zielonki 04.07.07, 18:35 Księżyc dziś pod znakiem Wodnika w opozycji do Wenus i sekstylu z Plutonem, około południa przenosi się do znaku Ryb i wieczorem utworzy trygon z Merkurym a mnie dziś głowa boli i nic mi sie nie chce. Cóż mam czynić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja Re: Środki zaradcze 04.07.07, 18:43 moja koleżanka najpierw patrzy w swój diagram, jakie ma koniunkcje i te jakies inne, a później prowizorycznie nie wychodzi z domu, czyta sobie książki, oglada TV, oczywiście jak w tych gwiazdach ma złe układy, sprawy odkłada na później.A co Ci się stało, że za późno? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Środki zaradcze 04.07.07, 18:45 A, bo w pierwszej części dna prezentowałem dużą kreatywność. Nie ma co sie dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Środki zaradcze 04.07.07, 18:47 kreatywność wróci, bo jak ktoś jest kreatywny to to ma we krwi, może wena twórcza Ciebie opuściła? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Środki zaradcze 04.07.07, 18:49 Dobry człowieku! Od razu mi leppiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Środki zaradcze 04.07.07, 18:51 Przepraszam, ale to nie ja wymyśliłem że 'człowiek' jest rodzaju męskiego. Odpowiedz Link Zgłoś