janvier33 17.07.07, 23:59 wybieram sie z rodzina po latach (22) to Starego Kraju i mojego miasta Krakowa. nie moge sie doczekac polskiej tradycyjnej kuchni. wiem ze teraz krakow pecznieje od restauracji. co byscie polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: restauracje polskie 18.07.07, 11:50 chłopskie jadło jarema ogniem i mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: restauracje polskie IP: *.stansat.pl 14.12.07, 22:40 Faktycznie, wybór w tej chwili jest ogromny, szczegolnie w okolicy rynku. Poszukiwania mozesz zaczac na tej stronie www.poliszcity.pl/krakow/view.php?category=Co|Restauracja mysle, ze znajdziesz tam cos ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletta Re: restauracje polskie IP: *.gemini.net.pl 02.01.08, 20:56 Świetne jedzenie staropolskie i nie tylko mają w restauracji "Miód i Wino" na ul.Sławkowskiej (na końcu tej ulicy idąc od strony Rynku) Polecam szaszłyk podawany na szabli:)Dodatkowym atutem jest muzyka na żywo w klimacie serwowanych dań:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: restauracje polskie IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 31.07.08, 08:05 Pod Aniołami?? MASAKRA!! Po pierwsze ceny! Okrutne. Po drugie porcje - małe aż do przesady. Dziczyzna żylasta i stara. Bigos - zimny i beznadziejny - lepszy jadłem na stacji benzynowej!! Pierogi 6 sztuk za 26 zł!!!! Przepraszam, ale wizyta tam to nieporozumienie. Odradzam! Aaa.. Widziałem, jak do kuchni kelner niósł.. kebab, z pobliskiego zagłębia w/w jedzenia. Ciekawe czy to dla kucharza??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: restauracje polskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 22:34 Z wymienionych zdecydowanie odradzam Pod Aniolami. Raz zaprosilam tam waznych gosci i bardzo zalowalam. Przepieczone, suche, niemal supermarketowe, okropne jedzenie - tyle, ze w ciekawym otoczeniu. Brrr. W Ogniem i Mieczem polecam kaczke w sosie czosnkowym lub wisniowym. A w Jaremie pierogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: restauracje polskie IP: *.autocom.pl 25.07.08, 16:51 Zdecydowanie Nostalgia na Karmelickiej, za teatrem Bagatela, w podwórku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdus_a Re: restauracje polskie IP: *.polgeol.pl 11.08.08, 12:21 Duży wybór restauracji znajdziecie Państwo na stronie www.restauracje.com.pl To bogata baza informacji dla wymagających internautow. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś