Dodaj do ulubionych

Archiszopa - Żabiniec

IP: *.admin.pk.edu.pl 02.07.03, 12:06
Czemu na Archiszopę zasługują "igły" pojedynczych budynków na Woli
Justowskiej a "belki" blokowiska XXI wieku na Żabińcu nikt nie chce zauważyć.
Na terenie gdzie mogło powstać osiedle dla ludzi zrobiono "odpustowe"
blokowisko chorej żądzy zysków prymitywnych developerów.
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Archiszopa - Żabiniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 19:33
      Gość portalu: bud napisał(a):

> Czemu na Archiszopę zasługują "igły" pojedynczych budynków na Woli
      > Justowskiej a "belki" blokowiska XXI wieku na Żabińcu nikt nie chce zauważyć.
      > Na terenie gdzie mogło powstać osiedle dla ludzi zrobiono "odpustowe"
      > blokowisko chorej żądzy zysków prymitywnych developerów.

No popatrz a to kiedyś była Budowa Roku.Żabińca naprawdę nie ma się co czepiać.
      Porównaj go sobie z innymi osiedlami.
      • Gość: Zbigniew Archiszopa - Żabiniec jestem za !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 09:05
        Na początku osiedle Żabiniec zapowiadało się na perełkę, ale chyba chęć zysku
        wszystko zepsuła !!!

Tak naćkanego osiedla dawno nie widziałem obok prawie jednorodzinnych domków
        stoją wieżowce po 10 pięter wykorzystanie wolnego miejsca do granic absurdu !!!
      • Gość: bud Re: Archiszopa - Żabiniec IP: *.admin.pk.edu.pl 03.07.03, 15:02
        verte nie chodzi o to co było na Żabińcu tylko o to co jest już dzisiaj
        • Gość: arachje Re: Archiszopa - Żabiniec IP: *.agh.edu.pl 07.07.03, 12:05
          Warto tu wspomnieć, iż sądząc po adresie inaugurujący tę dykusję może mieć
          największy wpływ na ten stan rzeczy, gdyż ostatni teraz budowany blok
          opracowali Panowie z Politechniki, wydział chemii pokoj 030, wiem że to juz po
          fakcie i pewnie starają się wpasować w otoczenie, ale ktoś to kiedys zaczął i
          nasze dywagacje nie na wiele się zdadzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka