myszka-7 12.07.08, 18:03 Poszukuję informacji o pracy w tej firmie. Może ktoś już tam pracował i wie jak się tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elektrimowiec Re: ElektriMont Kraków 03.08.08, 13:42 To co mówią to jedno , a to jak jes to drugie . Wiem coś na ten temat , ale pewno już za puźno bo już wpadłeś w ich sidła . Moglibyśmy na ten temat podyskutować ale musiał byś mieć dużo czasu na to . dla myszki 7 - mysior 8 Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-7 Re: ElektriMont Kraków 11.08.08, 19:54 A ty tam pracujesz?, Napisz czy warto tam się zatrudnić, j Odpowiedz Link Zgłoś
elektrimowiec Re: ElektriMont Kraków 12.08.08, 22:29 Na szczęście już nie i mnie to wystarczy . Teraz jar odszedłem z firmy to były podwyżki ( baaaardzo długo zapowiadane ) Wiesz , w polsce to jeszcze by szło przełknąć ,ale jak cię interesuje wyjazd za granice to lepiej wybij sobie ten pomysł z głowy . Tam można dorobić sie tylko GARBA . Jak nie wierzysz to nie musisz , ale np.;jest w niemczech taki pan jak Berger , Pałucki itp. obydwaj lubią czyjeś pieniądze . Pierwszy skubie ludzi na godzinach pracy , drugi skubie tego pierwszego i oczywiście pracowników też . Nie wspomnę już o lewych interesach tego drugiego . Jest jeszcze trzeci , ale on ma przynajmniej trochę godności i ma inną grupę która dorabia mu kasy na emeryturkę a może jakieś wakacje . O niemczech można by było książkę napisać . we Francji zaraz na początku było dobrze ale i tam jeden taki połorzył łapę stosunkowo szybko i się skończyło dobre . Jeszcze nie przekonałem ?? sprawdź sam . Podpisując kontrakt za granicę zwróć szczególną uwagę na wynagrodzenie netto i ile godzin musisz przepracować żeby tyle zarobić . jeśli liczysz na to że w tym jest zawarte 40 godzin tygodniowo to się grubo mylisz , ninimum 58 do nawet 80 godzin a wynagrodzenie jest takie jak w umowie , o ile nie pomniejszone o rzekome straty poniesione z powodu twojej zbyt wolnej pracy . Jeszcze chcesz wiedzieć więcej ???????????? Chyba powinno wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-7 Re: ElektriMont Kraków 15.08.08, 17:54 To nie warto sie zatrudniać w ElektriMont,nie dość że rozłąka, to wykorzystują pracowników, firma oszust, ale mają też roborę w kraju, za marne grosze- niestety.A z zewnątrz to nie wygląda firma na biedną. Poza tym powinien być limit godzin 40 do max. 48 ! Jak jest więcej, tak jak piszesz to powinni zapłacić dodatkową kase! A nie okradać tych co utrzymują całą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
piast123 Re: ElektriMont Kraków 02.10.09, 12:12 Szanowni elektrimowcy. Nie tylko ta "firma' rżnie pracowników. UWAGA na PROMUS z Rudy śląskiej. Ta sama sytuacja, robisz 58godz. w tygodniu,a,płacone za 40. OSZUŚCI. KTO SKOŃCZY Z TYM BURDELEM ? PiS,PO,a może Pan Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
englishrain Re: ElektriMont Kraków 06.08.08, 13:01 a ja bym sie tez czegos bardzo chetnie dowiedziala jesli jest to skandalizujace :) jesli ktos chcialby mi opowiedziec to prosze o e-mail: englishrain@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elektrimowiec Re: ElektriMont Kraków 09.08.08, 19:32 DOWIEDZIAŁA ? Jakaś pani wypytuje o elektrim ? Chyba pani pracuje w tej firmie , a jeśli nie to w mediach . Ale ja myślę , że w firmie . Media nie zaglądają na strony firmowe . Mylę się ? Dla englishrain Odpowiedz Link Zgłoś
monek_4 Re: ElektriMont Kraków 13.01.09, 00:44 Pan Berger i Pałucki swoich rodaków kręcą jak chca Pan Skimina albo nic nie wie albo "głupa" rżnie albo ma z nimi uklad a mianowicie Pan Pałucki przywozi liste na koniec miesiaca a tu liczba godz sie nie zgadza okazuje sie ze pracujemy po 7,5 godz dziennie a dlatego tak pisza aby kontrola sie nie doczepila niemcy placa za godzine a pan berger rznie na aufmasie ze norma nie wykonana . lista plac podpisujemy np.1000 euro netto a tu na koncie 900 dzwonimy do pani bergerowej i slyszymy ze te 100 euro to na skladki niemieckie jakie ku... skladki to kasa do kieszeni sw trojcy palucki berger i skimina Odpowiedz Link Zgłoś
monek_4 Re: ElektriMont Kraków 13.01.09, 00:50 do pracy trzeba kupic rower albo z buta walic nie zawioza chyba ze sie dolozy na paliwo ze swojej kasy Niech pan Palucki powie jak wykorzystal chlopakow do kabla z ikei w helmutach kupil sobie audi a im dal po 30 euro za skorowanie pan skimina ponoc wie ale co bidny chlop moze zrobic wywalic dojna krowe ktora daje mu do kieszeni co miesiac lewych obrywek ok 5000 euro z potracen pani bergerowej mam nagrana rozmowe z pania bergerowa na kasete magnetofonow nie jestem 2 gim ziobro a ten gwozdz to sie przyda na DESER Odpowiedz Link Zgłoś
mieciu452 Re: podbijam watek !!! 17.06.09, 10:03 jestem powaznym absolwentem po powaznym kierunku i znajacym powazne jezyki obce :-D jestem z krakowa. zastanawiam sie czy tam isc, czy od razu jechac do niemiec, skoro mowicie, ze skubia sobie zlodzieje jakas prowizje. wiem, ze w krajach zachodnich takie "cos" jest nie do pomyslenia... Odpowiedz Link Zgłoś