Dodaj do ulubionych

Widziane 30.06.2003

IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 21:41
Aaaa, tu Was mam. Ja już oczami wyobraźni widzę, co się jutro dzieje.
Wiecie o co chodzi, więc życzcie mi powodzenia i nie odebrania mowy w gębie -
hihihi.
Mam nadzieję, że zdążę na ten kurs, a dojadę do niego ufokową "13".
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: Widziane 30.06.2003 IP: 62.233.183.* 29.06.03, 22:10
      nie chce Cię martwić ale 204 jest linią najmniej trzymającą sie rozkładu, ale
      powodzenia! hihihihi
      • Gość: ADAŚ Re: Widziane 30.06.2003 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 22:14
        Gość portalu: mouset napisał(a):

> nie chce Cię martwić ale 204 jest linią najmniej trzymającą sie rozkładu, ale
        > powodzenia! hihihihi

Czy będzie punktualny, pal sześć. Ważne, żeby GŁOWNA BOHATERKA jechała.

Dla Adasia wyzwanie to laski wyrwanie (w dniu jutrzejszym) hahahaha.
      • Gość: Locutus Re: Widziane 30.06.2003 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 29.06.03, 23:45
        Pięćsetdwójki i tak nie przebije - pięciominutowe nadśpieszenia i
        dziesięciominutowe opóźnienia dają #502 pierwsze miejsce w rankingu najmniej
        punktualnych linii w grodzie Kraka...
    • adas29 2 razy QRWA 30.06.03, 07:58
      Pierwsze primo.
      Nasze cacy MPK zafundowało dziś pasażerom Bieżanowa dwuskłady na "13" !!!
      Serdeczne wyrazy współczucia. Długo się nie nacieszyliśmy tym co jest po prostu
      konieczne. No, ale MPK jest cacy.

Drugie primo.
      Moja "gwiazda" jechała, ale razem z jakąś koleżanką - monstrum. Niestety ten
      potwór wstrzymał moje działania do odwołania (czyli "G" hehehe). Już widywałem
      TO COŚ wcześniej, ale jeździła nieregularnie. Zatem zostawiam swoje plany na
      jutro. Niech jutro zaśpi, albo coś. Moja gwiazda ma jechać SAMA !!!
      • kuba203 Re: 2 razy QRWA 30.06.03, 08:44
        Na 16 pewnie dalej są GT6+B4 ://
        Ale ten brak podmian chyba był zapowiedzią...
        • Gość: Locutus QRWA JEGO MAĆ IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 30.06.03, 12:24
          Chuje zjebane!!!

PIERDOLIĆ MPK
          PIERDOLIĆ MPK
          PIERDOLIĆ MPK po raz trzeci...

WIELKIE TWIERDZENIE LOKIEGO ZAWSZE ŻYWE I PRAWDZIWE...

i niech mnie jeszcze jakiś za przeproszeniem Misiek K spróbuje przekonywać, że
          MPK nie jest wcale takie złe...
          • Gość: mouset Re: QRWA JEGO MAĆ IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 30.06.03, 12:56
            Gość portalu: Locutus napisał(a):

> PIERDOLIĆ MPK
            > PIERDOLIĆ MPK
            > PIERDOLIĆ MPK po raz trzeci...
            >
            Wzorem wczorajszego kongresu głównych szmaciarzy tego kraju należy przeprwadzić
            wewnetrzne oczyszczenie, także zacznę od siebie, z pewnością jest to wina też
            tych okropnych lekarzy,hihihi
      • Gość: mouset Re: 2 razy QRWA IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 30.06.03, 08:45
        adas29 napisał:

> Pierwsze primo.
        > Nasze cacy MPK zafundowało dziś pasażerom Bieżanowa dwuskłady na "13" !!!
        > Serdeczne wyrazy współczucia. Długo się nie nacieszyliśmy tym co jest po
        prostu konieczne. No, ale MPK jest cacy.
        Hohohoho, ufoki pójdą pewnie na 16 hihihihi

> Drugie primo.
        > Moja "gwiazda" jechała, ale razem z jakąś koleżanką - monstrum. Niestety ten
        > potwór wstrzymał moje działania do odwołania (czyli "G" hehehe). Już
        widywałem
        > TO COŚ wcześniej, ale jeździła nieregularnie. Zatem zostawiam swoje plany na
        > jutro. Niech jutro zaśpi, albo coś. Moja gwiazda ma jechać SAMA !!!
        Kup jakieś ciastka, zostaw je na siedzeniu wczesniej , może monstrum chwyci
        przynętę

• Gość: carver Re: 2 razy QRWA IP: *.chello.pl 30.06.03, 09:17
        No to zajebiscie, zdjeli ufoki z najbardziej popularnej ( chyba ) lini
        tramwajowej w krakowie. ciekawe tylko dlaczego, czyzby fakt maalego
        zapelnienia w godzinach porannych na odcinku do bronowic i do biezanowa byl
        tego powodem ?? no to gratuluje mpk, dla mnie kretyn lipca !!!!
        • Gość: mouset Re: 2 razy QRWA IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 30.06.03, 09:25
          Ale ciiiiii carver! MPK jest cacy, za to na 16 i 21 możesz popatrzeć jak
          wygląda roślinność "widziana przez tramwaj"
          • Gość: Clint Re: Wyobrazcie sobie cos takiego na... IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 30.06.03, 10:17
            ...139:
            www.przegubowiec.com/bus/katalog/a302-139.JPG
            ...179:
            www.przegubowiec.com/bus/katalog/a308-179.JPG
            • Gość: misiek Re: Wyobrazcie sobie cos takiego na... IP: *.zim.citynet.pl 30.06.03, 17:55
              Gość portalu: Clint napisał(a):

> ...139:
              > www.przegubowiec.com/bus/katalog/a302-139.JPG
              > ...179:
              > www.przegubowiec.com/bus/katalog/a308-179.JPG

na pewno wszyscy byli by zadowoleni :-) - hehe
              albo cuś takiego na 152 :

www.przegubowiec.com/bus/katalog/a217-152.JPG

:DDD
              • Gość: Clint Re: Wyobrazcie sobie cos takiego na... IP: *.ramtel.com.pl / 172.16.6.* 30.06.03, 23:18
                Jejku, ale kaszan :)
        • Gość: Locutus QRWA JEGO MAĆ IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 30.06.03, 12:26
          Popieram. Murowany kretyn lipca.

Adaś, Mouset? Co wy na to?
          • Gość: mouset Re: QRWA JEGO MAĆ IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 30.06.03, 12:52
            Ale kto?
          • adas29 PRZEQRWA ICH W PIZDU 30.06.03, 13:07
            Ja już powiedziałem, że zabranie ufoków to jest KRETYNIZM LATA 2003 !!!
            • Gość: mouset Re: PRZEQRWA ICH W PIZDU IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 30.06.03, 13:10
              Hehhe, a w aspekcie krótkich i zatłoczonych 164 i 179, pustych 139, przewozu
              kasowników w Hucie tytuł chujni roku się należy
              • adas29 PIERD... MPK 30.06.03, 13:20
                Pierdzielę to - popierdoliło ich tam na Brożka.
                KRYTYKUJĘ MPK po tym jak chwaliłem w ubiegłym tygodniu.

Wszystkim tym, którzy o tym zadecydowali proponuję wyjazd na wakacje w
                tropikalne kraje i niech z tego buszu już nie wracają.

To jest kpina ze swoich klientów !!! Komuna i tyle !!!
                Nie ma na to ŻADNEGO WYTŁUMACZENIA.
                Jak nie ma kasy to się oszczędza gdzie indziej a nie na ludziach, którzy za to
                płacą !!!
                Jestem zbulwersowany i żaden pro-mpkowiec nie przekona mnie to hasła MPK jest
                cacy - musiało tak być.
                Proponuję jeszcze ograniczyć częstotliwość do 20 minut !!!
                • Gość: mouset Re: PIERD... MPK IP: 62.233.183.* 30.06.03, 21:05
                  Jebać, jebać MPK i busy
      • Gość: kuba203 Re: 2 razy QRWA IP: *.net 30.06.03, 18:57
        adas29 napisał:

> Serdeczne wyrazy współczucia.

Dziś rano jechałem 9 wprasowany niemal idealnie w szybę, bo między 9 a 10
        wszystko jeździ co 20 minut!! Szlag chce człowieka trafić...
        No ale za to w wyjazdowej 17 3 osoby, tam się zrelaksowałem :))
        • Gość: mouset Re: 2 razy QRWA IP: 62.233.183.* 30.06.03, 19:29
          Dziękujemy MPK-kurwie
    • Gość: iberka 204:-) z przystojnym kierowca:-)))))))))) IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 12:30
      nie wiem jaki mial numer ten autobus ale linia to byla 204:-) i dzis rano o 7
      zespul sie przy Bujaka.ide sobie a tam na przystanku 204 stoi,pan naprawia<az
      sie zdziwilam ze autobusu nie zabrali nigdzie tylko naprawa byla na przystanku>
      a obok stoi pan kierowca:-)przystojny,ze ho ho:-))))))))))))))),ehh.a ja
      czekalam na 179 wiec sobie popatrzylam i powzdychalam do pana kierowcy 204:-).
      ale mi teraz dobrze,hihi
      iza
      • Gość: ADAŚ Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 17:27
        Ciekaw jestem czy Adaś spodobałby Ci się.
        • Gość: Locutus Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 30.06.03, 21:00
          Adaś jest za bardzo napakowany, hihihi...
          • Gość: mouset Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: 62.233.183.* 30.06.03, 21:04
            Ale sterydem nie jest
            • Gość: Locutus Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 30.06.03, 21:06
              Oczywiście, że nie - ale mięśnie ma takie, jakby codziennie bywał na siłowni...
              a do tego lubi nosić obcisłe podkoszulki, hihihihi...
              • Gość: ADAŚ Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 00:09
                Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Oczywiście, że nie - ale mięśnie ma takie, jakby codziennie bywał na
                siłowni... a do tego lubi nosić obcisłe podkoszulki, hihihihi...

Bąku !!!
                Na siłownię owszem chodzę, a takie podkoszulkę widziałeś raz jak się
                spotkaliśmy, więc skąd wiesz cholera.
                Hihihi - chodzę, bo takie lubię. Nie przepadam za zbyt luźną garderobą od pasa
                w górę.
                • Gość: Locutus Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.07.03, 00:57
                  No to co mnie tu od bąków, jak mam rację? Nie dośc że paker, to jeszcze się
                  popisuje nosząc koszulki o trzy numery za małe... no ale przynajmniej, w
                  przeciwieństwie do osiedlowych dresów, Twój intelekt odpowiada rozmiarom Twoich
                  bicepsów. Harmonijne rozwijania ciała i umysłu się chwali!
                  • adas29 Re: Adasia zapytanie do Iberki. 01.07.03, 09:11
                    Chłopie

Nie rób ze mnie napakowanego shreka hihihi.
                    Do prawdziwego mięśniaka to mi jednak daleko.
                    Powiedzmy, że jestem w sam raz - nie za gruby, nie za chudy.
                    A o swoją kondycję staram się dbać - to fakt stąd moje regularne wizyty na
                    treningach. Chyba przyda mi się to podczas podróży w podwójnej "13", żeby
                    skutecznie rozpychać "pachnących" pasażerów - popieprzone MPK !!!
                    Ale nie wsuwam żadnych sterydów i wspomagaczy, jedynie suplementy witaminowo -
                    minerałowe, z pewnego i sprawdzonego źródła, ale o tym nie na forum.
                    • Gość: mouset Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 01.07.03, 09:51
                      W 13 możesz prowadzić treningi hipotlenowe, hihhi
                      • adas29 Re: Adasia zapytanie do Iberki. 01.07.03, 10:17
                        Gość portalu: mouset napisał(a):

> W 13 możesz prowadzić treningi hipotlenowe, hihhi

A w "16" biegi przez płotki ustawione z pustych siedzeń. A czas liczyć mi będą
                        kasowniki.
                        • Gość: mouset Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 01.07.03, 11:19
                          Uachachachachacha!!!!!!!!

21 urządzają sztafetę 4x kopiec
        • Gość: iberka Re: Adasia zapytanie do Iberki. IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 10:59
          ale ja nie lubie takich co lapia kilka srok za ogonek:-) poza tym ja na
          silownie nie chodze i mama kilka kg za duzo,hihi.ale tak miz z tym dobrze:-
          )))))))))))))))))))))))).
          a tak w ogole to najbardziej przystojni faceci to ksieza:-) a pozniej chyba
          wlasnie kierowcy dlatego ja zawsze z przodu autobusu i sobie ogladam
          prowadzacego,no chyba ,ze kiedy wsiadam to widze ,ze to kobietka czy pan po 50:-
          ).
          no to jak adasiu?;-)
          iza
    • Gość: luqazs Re: Widziane 30.06.2003 IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 15:14
      Hihi, a dzis pewna 103 pomylila trase i nie skrecila w prawo na Rondzie
      Grunwaldzkim, i jakiez bylo zdziwienie a pozniej wscieklosc kierowcy kiedy
      podeszla do niego sympatyczna panii i spytala czy on czasem nie powinien
      skrecic:)))
      • Gość: ADAŚ Re: Widziane 30.06.2003 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 17:24
        Gość portalu: luqazs napisał(a):

> Hihi, a dzis pewna 103 pomylila trase i nie skrecila w prawo na Rondzie
        > Grunwaldzkim, i jakiez bylo zdziwienie a pozniej wscieklosc kierowcy kiedy
        > podeszla do niego sympatyczna panii i spytala czy on czasem nie powinien
        > skrecic:)))

Może to niedzielny kierowca - hihihi
    • Gość: ADAŚ Racjonalna gospodarka taborem IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 17:26
      W ślad za debilnym obcięciem trójksładów na "13" rozłączono 821+822 z 806. Te
      dwa pierwsze na "19". Proponuję już na stałe, a #806 zrobić wieczną solówką. W
      zamian za to stworzyć normalne ufo wg kolejnej numeracji wagonów - ach ten mój
      estetyzym.
    • kuba203 Re: Widziane 30.06.2003 30.06.03, 18:40
      DF306 dostał reklamę Cekolu :))
    • Gość: ADAŚ 4-04 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 19:06
      Jeśli ktoś pragnie oglądać to nowe reklamowe gówno na ufoku niech szuka 4-04.
      Jezuuu - co za kretyn to wymyślił. Tyle podwójniaków jest wolnych nie mówiąc
      już o 919 czy 677 !!!
      • Gość: ADAŚ Re: 4-04 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 19:10
        Przyznaję tytuł chujni sezonu !!!
        Naj + Claudia przynajmniej na składach były.
        • Gość: mouset Re: 4-04 IP: 62.233.183.* 30.06.03, 19:30
          Weto! Chujnią sezonu jest MPKurwa
    • Gość: Locutus Walcowanie asfaltu... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 30.06.03, 21:04
      ...trwało właśnie przy wylocie Małej Góry, gdy zniecierpliwiony kierowca linii
      do Hita ominął walec i przecjechał po asfalcie jeszcze niewalcowanym -
      oczywiście asfalt rozjechał się kulturalnie na boki, a robotnicy poczęli rzucać
      kurwami, hihihihi...

Widziałem dzisiaj jeszcze awarię (wagon 691 - chyba - na pewno zaczynało się od
      69), której kopciło się spod brzucha jak smokowi wawelskiemu...
      • Gość: mouset Re: Walcowanie asfaltu... IP: 62.233.183.* 30.06.03, 21:06
        To marny asfalt był, chujnia jak wszysto w tym kraju
        • bzyyk1 Re: Walcowanie asfaltu... 30.06.03, 22:21
          Świat się zmienia ,a w Polsce asfalt to dalej smoła i wożą to cuś takimi
          dziwnymi wehikułami z ogniskiem w środku. Jakość dróg w Krakowie to temat na
          osobny wątek.Teraz tylko opiszę mistrzostwo świata w łataniu dziur.Było to
          podczas zimowych roztopów. Jeden taki mistrz podszedł z łopatą pełną smoły i
          chlasną tym do dziury,az wypłynęła woda.Następnie nogą uzbrojoną w gumofilce
          wygładził i zawalcował nawierzchnię ... .
          • Gość: mouset Re: Walcowanie asfaltu... IP: 62.233.183.* 30.06.03, 22:23
            Mózg miał mniejszy pewnie od muchy, ciekawe czy dostał ISO
            • Gość: Locutus Re: Walcowanie asfaltu... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 30.06.03, 22:29
              Mózg miał w porządku. Za to jego przełożeni raczej nie bardzo...
              • Gość: mouset Re: Walcowanie asfaltu... IP: 62.233.183.* 30.06.03, 22:29
                A zleceniodawcy w ZDIK mikroskopijne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka