peteen 02.07.03, 13:22 i zdjął mój wątek o wklejaniu artykułów... myślałem, że pierwszy wątek, który mi zdejmą, będzie obrazoburczy, albo co... kupa śmichu z tą giewu... :c) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: no proszę, adminowi odbiło... 02.07.03, 13:26 jest na podofrum 'kto nami rzadzi' tam i tak nikt nie zaglada, rownie dobrze moglby byc na oslej lawce Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to jest zemsta... 02.07.03, 13:32 ponieważ od dawna piszę na temat zdjęcia tego podforum w ogóle - 2 lata i pięćset wpisów, to żenujące... w związku z reanimacja trupa, admin wkłada tam co mu pod rękę wpadnie, bo jeśli w choc 1% mój wątek dotykał władzy, to ja jestem szach perski... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot No mercy 02.07.03, 14:13 Do publikowania zażaleń a'propos funkcjonowania forum powstał wątek "Książka życzeń i zażaleń". Wątki o adminach, ktorym odbilo będą lądować na "Kto nami rządzi". Kogo interesują, niech tam zagląda. Tę regulację zapowiedziałem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=6719328 i będę konsekwentnie realizować. Ten wątek też tam zaraz się znajdzie. Jeszcze raz przypominam, że mam też maila das_bot@gazeta.pl - z ktorego dotychczas nikt nie skorzystał. pozdrawiam das_bot Odpowiedz Link Zgłoś