Gość: WG IP: *.ghnet.pl 31.07.08, 22:35 stop styropianizacji elewacji! ulgi powinny być tylko od kosztów remontów wykonanych zgodnie ze sztuką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garnek_z_neolitu Zdrowo was popier...o 01.08.08, 00:16 Jeszcze namowcie ich zeby kazdy wlasiciel chodzil obowiazkowo w garniaku i znal co najmniej dwa jezyki obce, bo chamstwo to zmora Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Zdrowo was popier...o IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 08:05 Samoobrony juz nie ma - na kogo bedziesz glosowal gluptoku jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
garnek_z_neolitu Re: Zdrowo was popier...o 01.08.08, 09:36 To raczej wam blizej do samooborony i innych faszoli. To wy chcecie narzucac ludziom wasze upodobania. Sorki, ja nie bede glosowal na nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Aha IP: *.ists.pl 01.08.08, 10:48 Rozumiem , że Tobie podobają się budki na Tomexie albo stoiska pod Halą Targową... Chcesz mi pomóc? klikaj.bubb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Babcia Rulez IP: *.chello.pl 01.08.08, 00:28 Babcia Malina najlepsze jedzenie w Krakowie polecam jesli nie chcesz wydac setek zlotych na dobre jedzenie :) w centrum nie ma nic lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarrek Re: Babcia Rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 01:13 A co to, przepraszam, forum ogłoszeniowe? Czy może najtańsza forma autoreklamy? Powiem jedno - obojętnie co to jest, w każdym razie mało wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Babcia Rulez IP: *.eranet.pl 01.08.08, 09:25 Babcia Malina to bród, smród i dziadostwo z malarią, ostatnio podawali tam salmonellę z karaluchami na deser. Bród lepi się tam do wszystkiego, więc lepiej zabrać własne sztućce. Jak ktoś chce po takiej wizycie dostać wysypki to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ello \Logo BM IP: *.devs.futuro.pl 01.08.08, 10:48 Ostatnio stałem w korku w stronę Myślenic (jest tam tablica Babci M.) Logo itd Babci Maliny jest chyba najgorsze jakie w życiu widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Nowa twarz Krakowa bez brzydkich szyldów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:58 Pytanie w sprawie zabytkow; dlaczego na kawalku Grodzkiej od Pl.Wszystkich Swietych, ktorej remont zakonczono uroczyscie z miesiac temu juz pojawily sie ekipy remontowe? Dlaczego ta ulica wyglada tak jakby dotknelo ja tsunami? Obzygana, zasrana przez golebie, poplamiona tluszczami, oblepiona wypluta guma do zucia. W tym miescie niemocy nie znaja pojecia konserwacja. Pragne wlodarzom miasta podsunac pomysl; ekipa bezdomnych koczujaca na stale pod arkadami za flaszke codziennie doprowadzi ulice do blasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASTRZĄB Odremontowana fasada tylko z ładną reklamą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 21:34 WYBORCZAKI! DLACZEGO KASUJECIE MOJE WPISY? CZY JAK ŚWINKI Z "FOLWARKU ZWIERZĘCEGO" DZIELICIE LUDZI NA RÓWNYCH I RÓWNIEJSZYCH? dr WWW wwwiercioch.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś