisał: > Popatrzę czy aby dobrze masujecie. ....tylko mnie od tyłu nie zachodź.....ostatnio nerwowy jestem.......PPPP Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:05 Tere fere! on jakis erotyczny jest! Do masowania to tu jest sluzba a my tu w salonie jestesmy porzadne kobiety, z masowaniem nie chcemy miec nic wspolnego i zaraz go dostawimy do zlobka.Niech idzie na masaz do kuchni.Tam mu go zrobia! Odpowiedz Link
sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:15 Szkodnik zamilkł, a Loda mówi że schab na obiad - czy aby wszystko jest w porządalu? Odpowiedz Link
wgfc Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:23 Sloggi napisał: > Szkodnik zamilkł Może w kuchni oberwał wałkiem. > a Loda mówi że schab na obiad - czy aby wszystko jest w porządalu? Loda zgłupiała, przecież Ty nie możesz wieprza jadać! Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:37 wgfc napisał: > Sloggi napisał: > > > Szkodnik zamilkł > > Może w kuchni oberwał wałkiem. I dobrze mu tak! My tu nie bedziemy robic salonu masazu tylko to jest nasz towarzyski salon a sprawy niemoralne zalatwiamy w prywatnych apartamentach > > > a Loda mówi że schab na obiad - czy aby wszystko jest w porządalu? > > Loda zgłupiała, przecież Ty nie możesz wieprza jadać! A co? religia mu zabrania? Przeciez niemozliwe bo to jest schab koszerny sama sprawdzalam Doskonale smakuje z buraczkami i borowkami Odpowiedz Link
wgfc Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 15:39 Vika411 napisała: > A co? religia mu zabrania? Nie, Sloggi chyba nie jest obrzezany > Doskonale smakuje z buraczkami i borowkami Ciotko, Ty wstydź się, byś nam Księcia ukatrupiła! Powinnaś wiedzieć, że z przyczyn zdrowotnych Sloggi nie może jeść wieprzowiny i buraków w żadnej postaci (no chyba, że po uprzednim nafaszerowaniu się pigułkami). Odpowiedz Link
sloggi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 15:45 Nie mogę jeść wieprza z przyczyn gastrycznych - jakiegoś tam enzymu nie mam. Odpowiedz Link
siwapp Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:18 oldpiernik napisał: > wibornie smakują te zawirtane pączki > zaniedbać przyjdzie inne fora przy gościnnosci takiej ))) Są przepyszne... I tyle w temacie odchudzania Mogę jeszcze jednego? Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:33 siwapp napisała: > oldpiernik napisał: > > > wibornie smakują te zawirtane pączki > > zaniedbać przyjdzie inne fora przy gościnnosci takiej ))) > > Są przepyszne... I tyle w temacie odchudzania Mogę jeszcze jednego? Ty przelicz te bajty na calorie i odwrotnie a sam zobaczysz jak sie od wirtualnej karmy tyje na twardym dysku zwlaszcza)) Odpowiedz Link
siwapp Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:57 vika411 napisała: > Ty przelicz te bajty na calorie i odwrotnie a sam zobaczysz jak sie od > wirtualnej karmy tyje na twardym dysku zwlaszcza)) Dobra, już zaczynam liczyć ))) Mam nadzieję, że mi wirtualna karma nie zaszkodzi i obejdzie się bez niestrawności) Odpowiedz Link
altu Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:00 Vika, w te pędy pakuj pączki do paczki i je przysyłaj... Głodna jestem... a na pączusie sie skuszę... Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 14:06 altu napisała: > Vika, w te pędy pakuj pączki do paczki i je przysyłaj... > Głodna jestem... a na pączusie sie skuszę... > > Ale pewnie dojda juz czerstwe... Wiesz co? jak juz do mnie przyjedziesz to sobie usmazymy swieze Odpowiedz Link
czarna_jagodka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 19:48 No widzę, że pięknie się mój watek rozrósł Cały dzień wszyscy tu imprezowali... popijali, podjadali...... a ja jako istota zniewolona przez nadmiar pracy nie miałam dostępu do salonowych rozkoszy. No nic... pozostaje mi widać iść coś skonsumować w samotności. Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 19:55 Witaj Czarna_jagódko tu jackussi (czyt dżakuzi) Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 19:57 Eee, samemu jesc nie jest milo! moge Ci pomoc? Odpowiedz Link
czarna_jagodka Re: WITAM :-) WSZYSTKICH :-) SERDECZNIE 29.01.04, 20:11 Właśnie sobie zrobiłam sałatkę z tuńczykiem. Jeśli lubisz to serdecznie zapraszam Odpowiedz Link
aankaa witaj Jagódko 29.01.04, 20:02 nie tylko Ty te smakołyki z ekranu zlizywałaś ... Odpowiedz Link
vika411 Re: witaj Jagódko 29.01.04, 20:10 Zwlaszcza wolowine Sloggiego z MCDonalda polecamy.-) Odpowiedz Link