peteen Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? 07.09.03, 19:07 spytaj o to: geologów, konserwatorów zabytków i -last bat not list - urzędasów w wawie... Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? 07.09.03, 20:11 Jak to nie ma? To czym ja jechalem w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? IP: *.compower.pl 07.09.03, 20:13 to tylko tajna kolejka podziemna. zabytkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
stow.dla_arcytektury Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? 08.09.03, 17:43 mojito napisał: > Jak to nie ma? To czym ja jechalem w lipcu? Oj - no bo w lipcu było, a TERAZ już nie ma. Normalne, no nie? Przecież nic nie istnieje zawsze. Przemijanie, jak w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Glupek miejski 07.09.03, 21:54 peteen napisał: spytaj o to: geologów, konserwatorów zabytków i -last bat not list - urzędasów w wawie... '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Chryste panie!! Cymbal-rusycysta nie potrafi pisac po angielsku! Bat to jest netoperek! tak mi se widi.. Na drugi raz nie poprawiaj innych , kanalio! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen słuchaj szwedzki pseudo-polaku... 08.09.03, 10:09 gdybyś umiał czytać, a nie sylabizować, to byś się zorientował, że to zabieg celowy, uprawiany przeze mnie na forum od zawsze... ale słabo kojarzysz, odurzony oparami z klopa, który tam w pocie czoła sprzątasz, więc nic do ciebie nie dociera... żegnaj, palancie... Odpowiedz Link Zgłoś
stow.dla_arcytektury Głęboki oddech. 08.09.03, 17:48 Porada na dziś: nadmierne przywiązywanie wagi niepotrzebnie nobilituje. Vide rumor wokół kacapów z LPR w sprawie popiersia Pana Doktora Tadka od Św. Ludwika. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie będzie szwedzki śmieć pluł nam w twarz... 08.09.03, 18:31 ni dzieci nam skandynawił... pozdrawiam całe stowarzyszenie... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silence Re: nie będzie szwedzki śmieć pluł nam w twarz... IP: 200.106.16.* 08.09.03, 20:03 peteen... A to jest poprawnie? hehe "A real man GET to know his limitations" Clint Eastwood Silence Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: nie będzie szwedzki śmieć pluł nam w twarz... 08.09.03, 23:03 jeszcze by mi meline rozgrzebali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: słuchaj szwedzki pseudo-polaku... IP: *.proxy.aol.com 23.09.03, 22:48 ty matole. Odpowiedz Link Zgłoś
stow.dla_arcytektury Re: Glupek miejski 08.09.03, 17:46 swarozyc napisała: > peteen napisał: > spytaj o to: geologów, konserwatorów zabytków i -last bat not list - > urzędasów w wawie... > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Chryste panie!! Cymbal-rusycysta nie potrafi pisac po angielsku! > Bat to jest netoperek! tak mi se widi.. > Na drugi raz nie poprawiaj innych , kanalio! > > Och Panie PTN, ależ się Pan dorobił komentatorów...a przecież napisane jest "Nie rzucajcie pereł przed wieprze, albowiem wieprze przejdą i podepczą JE" (-: Gut baj ant don kraj for mi Ardżentina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? IP: 80.48.246.* 07.09.03, 22:28 A dlaczego nie ma trolejbusów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO I Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 10:20 Metro jest. Kto narzekał na brud w kolejce i lokalizację przystanków ten pamięta wątek sprzed roku albo jeszcze kawałek o kłopatach krakowskiego metra. Czy kolega bot może podrzucić link do tego wątku bo mi sie nie chce szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? 08.09.03, 10:38 jak to nie ma!!! w każdym supermarkecie budowlanym, sklepie z narzędziami, każdy majster na budowie ma takowy, a nawet u mnie w domu by sie znalazł . jaki chcesz stolarski składany czy zwijany? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winc Bo to prowincja... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 10:41 Bo to prowincja... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Bo to prowincja... 08.09.03, 10:46 no gdzie Nam z prowincji do stolycy z jej wspaniałą siecią metra zbudowaną za oczywiście tylko Warszawskie pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Nie no vinc IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 11:01 Gość portalu: Winc napisał(a): > Bo to prowincja... To Ty? Powrót niezbyt udany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roq Re: Nie no vinc IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 08.09.03, 15:43 Bo w Krakowie mamy tysiace zabytkow w ktore ladujemy mnostwo kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olomanolo Bo niepotrzebne IP: 134.76.132.* 08.09.03, 17:47 Krakow ma wyjatkowo dobrze rozwinieta siec kolejowa. Bez kopania mozna stworzyc tanio bardzo wydajny system transporu ludzi na srednie odleglosci, czyli do peryferii i najblizszych miejscowosci. Nalezy wyremontowac stacje, aby nie straszyly i nie przyciagaly mentowni oraz zsynchronizowac transport kolowy od stacji do miejsc zamieszkania. Olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Dlaczego nie ma metra w Krakowie? IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 24.09.03, 18:58 Dlaczego Polska jest biednym krajem?? Odpowiedz Link Zgłoś