Dodaj do ulubionych

restauracje polskie

17.07.07, 23:59
wybieram sie z rodzina po latach (22) to Starego Kraju i mojego miasta
Krakowa. nie moge sie doczekac polskiej tradycyjnej kuchni. wiem ze teraz
krakow pecznieje od restauracji. co byscie polecili?
Obserwuj wątek
    • jop Re: restauracje polskie 18.07.07, 11:15
      Pod Aniołami.
      • peteen Re: restauracje polskie 18.07.07, 11:50
        chłopskie jadło
        jarema
        ogniem i mieczem
        • Gość: Krzysiek Re: restauracje polskie IP: *.stansat.pl 14.12.07, 22:40
          Faktycznie, wybór w tej chwili jest ogromny, szczegolnie w okolicy rynku.
          Poszukiwania mozesz zaczac na tej stronie
          www.poliszcity.pl/krakow/view.php?category=Co|Restauracja
          mysle, ze znajdziesz tam cos ciekawego.
          • Gość: wioletta Re: restauracje polskie IP: *.gemini.net.pl 02.01.08, 20:56
            Świetne jedzenie staropolskie i nie tylko mają w restauracji "Miód i Wino" na
            ul.Sławkowskiej (na końcu tej ulicy idąc od strony Rynku) Polecam szaszłyk
            podawany na szabli:)Dodatkowym atutem jest muzyka na żywo w klimacie serwowanych
            dań:)
      • Gość: Felicjan Dulski Re: restauracje polskie IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 31.07.08, 08:05
        Pod Aniołami?? MASAKRA!! Po pierwsze ceny! Okrutne. Po drugie porcje - małe aż
        do przesady. Dziczyzna żylasta i stara. Bigos - zimny i beznadziejny - lepszy
        jadłem na stacji benzynowej!! Pierogi 6 sztuk za 26 zł!!!! Przepraszam, ale
        wizyta tam to nieporozumienie. Odradzam!

Aaa.. Widziałem, jak do kuchni kelner niósł.. kebab, z pobliskiego zagłębia w/w
        jedzenia. Ciekawe czy to dla kucharza??? :)
    • Gość: Olga Re: restauracje polskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 22:34
      Z wymienionych zdecydowanie odradzam Pod Aniolami. Raz zaprosilam tam waznych
      gosci i bardzo zalowalam. Przepieczone, suche, niemal supermarketowe, okropne
      jedzenie - tyle, ze w ciekawym otoczeniu. Brrr.
      W Ogniem i Mieczem polecam kaczke w sosie czosnkowym lub wisniowym. A w Jaremie
      pierogi...
    • Gość: antoni Re: restauracje polskie IP: *.autocom.pl 25.07.08, 16:51
      Zdecydowanie Nostalgia na Karmelickiej, za teatrem Bagatela, w
      podwórku
    • Gość: Magdus_a Re: restauracje polskie IP: *.polgeol.pl 11.08.08, 12:21
      Duży wybór restauracji znajdziecie Państwo na stronie www.restauracje.com.pl

To bogata baza informacji dla wymagających internautow.
      POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka