Gość: abcd IP: *.ghnet.pl 01.01.09, 23:11 szkoda, że głupek z ósmego nie skoczył Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie-student Szkoda, że głupek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 09:04 A ten poprzedni komentarz jest bardzo ładny... I trafny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Krwawy finał studenckiego sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 09:11 A reszta była spokojna. Oczywiście współczuje ofiarom, ale czy widząc co się dzieje dzielni studenci płci męskiej nie mogli furiata usadzić wcześniej i wykopać z akademika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo 30 Re: Krwawy finał studenckiego sylwestra IP: *.gemini.net.pl 02.01.09, 10:59 A Ty oczywiście bohatersko byś to zrobił wiedząc, że koleś jest narąbany i ma ze sobą nóż. Nie feruj wyroków bo nie wiesz jak sam byś się zachował. A co do incydentu - cóż, nowe oblicze "kultury studenckiej". Z roku na rok coraz więcej hołoty studiuje (vide: incydent w bibliotece WPiA UJ czy morderstwo na schodach "Nowego Żaczka" parę lat temu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty - A-Gie-Cham Krwawy finał studenckiego sylwestra IP: *.autocom.pl 02.01.09, 11:26 nie miesza się alkoholu z narkotykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Krwawy finał studenckiego sylwestra IP: *.net.autocom.pl 02.01.09, 14:53 głąb jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moiselle Krwawy finał studenckiego sylwestra IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.01.09, 13:22 Zanim ten człowiek trafił na 3 piętro i zrobił na nim masakrę, zahaczył o 4 i napadł mnie i koleżankę w pokoju. Rzucił się na nią z butelką, a ja zaczęłam biec po pomoc na portiernię. Reakcja na dole była dość zaskakująca - nikt nie rwał się, żeby dzwonić po pogotowie, zdezorientowana pani zaproponowała, żeby ktoś poszedł ze mną na górę. Kiedy wracałam, na klatce 3 piętra leżała już zakrwawiona dziewczyna. Kilkakrotnie pytałam czy ktoś był już na 4 piętrze, ale nikt nie pofatygował się, żeby tu zajrzeć. Współlokatorce cudem udało się uniknąć ran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Krwawy finał studenckiego sylwestra IP: *.chello.pl 08.01.09, 12:55 Ot jak bawi się biedna studencka społeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oświęcimer W Krakowie to się bawią! A u nas w Oświęcimiu nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 14:00 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the bil Re: W Krakowie to się bawią! A u nas w Oświęcimiu IP: *.ver.airbites.pl 02.01.09, 19:47 ponieważ studenci z Oświecimia wyjechali do Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Krwawy finał studenckiego sylwestra IP: 87.116.212.* 05.01.09, 21:12 brak słów na to zachowanie, powinni go już dawno ukarać, bo normalny człowiek się tak nie zachowuje.za swoją głuptę i agresję będzie płacił do końca życia, chociaż wcale mi go nie żal, bo ma to na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deLka miasteczko coraz bardziej jak NH IP: *.mas.airbites.pl 06.01.09, 00:03 niedługo w każdą wiekszą impreze studencką i nie tylko trzeba bedzie miasteczko omijać. prosty przyklad: w Juwenalia 2007 koleżanka przed Studiem dostała butelką w głowe. straciła przytomnośc i nie wiedziala co sie stało, dopoki nie powiedziano jej że ma odłamki szkła w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deLKa maisteczko coraz bardziej jak NH IP: *.mas.airbites.pl 06.01.09, 00:04 tylko pogarsza sie opinia tego miejsca. jak Nowa Huta nabiera powoli innego spojrzenia tak teraz miasteczko traci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigant \ IP: *.mas.airbites.pl 06.01.09, 00:04 szyscy wiedzą że łatwodostępne tam są wszelkie używki(od taniego ukraińskiego spiritusu przez marihuane po cięższe rzeczy). nawet jak nie wszyscy znają imiona to nie jest trudno znaleźć źródło. powinien sie ktoś za to w koncu zabrać,bo ten cały terytorializm nie tam jest dobry.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigant handel na MS agiehu IP: *.mas.airbites.pl 06.01.09, 00:06 szyscy wiedzą że łatwodostępne tam są wszelkie używki(od taniego ukraińskiego spiritusu przez marihuane po cięższe rzeczy). nawet jak nie wszyscy znają imiona to nie jest trudno znaleźć źródło. powinien sie ktoś za to w koncu zabrać,bo ten cały terytorializm nie tam jest dobry.. Odpowiedz Link Zgłoś