Dodaj do ulubionych

ZOBACZCIE KONIECZNIE!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 13:08
czy przypuszczalibyscie ze na czarnowiejskiej jakies 100 m.idac w strone
miasteczka studenckiego za wypozyczalnia beverly hills jest czadziarska
knajpa .bylem tam dopiero 2 razy ale tam czas sie naprawde
zatrzymuje.zagladnijcie koniecznie,nie pamietam nazwy jakas nie
latwa,sprawdze nastepnym razem to poinformuje
Obserwuj wątek
    • gph tam zawsze był lokal :) 14.07.03, 13:32
      pamiętam czasy, kiedy była to jeszcze meksykańska (?bodajże) knajpa.
      ten, który jest teraz jest niezły, niemniej czasem miejsca brak, bo mały.
      • Gość: anita Re: tam zawsze był lokal :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 13:38
        tak byla tam jakas restauracja,pamietam jeszcze kiedy mieszkalem na bydgoskie w
        akademiku,teraz jest tam knajpka,koledzy chodza tam na piwko lubia obsluge,jest
        sympatycznie ale tanczyc lepiej w drukarni
      • bluetab70 Re: tam zawsze był lokal :) 14.07.03, 21:38
        gph napisał:

> pamiętam czasy, kiedy była to jeszcze meksykańska (?bodajże) knajpa.
        >>

Los Sombreros bodajże się nazywała, jeśli mnie pamięć nie myli. A było to
        jakieś 12 lat temu...
    • Gość: maciek Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 13:33
      ja juz bylem w tej knajpie,to prawda czas sie tam jakos zatrzymuje,spedzilem
      tam wieczor z kumplami trwal do 4:30 baaardzofajne barmanki,knajpa sie nazywa
      trelicki no i nie ma tam dresow
      • Gość: madziara Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: 213.25.22.* 27.11.03, 22:29
        a nie trelkowsky? chyba rzeczywiscie dużo trunów upłynęło :)
        niektórzy nazywali ja proximą
        ps. nie mylic z dawna spelunowata na grodzkiej
    • Gość: bit Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 13:48
      hej hej jestem stalym bywalcem knajpa nazywa sie Trelkovsky cafe,jest ok jestem
      tam w kazdy piatek po pracy spotykamy sie na picie z kolegami jest otwarta
      dlugo,swietna muzyka to prawda nie ma tam dresow czasami jest problem z
      miejscami ale wystarczy chwile poczekac czasami jest tam zupelnie pusto,a
      barmanki taaak...
    • gph taaa... a z jednego IP piszemy, bo lubimy.. nt. 14.07.03, 14:09

• Gość: bit Re: taaa... a z jednego IP piszemy, bo lubimy.. n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 14:36
        mozesz byc spokojny piszemy z jednego kompa z duzej firmy a jest nas tu z 60
        • gph skoro wszyscy chodzicie do tego lokalu... 14.07.03, 14:54
          to powinniście go zapełnić.
          nawet, jeżeli przychodzi tylko połowa firmy :)
        • peteen Re: taaa... a z jednego IP piszemy, bo lubimy.. n 14.07.03, 15:29
          i jeszcze dbamy, żeby nikt nie używał polskiej czcionki...

w gruncie rzeczy uważam, że jesteś faaajny...
          ;c)
    • Gość: TYTUS Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.telefony.com.pl 19.07.03, 22:42
      KNAJPA MOZE I NIEZŁA,OBSŁUGA MOŻE I MIŁA JAK DLA MNIE ZA DUZO SNOBÓW ZE SZKOŁY
      TEATRALNEJ,CZY INNYCH ARTYSTÓW
      • Gość: TYTUS Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.telefony.com.pl 19.07.03, 22:56
        Gość portalu: TYTUS napisał(a):

> KNAJPA MOZE I NIEZŁA,OBSŁUGA MOŻE I MIŁA JAK DLA MNIE ZA DUZO SNOBÓW ZE
        SZKOŁY
        > TEATRALNEJ,CZY INNYCH ARTYSTÓW
        ...JEDYNY PLUS TO SWIETNE LASKI,NIEZLE DUPY Z TEATRALNEJ...USZANOWANKO
    • Gość: duch Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: 213.241.90.* 22.07.03, 12:39
      zobaczyłem,racja jak na ta lokalizacje to rewelka,niezła muzyczka świetne
      wnetrze pisaliscie cos o jakis laskach za barem a tam był barman mam nadzieje
      ze ten kto to pisał nie jest ciotą...ale tak wogóle to ok
    • Gość: tytus1 Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.telefony.com.pl 03.08.03, 12:46
      pisaliście że można sie tam napić nad ranem...o 4:00 było juz zamknięte!!!
      do której godziny jest dla was nad ranem???
    • Gość: jp Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: 149.232.21.* 20.08.03, 16:21
      tak całkiem fajnie,miła knajpka gdzie mozna się schować przed tłumem kazimierza
      kameralnie
      • Gość: piotrek Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:35
        dresow brak
    • Gość: ktos Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 10:19
      Znacie numer telefonu do tej knajpy Trelkowsky???
      • Gość: piotrek Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 15:46
        ja niestety nie znam ale pewnie w jakiejs gazecie mozna znalezc,jesli
        oczywiscie maja tam telefon:)
    • Gość: ja Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.11.03, 17:43
      trelkovsky ...uwaga wieczorem ...Ci ktorzy nie pala....beda mieli za swoje ani
      klimatyzacji ani nawet uczciwej wentylacjiiiii...pozdrawiam i polecam spacery;))
    • Gość: miras Re: ZOBACZCIE KONIECZNIE!!! IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 22:44
      tak knajpa fajna- zobaczyłem.obsługa miła baaaardzo.ale kiedy tam byłem to
      trafiłem na samych cudzoziemców,moze przypadek.
      bardzo przypomina singera ale jakos estetyczniej no i chyba był wernisaz bo na
      ścianach bardzo duzo obrazów,jakby świezo namalowanych. rzeczywiście warto
      zaglądnąć,tylko nie samemu i nie w depresji bo lokal ma dość specyficzny
      klimat.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka