magazyn1 09.08.03, 18:00 ...tak powinno byc! Cracovia Pany! Energicznie prosze o podawanie wyniku w trakcie meczu.BARDZO PROSZE! Wisla wygrywa.Tyz dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Było... 09.08.03, 19:43 2 - 0 ,ale czy tak się skończyło? Nie wiem. Wisla wygrała, i 2 - 0... Pozdrówska... a kiedyś to jeszcze grywała Garbarnia... i jak pamiętam i w drugiej lidze i w Pucharze z dość dobrymi wynikami...na Ludwinów nie miałem daleko, a trybuna miała dach!!! Eee tam , to było dość dawno... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Było... IP: *.proxy.aol.com 09.08.03, 21:30 Nie czekalem.Poszedlem z Bomblem do parku.Przyszedlem i wiem,ze tak jak i Wisla tak i "pasiaki" rozmrozily Polara. Wspomnienia, wspomnienia...zapytaj somabady o mecz "Brazowych" z Gornikiem Zabrze. "Pasy" tyz mialy drewniano trybunke,jednakowoz ktos im ja spalil na poczatku lat 6O-tych. Pamietam tyz,ze na Cracovii na meczach nie wszystkich,ale kibice siedzieli na torze kolarskim.Boczni gonili po stopach kibicow,ale tez byly polozone laweczki. Pamietasz takie z lekcji gimnastyki z sali gimnastyczny? Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Było... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:01 a trybuna > miała dach!!! ewenement na skale ogolno krajowa, hihihi ale zaloze sie, ze pomimo dachu mieli za malo miejsc dla vipow albo nie podgrzewana murawe, co rowniez dyskwalifikuje boisko Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Było...minęło 09.08.03, 22:14 podgrzewana murawa? Chłopie, jakbyś uważnie czytał co piszą oldboye, to wiedziałbyś że i trybuna była podgrzewana. I to solidnie...może z uwagi na tamtego czasu Vipów... Eee tam, brązowi z Górnikiem , a Szombierkami, a pamietam taki świetny mecz z rybnickim ROW'em...no i było co tu gadać paru zawodników sporawej klasy... trudny Garbarnia Garbarnią a dziś widzisz ekologia nie pozwala na futrzaną piłkę... a może to nie ekologia... trudny Odpowiedz Link Zgłoś