Gość: mouset IP: 62.233.183.* 20.07.03, 20:45 W ciągu ostatnich dni obserwuję ogromną ilość komunikatów typu co się stało z danym tramem na mieście (kolizje, wykolejenia, awarie) na stronie EKK. Czy to będzie nowy, stały zwyczaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalarep Re: Dyspozytornia u Hyrka? 20.07.03, 21:15 Ehh ale i tak nic nie było na temat tego co widziałem o 10 na R.Mogilskim .. wagon 401 na "2" pchany przez "4" ... było tylko o awari 2 o 7.55 czy to jest to samo ??????????? ---------------------------------------------------------- A tu to co miałem założyć nowy temat ale pdochodzi to pod to ... :) Nie wiem .. ale może Wam się pomysł spodoba a szczególnie Hyrkowi :) .. bo na ich stornei mogła by się ukazać możliwośc komentowania każdej notki każdego artykułu .. w ten sposón np .. w tym "pokoju nowości" kązdy by mógł dopisac co więcej wie na ten temat .. lub zadać pytanie i dać swój komentarz do tego.. coś na wzór www.wislakrakow.com .. tam pod kązdym artykułem możesz wystawić swój komentarz .... a z chęcia skomentował bym niekiedy jakiś artykuł w prasie czy cioś .. POzdrawiam :) .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: 62.233.183.* 20.07.03, 21:19 Większość artykułów i tak tutaj trafia do "obróbki" przez wszystkich, ale to dobry pomysł, co na to Hyrek? Odpowiedz Link Zgłoś
kalarep Re: Dyspozytornia u Hyrka? 20.07.03, 21:55 Gość portalu: mouset napisał(a): > Większość artykułów i tak tutaj trafia do "obróbki" przez wszystkich, ale to > dobry pomysł, co na to Hyrek? Nio racja ..ale tam na forum (na Wisły stronce) też dają do przerobienia:P ale chętnie bym komentował na bieżąco ... :) .. włąsnei czekam co powiedzą autorzy storny :) włąsnei mój typ padł na Ich stornke ..bo nigdzie nie ma tak częstych aktualizacji i tak Dużo artykułów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: 62.233.183.* 20.07.03, 22:00 Jak na prawdziwą encyklopedię przystało, hihi, ma tylko jedna wadę: brak info i foto scanii 111 Odpowiedz Link Zgłoś
kalarep Re: Dyspozytornia u Hyrka? 20.07.03, 22:15 A mi brakuje baardzo w necie starcych objazdów w czasie remontów .. o wiele bardziej by mnie to interesowało niż np zdjęcia z remotnów... np kronike 3x :) jakie jeździły sam mam taką ..ale gdzieś od '95 do '02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: 62.233.183.* 20.07.03, 22:37 Zapodałbyś jakieś ciekawostki Odpowiedz Link Zgłoś
kalarep Mała Kronika - DOPISZCIE BRAKUJĄCE 20.07.03, 23:23 Nio ja tylko tak notowałem sobie .. na jakich trasach 3x jeździły jak coś znacie dopiszcie .. a z chęcią bym poczytał sobie np jak jeźdizły tramy w czasie remontu pod Pocztą Gł. czy Ronda Grzegórzeckiego .. 30 >Walcownia - Walcowania >Pl.Centralny - Pleszów >Piastów - Cichy Kącik >Cichy Kącik - Cichy Kącik >Prokocim - Bronowice >Rakowice - Cichy Kącik >Łagiewniki - Wieczysta >Pleszów - Pleszów 31 >Salwator - Łagiewniki >Walcownia - Cichy Kącik >R.Mogilskie - Łagiewniki >Rakowice - Łagiewniki >Rakowice - Cichy Kącik >Salwator - Dąbie >Pleszów - Pleszów 32 >Salwator - Łagiewniki >Dworcowa - Bieżanów Nowy >Pleszów - Pleszów >Salwator - Bronowice Nowe >Rakowice - Zajezdnia Podgórze >Bieżanów N. - Dąbie 33 >R.Mogilskie - Salwator >Bronowice - Salwator >Bieżanów N - Cm. Rakowicki >Bieżanów Nowy - Dworcowa 34 >Dworzec Tow. - Walcownia >R.Mogilskie - Bronowice Nowe >Cichy Kącik - Prokocim >Bronowice - Wieczysta >Mistrzejowice - Cichy Kącik >Mistrzejowice - Bronowice >Dąbie - Bronowice >Bronowice - Łagiwniki >Dworcowa - Kurdwanów 35 >Wzgórza - Walcowania >Pleszów - R.Mogilskie >Pleszów - Oś.Piastów >Krowodrza - Wieczysta >Łagiewniki - Wieczysta 36 >Pleszów - Pleszów >Krowodrza - Cichy Kącik >Prokocim - Salwator >Bieżanów N. - Bieżanó N. >Dąbie - Kurdwanów >Kurdwanów - Dworcowa 37 >Krowodrza - Plac Centralny >Dąbie - Dworzec Tow. >Dabie - Krowodrza >Dąbie - Bieżanów N. >Dąbie - Łagiewniki >Krowodrza - Wieczysta 38 >Plac Cent. - Mistrzejowice >Cichy Kąci - Ciachy Kącik >Salwator - Bronowice N. >Łagiewniki - Dajwór 39 >R.Mogilskie - Borek Fałęcki >Wzgórza Krzesł. - Borek Fałęcki >Bieżanów N. - Wieczysta 40 >Salwator - Salwator >Łagiewniki - Łagiewniki 43 >Prokocim - Bronowice 45 >Wieczysta Dw.Towarowy >Plac Centr. - Dajwór 49 >Borek Fałęcki - Poczta Gł. 54 >Wieczysta - Bronowice Dopiszcie brakujące bez kopiowania tego co jest :) .. bo się zgubie :P ..pzodrawiam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Mała Kronika - DOPISZCIE BRAKUJĄCE IP: 62.233.183.* 20.07.03, 23:39 Co za ogrom! Brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol37 Re: Mała Kronika - DOPISZCIE BRAKUJĄCE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 23:45 kalarep napisał: > Dopiszcie brakujące bez kopiowania tego co jest :) .. bo się > zgubie :P ..pzodrawiam .. tak do czterdziestek dodałbym jeszcze 46 Mistrzejowice - Pl. Centralny Prokocim - ??? (nie jestem pewien Salwator?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol37 Re: Mała Kronika - DOPISZCIE BRAKUJĄCE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 23:47 Gość portalu: Karol37 napisał(a): > tak do czterdziestek dodałbym jeszcze 46 no i zapomniałem jeszcze o 42 Łagiewniki - Pl. Centralny Łagiewniki - Dąbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Mała Kronika - DOPISZCIE BRAKUJĄCE IP: 62.233.183.* 20.07.03, 23:50 Zgadza się Karol, ale to nie były linie zastępcze Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Dopisuję brakujące :) 22.07.03, 12:09 34 Bieżanów - Cichy Kącik 30 Salwator - Rondo Mogilskie 40 Salwator - Rondo Mogilskie 36 Bieżanów - Starowiślna 45 Plac Centralny - Plac Wszystkich Świętych 32 Zajezdnia Podgórze - Rondo Mogilskie (?) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dopisuję brakujące :) 22.07.03, 12:09 I jeszcze: 38 Cichy Kącik - Korona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dopisuję brakujące :) IP: 217.96.109.* 03.08.03, 21:57 Odkąd kursują 3X jako zastępcze? Pamiętam że w 1997 jak robiono Karmelicką to 4 i 15 miały tylko żółte tabliczki Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Dopisuję brakujące :) 03.08.03, 22:00 13 na pewno też, chyba gdzieś wtedy pojawiły się napisy "zmiana trasy", napisy "linia czasowa" pojawiły się dopiero w 1999 :) A co do pytania, to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dopisuję brakujące :) IP: 217.96.109.* 03.08.03, 22:11 rzypuszczam że też od 1999 Odpowiedz Link Zgłoś
hyrek Re: Dyspozytornia u Hyrka? 27.07.03, 22:16 Gość portalu: mouset napisał(a): > Większość artykułów i tak tutaj trafia do "obróbki" przez wszystkich, ale to > dobry pomysł, co na to Hyrek? Wszelkie uwagi kierujcie do Huberta [Hubert.Wagula@cyfronet.krakow.pl] bo ja jak już wspomniałem jestem na urlopie to raz, a dwa on zajmuje się stroną techniczną strony w większej czesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HW Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: *.zine.net.pl 20.07.03, 22:49 No nie można mieć wszędzie wysłanników rozsianych po mieście :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: 62.233.183.* 20.07.03, 22:55 Wysłanników? Myślałem raczej o drodze radiowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HW Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: *.zine.net.pl 20.07.03, 23:28 Gość portalu: mouset napisał(a): > Wysłanników? Myślałem raczej o drodze radiowej Mniej myśl, więcej rób :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: 62.233.183.* 20.07.03, 23:40 A pod jaki numer/mail przyjmujesz zgłoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
hyrek Re: Dyspozytornia u Hyrka? 27.07.03, 22:13 Gość portalu: mouset napisał(a): > A pod jaki numer/mail przyjmujesz zgłoszenia? Numer telefonu do redakcji jest w stopce redakcyjnej i mejle również [prefereowany mejl raczej] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 28.07.03, 10:42 very funny, własnie chciałem zadzwonić w sprawie bana wczoraj, a tu nie moge wejść na stronę z numerem Odpowiedz Link Zgłoś
hyrek Re: Dyspozytornia u Hyrka? 27.07.03, 22:14 Gość portalu: mouset napisał(a): > W ciągu ostatnich dni obserwuję ogromną ilość komunikatów typu co się stało z > danym tramem na mieście (kolizje, wykolejenia, awarie) na stronie EKK. Czy to > będzie nowy, stały zwyczaj? Nowy stały zwyczaj powstał na początku czerwca tylko nikt nie zwrócił na to uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Dyspozytornia u Hyrka? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 28.07.03, 10:43 hyrek napisał: > Nowy stały zwyczaj powstał na początku czerwca tylko nikt nie zwrócił na to > uwagi jak to? ja zwróciłem uwagę Odpowiedz Link Zgłoś