Gość: mariarosa
IP: *.localdomain / *.kim.pl
25.10.03, 10:51
Witam wszystkich pragnących wyrazić swoją opinię nt.artykułu o przeniesieniu czy też wręcz likwidacji Żłobka!Mam 27 lat,czworo dzieci,w tym troje,które uczęszczały do omawianego Żłobka.Najstarsza córka chodzi już do 2 klasy,do Żłobka uczęszczała,gdy miała 2 i pół roku,druga córka zaczęła tam swoją "edukację" mając 6 i pół miesiąca,a syn-mając zaledwie 5 miesięcy.Obecnie moja najmłodsza córka ma 4 i pół miesiąca i też mam zamiar posłać ją do tejże placówki.Muszę powiedzieć przede wszystkim,że takiej placówki opiekuńczej jak ten Żłobek po prostu nie ma,ze świecą radzę szukać panom radnym chcącym wprowadzać zmiany drugiej takiej!Naprawdę poczynając od tego,że jest tam przemiły,uczynny i kompetentny personel,że rodzice mają zufanie do pań,że jest tam ładnie,przestronnie iczysto,kończąc na tym,że dzieci do dziś mile i ze wzruszeniem wspominaqją pobyt i czs spędzony w Żłobku,oglądają zdjęcia i do dziś utrzymują kontakty zarówno z kolegami stamtąd jak i z paniami.Poznałam ju ż i przedszkole i szkołę,z racji wieku moich dzieci,ale tak uroczej placówki jak tenŻłobek po prostu nie spotkałam.To byłaby wielka strata dla naszych krakowskich dzieci,gdyby tak się stało,proszę mi wierzyć.Nie chcę zajmować więcej miejsca i czasu,a naprawdę wiele dobrego i miłego mogłabym o Żłobku powiedzieć.Wszystkim rodzicom polecam,a spekulacjami radnych jestem oburzona.Ale cóż można powiedzieć dobrego o ludziach rzadzących krajem,których przyszłość dzieci w ogóle nie obchodzi(pomimo niżu demograficznego!)co potwierdza jedynie okrutny i bezmyślny projekt rządu o ew2entualnej likwidacji Funduszu Alimentacyjnego!