Gość: Tommy IP: *.rmf.pl 04.07.03, 09:20 Pobłażajcie dalej żydom!!!!Rozkradnąten kraj ręka w ręke z SLD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów IP: *.wil.pk.edu.pl 04.07.03, 11:31 Żyd żydowi krzywdy nie zrobi, nie ma kto pobłażać, resztę można sobie samemu dopowidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 11:35 Gość portalu: Tommy napisał(a): > Pobłażajcie dalej żydom!!!!Rozkradnąten kraj ręka w ręke z > SLD!!!! ciekawe kto w rmfie ma takie ekstremalne poglady ? jakos mi sie nie wydaje zeby do bylo zgodne z polityka radia Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 11:48 marceliszpak napisał: > ciekawe kto w rmfie ma takie ekstremalne poglady ? jakos mi sie nie wydaje zeby > > do bylo zgodne z polityka radia e tam. albo bełkot znudzonego sprzątacza (sprzątaczki), albo wypucha wprostpoporcjonalna do ilości zwojów mózgowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 11:55 marceliszpak napisał: ciekawe kto w rmfie ma takie ekstremalne poglady ? jakos mi sie nie wydaje zeby do bylo zgodne z polityka radia Ci, co byli dobrzy w RMFie już zdążyli przejść do Eski:) No i bardzo ładnie wychodzi jakie miernoty teraz realizują się na Kopcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacob Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów IP: *.chello.pl 04.07.03, 12:17 Gość portalu: Tommy napisał(a): > Pobłażajcie dalej żydom!!!!Rozkradnąten kraj ręka w ręke z > SLD!!!! dziwna opinia biorąc pod uwagę, że S. Tyczyński wręcz obnosi się z żydowskim pochodzeniem (widziałem kilka zdjęć z nim w mycce - chyba tak to się zwie...) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 12:20 Gość portalu: Jacob napisał(a): > Gość portalu: Tommy napisał(a): > > > Pobłażajcie dalej żydom!!!!Rozkradnąten kraj ręka w ręke z > > SLD!!!! > dziwna opinia biorąc pod uwagę, że S. Tyczyński wręcz obnosi się z żydowskim > pochodzeniem (widziałem kilka zdjęć z nim w mycce - chyba tak to się zwie...) To się zwia jarmułka, ale można mycka jeśli się bodaj tyle odnajduje związków między językami ... Jidisz to nie stary język, jednak od Ciebie starszy, a jakeś człek kulturalny to i jemu szacunek oddaj. Chyb a, że Ty to Jakob ale Irene... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów IP: *.markom.krakow.pl 04.07.03, 12:23 wreszcie! Na początku lat 90 / niestety nie pamiętam daty choć byłam świadkiem wydarzeń/ własciciele sklepow w kieleckiej kamienicy ,gdzie w czasie pogromu wymordowano Zydów ,za własne pieniądze ufundowali tablicę pamiątkową Byli to młodzi , wrażliwi ludzie Niestety, Nissenbaumowie mieli inne plany Wysłali obrazliwe pismo, nakazali zdjęcie tablicy a potem odsłonili swoją tablicę przy udziale przedstawicieli władz itp Została gorycz mnłodych ludzi ,działających z odruchu serca a nie dla reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 13:20 Procen debilnych Żydów jest mniej więcej taki sam jak debilnych Polaków:( niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
stow.dla_arcytektury Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 13:47 Strasznie sie tu smutno zrobilo, opowiem wam kawal: w pierwszej polowie lat 90- tych moj znajomy staral sie o przejecie na Kazku kamienicy gminnej w zamian za remont kapitalny. Sptyka mnie pozniej i mowi "Nie udalo sie - podkupila mnie fundacja Nssenbaumow" -Nissanbaumow - pytam, a kto to taki? -No nie wiesz, Nissanbaumy, to tacy japonscy Zydzi... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 13:52 Dobre:)) A w sumie to w Japonii jest bardzo duża diaspora żydowska!! Odpowiedz Link Zgłoś
stow.dla_arcytektury Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 13:49 Jak chcecie, to opowiem jeszcze jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
stow.dla_arcytektury Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów 04.07.03, 14:06 ...ale nie wolno podgladac finalu. Na polanie w lesie lezy facet twarza do ziemi i sie nie rusza. Na plecach ma maly, zamkniety plecak. Nad tym plecakiem unosza sie roje much. Pytanie: co facet ma w tym plecaku? Spadochron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów IP: luthien:* / 192.168.1.* 06.07.03, 17:02 Witajcie Krakuski, u nas w W-wie mamy identyczny problem z Fundacją N. Odsprzedano im za bezcen zespół kamienic przy ul. Twardej pod warunkiem rewaloryzacji obiektów i odtworzenia tamże fragmentu żydowskiej uliczki. Ku oburzeniu miejscowej gminy żydowskiej fundacja nie kwapi się do jakichkolwiej remontów i prawdopodobnie czeka aż kamienice same się rozpadną i będzie możliwość sprzedania intratnych działek w centrum miasta za większe pieniądze. Coś się z tym powinno wreszcie zrobić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafka Re: Kazimierz - Interes Nissenbaumów IP: *.devs.futuro.pl 04.07.03, 22:14 Wyrozumiałość??? A czy Jan Kowalski też może liczyć na taką wyrozumiałość? Odpowiedz Link Zgłoś