gph 30.11.07, 13:58 się abstrahować. konkurs z nagrodami. co mówca miał na myśli? :DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:25 mówca mówiąc myślał: "Jestem zajebiście mądry i choć w żaden sposób nie da się udowodnić tego co mówię, a właściwie to jest zupełnie odwrotnie, to jak użyję słów trudnych do wymówienia to ten motłoch może uwierzy" Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:25 a co wygrałem? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:30 no dobra , a teraz o co chodzi ? bo ja takich trudnych słów nie rozumiem.. gosia bardzo proszę o przetłumaczenie..:) g Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:33 tłumaczenie może nie dokładne, ale równoważne: to jest oczywista oczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:32 Kto tak mówi - ekstrahuje! Wiem, wygrałem bilet wstępu do ustępu;( Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:34 nic nie wygralismy bo giepeh spierniczył z nagrodami! no i mamy powrót do lat 90-tych Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:35 krzychut napisał: - ekstrahuje! ekstra - to kiedys podobno papierosy były ale mone a nie jakies tam.... :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:37 Jaruś to przewidział... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 14:38 miało być mocne ! giepeha - dopadniemy - odpowie nam wszystkim...za wszystko ..:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
elfiefigle Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 02.12.07, 22:20 Studentka pyta: -co pan robi profesorze? (profesor)-ekstrahuje -(studentka przymilnie)to może i dla mnie pan profesor jednego zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 15:21 gph napisał: > się abstrahować. > > konkurs z nagrodami. > > co mówca miał na myśli? :DD Najmocniej przephaszam... a skhąd bierze się przekohonanie, że hozmówca miał cokolwiek na myśli? H. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Ten paradygmat jest faktem, od którego nie da 30.11.07, 15:31 helenka17 napisała: > Najmocniej przephaszam... > a skhąd bierze się przekohonanie, że hozmówca > miał cokolwiek na myśli? w sensie precesja? sam nie wiem czemu ón tak tego Kaczyńskiego nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Na precesji 02.12.07, 15:51 się nie znam. Mam ją zabanowaną, bo mnie męczy. H. Odpowiedz Link Zgłoś