niegrzeczna_dziewczyna 15.12.07, 23:56 tak mi źle i tak mi smutno , da ktoś jakieś dobre słowo... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 15.12.07, 23:57 Gosia idż spać...jutro tez jest dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 15.12.07, 23:58 dobre słowo raz. kto zamawiał dobre słowo? Pani Zdzisiu, pani poda dobre słowo i setkę na siódemkę. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:00 Jesteście niedobrzy....i potrzebuje pocieszenia... dziewczyna mam na imię zuzia...a czemu tobie weronka wszystko z gosią się kojarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:02 Nie wszystko tylko TY Gosiu;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:04 Zuzi zuzi zuuu... "Podwójne życie Zuzi" tylko że ona (znaczy sie ta pierwsza z Krakowa nie skończyła dobrze). Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:06 Ty to jakas dziwna jestes.. a ja cię polubiłam.... dziewczyna to już tu na forum krakowskim widzę - żadnego pocieszenia dla mnie nie ma , ani slowa dobrego , ani cienia otuchy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:07 OK. No to masz: "N.G. nie martw się" Lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:08 dlatego idż spać a nie marudż. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:10 ale nam się NG zamartwi. Proszę jeszcze jedno dobre słowo: "NG - jesteśmy z Tobą, you will never walk alone" Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:10 nie , nie..to "podwójne życie weroniki" było i taki opis szpitala w wariatkowie w tej książce - nie czytałes...mnie sie nawet podobało...dziewczyna chciala sie zabic..bo nikt jej nie rozumiał , zazyla tabletki...pamietasz , czy nie ?.... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:10 NIEBIESKI to był. Julie Vignion. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:12 Tudzież "Weronika postanawia umrzeć" Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:12 ..a dlaczego NG...ja mam zupelnie inne inicjały i idealy też...:) dziewczyna a jakze mam iść spac sama...:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 16.12.07, 00:15 o wlasnie - "weronika postanawia umrzec " a tamto - to o tych dwoch dziewczynach...tak , tak , ale tez z weronika w tytule... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna dobra...nie chcecie pomoc - to nie.... 16.12.07, 00:27 jakoś se poradzę - ale szybko to sie tu nie pokażę.... dziewczyna złe z was ludziska i zupełnie baz serca...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dobra...nie chcecie pomoc - to nie.... 16.12.07, 00:29 no pod tym nickiem pewnie nie;-) ale pod innym- w poniedziałek z samego rana;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Eeeeeech ...Weronka ... , z Tobą 16.12.07, 00:38 to tylko konie kraść...takie z Ciebie bardzo szczere dziewczę....nie wiem czy czasami nie za szczere w tej dosłowności....:) dziewczyna nie wiadomo , czy pod innym nickiem szybko niegrzeczną zobaczysz....., może tak , może nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Eeeeeech ...Weronka ... , z Tobą 16.12.07, 00:39 eee;-) nie wytrzyma bez FK;-))))a co do koni-hmm kraść już nie muszę;-))"dorobiłam się" własnego;-)- orly-sokoly.blogspot.com/2005/03/po-co-ten-blog.html Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Eeeeeech ...Weronka ... , z Tobą 16.12.07, 00:39 kraść konie? w żelowych tipsach? no fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Eeeeeech ...Weronka ... , z Tobą 16.12.07, 00:42 mnie na konia nie stać , za woła robię....:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Eeeeeech ...Weronka ... , z Tobą 16.12.07, 00:43 hmm..dobry wół to i na konia zarobi;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Eeeeeech ...Weronka ... , z Tobą 16.12.07, 00:42 spróbuj proszę kiedyś w żelowych(lub jakichkolwiek innych) tipsach dociągnąć popręg;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Eeeeeech ...Weronka ... , z Tobą 16.12.07, 00:45 ... c... c... coooo? co? coooo??? dociągnąć popręg? ja myślałem że tylko w tipsach żelowych się dociąga popręgi... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Wszystko przez to..., że 16.12.07, 01:14 tych niegrzecznycjh to nikt nie lubi...wszyscy wolą te poukładane ugrzecznione......łojezu...a życie dalej płynie... dziewczyna a życie to_nie_jest_bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
kotgrzmot Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 19:11 Łoj baby, gadota jeno o dyrdymałach. Werona nie lubi życia, una jeno mordy na mordy, tyż jezd niegrzeczna. Nieboga tak ma dyć ckli jej sie za grzecznymi. Ty lubisz wrednego kotagrzmota, co góroli miłuje?;) Nie łom sie baba, syćko bydzie miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:00 Kocierzmocie - ja w ogóle lubię koty , a dopiero czarne koty - a górali jeszcze bardziej.. Nie dziw się kobietom - lubią czasem o pierdołach pogadac i ... poswawolić ...:) dziewczyna Dzięki..Już mi lepiej - takie wczoraj zapotrzebowanie na dobre słowo przyszło, ...bywa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:26 Koty to mają alergjeny! Nie sposób z nimi wytrzymać. Koty za płoty! Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:32 Na pohybel kotom. Nie cierpie ich... aaaa pssiiiiiiiikkkkk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:34 To tylko pierwsze koty za płoty....:) Nastepne juz bardziej oswojone bywają i ponoć wyczuwają i leczą w człowieku złe energie...Koty dobre są na wszystko...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:39 koty to nie kojoty ! dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:45 i cale szczescie ale i tak z montusiem nie cierpimy kotow i basta... aa psssiiiikkk Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:52 A zobaczcie - jak takich zwierzątek nie kochać...: www.max.boo.pl/koty/ dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 22:05 eeeee tam koty po cholere toto zyje? taka owlosiona ma szyje! a pssiiiiikkkk Odpowiedz Link Zgłoś
kotgrzmot Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 00:09 Jadziucha, tyś tyz jest durna ?;) Jo kotgrzmot mom nie żyć, ogonem chcysz babo w myce ?;) Dom ci jo pssiiiikkk. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wszystko przez to..., że 16.12.07, 21:43 Werona kocha życie i "dutki",których coraz więcej dzięki owym "mordom";-)) Nie przepada za to za kotami,no chyba że rasy Maine Coon, British Blue, Norweski leśny i Rosyjski Niebieski;-) Reszta niegodna uwagi;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotgrzmot Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 00:03 Łoj łoj i jo kot, mom blue eys. Co wom koty zrobiły dyć i jo nie wredny jezdem. Ty Werona nie być taka morda, syćkie koty są dobre i jo kotagrzmot. Kaj Ty pchły widziała ?;) Łoj baba, durnaś. Jeno niegrzeczna dziucha jezd pikna duchem, una swoja baba, nie jakoś Maine Coon. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 00:12 O pchłach nie pisałam.Tylko o wrażeniach estetycznych;-)Ja akurat lubię tylko rasowe;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 08:37 Kociaki, poczytajcie o kotach. Tylko nie mordujcie się. Poniedziałek jest całkiem OK, jak kotek angorski: images.google.pl/imgres? imgurl=kociolubna.feline.pl/rasy28a.jpg&imgrefurl=http://kocio lubna.feline.pl/angora.htm&h=266&w=300&sz=11&hl=pl&start=1&um=1&tbnid =hLR0gmhC98JutM:&tbnh=103&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dkot%2BAngorski% 26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG Kot podobny do Weronki: images.google.pl/imgres? imgurl=www.cornish_rex.koty.tasdj.pl/UserFiles/Image/cornish.j pg&imgrefurl=www.cornish_rex.koty.tasdj.pl/&h=200&w=163&sz=5&h l=pl&start=264&um=1&tbnid=3oARD4Rp2iaQwM:&tbnh=104&tbnw=85&prev=/imag es%3Fq%3Dkot%2BAngora%26start%3D260%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um% 3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN Polecam: koty.euroanimal.eu/ www.koty.pogodzinach.net/rasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 09:29 Te linki o kotach się nie otwierają...Jakieś brzydkie , czy co ?... Tylko te dwa ostatnie można oglądnąć i przeczytać... dziewczyna te "mieszńce" są super: koty.euroanimal.eu/glowna.php?o=f&nr=4175 Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 09:36 Przykro mi, trzeba wkleić link do paska adresów. Sprawiłem kłopot ale może i Nasza pieszczoszka Weronka coś spsociła [czary mary], ona "mordercza kocica". Głębiej myśląc, to każdy z Nas ma jakiegoś "kota". Zastanawiam się, jaki jest ten mój. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 10:08 Myślę sobie , że Weronka nie jest taka zła ; moze tylko czasami zbyt dosłowna...:))) dziewczyna Zastanawiaj się - bo warto wiedzieć co w Nas drzemie.., ja mam kotów bądź ile i wiem , że niektóre do ostatnich moich dni na tym ziemskim padole nie miną mi ..., to takie "zwichnięcie" - pogodziłam sie z tym jednak ..:D Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 10:26 Hej Dziewczyno, dobrze jest posiadać koty. Z własmym dużym kotem się pogodziłem, jest mi z nim dobrze. Może i mam nawet ich kilka, tylko jak je zliczyć i rozpoznać. Niech grasują, czasami nawet mogą robić wzdęciucha... Jak mnie dzisiaj poniesie to wydam z siebie długie miau, raz kotu kita rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 12:09 Nie jestem tak pewna , czy te "koty węwnętrzne " -to taka dobra rzecz , a szczególnie ich ilość..., ale jak sie juz je ma - warto zdawac sobie sprawę z ich "obecnosci".....:) dziewczyna Wolę sie przyznać sama , zanim ktoś zacznie je wyliczać , specjalnie sie tym aż tak nie przejmuję a , że ich dużo i nie wszystkie takie grzeczne....trudno - "niegrzeczność " zarezerwowałam sobie już w nicku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 13:18 Gosia chyba sama nie wierzysz w to co piszesz;-)Jestem zła i wcale nie staram sie tego ukryć.POwiem więcej-jestem wredna.Cały "opis" ,mam w wizytówce i jest on w 100 procentach prawdziwy!A jakiekolwiem "inseminacje",że moge być potencjalnie "dobra i miła" działają na mnie jak płachta na byka i...robię się jeszcze gorsza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 13:32 weronka77 napisała: !A jakiekolwiem "inseminacje",że moge być > potencjalnie "dobra i miła" działają na mnie jak płachta na byka > i...robię się jeszcze gorsza;-) "Każdemu wolno kochać..., to miłości słodkie prawo...".. dziewczyna dodam : każdemu inaczej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 13:11 Niestety nic nie spsociłam;-) I nie jestem niczyją pieszczoszką a już na pewno nie "ogółu" bo na takową przyjemność "stać" niewielu;- )))A to, że lubię wszystko co dobre,rasowe,markowe itp to..mój kot;-) A mordowanie idzie znakomicie-kolejna premia( za mord Trolly'ego;- )),czas na zakupy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Wszystko przez to..., że 17.12.07, 13:44 Kocia kita z tym wszystkim, zgoda że Weronka znęca się na kociegrzmocie, który patrzy w nią jak w obrazek. Ich sprawa, ich związek, ich uczucia, ich partnerstwo. Mnie proszę nie wciągać w nadmierną kotgrzmotowość, mordy w zupełności wystarczą, prawdaż? Również lubię wszystko co dobre i markowe, zresztą jaki to ma zwiazek? Powiem szczerze, na niniejszym forum Weronka jest totalną pieszczoszką, jak wiem w realu również. Udaje przed nami. Oj Weronko, oj Ty namiętna pieszczoszko. Odpowiedz Link Zgłoś
bugbuddy Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 19:32 Czyżby stara prawda nie działała? Grzeczne dziewczynki idą do nieba, A niegrzeczne tam gdzie chcą. Więc dziel i rządź rzędem męskich dusz. Chyba - że chcesz być rządzona... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 20:02 Chwila słabości.....bywa...:) dziewczyna prawda stara jak świat .... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 21:09 Dziewczyno, jak stary jest ten świat? Czasami wydaję się on pierwszym owocem młodej jabłonki, innym razem jest rozpadającym się głazem... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 21:28 To o czym piszesz to jest życie.... A życie jest takie - jak My je postrzegamy i bywa różne....:) dziewczyna a świat i jego prawdy są niezmienne....od zarania...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 21:42 To prawie jak z grzecznością. Trzeba być niegrzecznym, żeby docenić grzeczność oraz by inni mogli powiedzieć "POpatrz, POpatrz, ona to dopiero jest grzeczna". Życie jest dziwne. Ty sławetna Dziewczyno jesteś dzisiaj grzeczna? Wygląda, że jesteś grzeczniejsza od Gąski Balbinki. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 21:55 Z niegrzecznymi nigdy nic nie wiadomo - czasami w grzeczności jest niegrzeczność a bywa , że i w swojej niegrzecznosci grzeczne bywają....:) dziewczyna wiem....trudne to , ale w tym własnie cały urok ...nigdy bowiem nie wiadomo co te niegrzeczne wymyślą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 21:58 Dlatego z dziewczynami trzeba krótko i zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 22:04 ..." bo z dziewczynami nigdy nie wie , oj nie wie się..." dziewczyna a też powiadają - wszystkie drogi prowadzą do Rzymu.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 22:13 Dziewczyno, choinkę już ubrałaś? U mnie właśnie dobierają się do niej. Dawniej ubierałem ją w Wigilię z samego rana... Trzymaj się zdrowo niegrzeczna i nie brykaj przy ozdobach choinkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 22:18 nie ubieram choinki....zawsze się jakiś grzeczny znajdzie....co ubierze i przyozdobi.....:)))) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 22:30 Niegrzeczna, jesteś szcześciarą. Tak trzymaj, pamiętaj jednak, że racuchy smaży dziewczyna. Dzieciaki zajadają się nimi. Pa pa, kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 17.12.07, 22:49 Jestem dużą szczęściarą - choćby dlatego , że spotykam na swojej drodze sporo mądrych , dobrych i grzecznych ( a czasami niegrzecznych ) - ale kapitalnych ludzi...,, , którzy dużo wnoszą w moje życie ...to może dlatego...:) dziewczyna też śpij dobrze....:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 18.12.07, 07:28 Pobudka!!! Czas na przygotowanie do świąt, robienie zakupów, peklowanie szynki i społeczną zgodę. Proszę zrobic 20 przysiadów, skłony tułowia, osiem razy obrócić szyją i wiosłować łapkami, płynąć w powietrzu. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 18.12.07, 07:55 Już dawno wstałam ..ale przysiadów nie robiłam...:) Ledwo żyję....wczoraj za późno poszłam spac , zupełnie zapomnialam , że dziś do pracy trzeba iść...:) dziewczyna kto rano wstaje - ten krótko śpi... dzień dobry :) - - " Tym , którzy kochali dużo , wszystko zostanie wybaczone..." Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: ach...czemuż to , ach czemuż tak mi źle.... 18.12.07, 08:55 Nie łam się Dziewczyno, dojdziesz do stanu pełnej sprawności. Zjedz coś smacznego, wypij kawusię, musi być dobrze. Wieczorami fajnie się siedzi, później cierpienia, sam tak mam i za diabła nie mogę nic zmienić. Nos się ciepło i trzymaj zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś