Gość: Adam IP: *.autocom.pl 15.07.08, 11:56 Brawo. wspaniały pomysł na krzewienie wiedzy religijnej. Cieszę sie że w świecie byle jakich, chińskich zabawek pojawia sie coś takiego. Super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estees W karty z Jezusem - religijna gra 15.07.08, 12:35 a juz myślalem ze to jakas fajna seria do pokera, a tak na marginesie karty do gry marketingowo u nas sa bardzo slabo wykorzystywane Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 W karty z Jezusem - religijna gra 15.07.08, 13:20 Juz sobie wyobrażam te protesty, wrzaski i Bóg jeszcze wie co gdyby grę rozpowszechniało nie "Wydawnictwo św. Stanisława" tylko jakieś tam, z boku, poza kontrolą Kościoła ! Co by sie nie działo. A że obraza uczuc, a że profanacja religii, itp.itd. A tak, skoro dochody (poza państwowym fiskusem) idą w "jedynie słusznym kierunku", to już dorabia się ideologię, że to mądre, wychowawcze itd. Rany boskie, gdzie my żyjemy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: W karty z Jezusem - religijna gra IP: *.127.c76.petrotel.pl 16.07.08, 11:51 Czyli sugerujesz, że wszelkie dewocjonalia o charakterze religijnym są tylko i wyłącznie produkowane i rozpowszechniane pod kontrolą Kościoła??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wysoki-brunet W karty z Jezusem - religijna gra 16.07.08, 10:59 W brydżyka z Bogiem Ojcem, Synem Bożym i Duchem Świętym. Powiadam Wam - koniec jest bliski... koloryt.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: To wszytsko po to by ogłupiać i zaślepiać 16.07.08, 11:29 A ja myślę że powinna być po prostu wolna konkurencja. W karcianych gierkach nie ma nic złego. Zło tkwi w ustawowej indoktrynacji i monopolu jednej ideologii na dostęp do umysłów dzieci w szkołach podstawowych. Jeśli ktoś wypuści grę karcianą w której Jezus będzie walczył z Zeusem, Thorem i Światowidem o to który nazbiera jak najwięcej ludzkich dusz do worka, to na pewno kapłani jedynej słusznej religii zaraz podniosą raban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja W karty z Jezusem - religijna gra IP: *.127.c76.petrotel.pl 16.07.08, 11:46 Fajny pomysł, gratuluję Wydawnictwu. Dla tych, kórzy są przeciw proponuję po prostu ich nie zakupić. Ci natomiast, którzy będą w ten sposób chcieli edukować dzieci z pewnością się ucieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: To wszytsko po to by ogłupiać i zaślepiać IP: *.centertel.pl 16.07.08, 11:49 zydzie opustoszaly i tak bedziemy was gnebic, wiec poco takie teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek W karty z Jezusem - religijna gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:28 Przytoczę słowa Rydzyka; trudno szambo nazwać perfumerią.Taki komentarz nasuwa mi się po przeczytaniu powyższego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś