iwsp 29.12.07, 14:43 poszukuję opinii o tym developerze z góry dzieki IWSP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otto Re: Start - ul. Lipińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 09:44 Polecam temat " Odebrałem własne mieszkanko " ostatnia wiadomość z 03.12.07.Dotyczy UL.Lipińskiego i interesującego cię dewelopera.Ciekawe, że firma ta nie może sie pochwalić dużą ilością tekstów na Forum.Moze to dobrze o niej świadczy a może wręcz odwrotnie.Na Nowy Rok posyłają życzenia na pięknych eleganckich kartach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Start - ul. Lipińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 08:30 Cześć We wrześniu odebrałem mieszkanie od tego dewelopera. Mieszkam w nim od około tygodnia. To troche za krótko żeby pojawiły sie już jakieś usterki. Poza regulacjami okien, i grzejników jak narazie jest OK. Z odbiorem też nie było wiekszych problemów i wszystkie usterki które wskazałem podczas odbioru zostały szybko usunięte. Mieszkanie odebrałem prawie 2 miesiące przed terminem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Start - ul. Lipińskiego IP: 57.66.53.* 11.01.08, 12:42 Wg mnie bardzo porzadna firma , poprawek nigdy nie da sie uniknac to w duzej mierze zalezy juz tylko wylacznie do odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto2 Re: Start - ul. Lipińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 08:59 Ciekawe jak nie można specjalnie obsmarować kogoś to dialog się urywa.Jeżeli należy napisać pozytywnie - to już się nie chce.Czy Polacy są tylko zainteresowani sensacjami,żądni krwi i trupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalenka Re: Start - ul. Lipińskiego IP: *.171.131.178.crowley.pl 18.02.08, 15:46 ja zakonczylam wspolprace z ta firma na etapie umowy przedwstepnej, drakonskie warunki, nie wspominam mile nawet rozmowy z pania w dziale psrzedaży. aczkolwiek dalej z nimi nie wpolpracowalam, nie wykluczone ze mieszkania sa OK. Odpowiedz Link Zgłoś