Dodaj do ulubionych

Tomasz Wiech laureatem World Press Photo

IP: *.wiw.krakow.pl 13.02.09, 12:38
Serdeczne gratulacje dla Autora.
Tak trzymać ..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.krakow.agora.pl 13.02.09, 13:29
      Tomuś, bardzo, bardzo bardzo gratuluje. Jesteś najlepszym fotografem
      w naszym oddziale i nie tylko! Trzymam kciuki za dalsze sukcesy,
      których na pewno będzie dużo:*
    • Gość: Ania Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.krakow.agora.pl 13.02.09, 13:29
      Tomek, przywracasz wiarę, żę będąc dobrym człowiekiem i ciężko
      pracując można dziś wiele osiągnąć :* Gratulacje!!!!
    • Gość: cincio Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.chello.pl 13.02.09, 13:39
      pzdr i gratulacje
    • Gość: gósc Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: 195.69.214.* 13.02.09, 13:44
      BRAWO Panie Tomku!!!
    • Gość: at Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.chello.pl 13.02.09, 13:58
      Gratulacje :-)
    • Gość: bordoix Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: 93.159.133.* 13.02.09, 14:14
      Pięknie gratuluję! :-)
    • fckin buehehe 13.02.09, 14:47
      nie mam pytań
      • Gość: pffffffffff Re: buehehe IP: 205.167.7.* 17.02.09, 09:37
        ale durne zjęcie
        a w capie to tak właśnie gó...ano jest
        jak pracowałem w firmie budowlanej CFE Polska to było wszystko a tu
        k<<<<<<<<< buła na śniadanie i to za własną kasę dupa nie firma
        zdziercy i złodzieje
    • Gość: Juliusz Za zdjecie ze zdjeciem IP: *.npg.org.uk 13.02.09, 15:03
      powinien dostac pierwsza nagrode. A co? Jak szalec to szalec.
    • Gość: LO Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: 149.156.57.* 13.02.09, 15:09
      No i dobrze - gratulacje ! Dużo "gadające" zdjęcie.
    • Gość: ehhhh Re: Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 15:25
      Tak trzymać?
      Ślepi jesteście???
    • Gość: AnD Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.autocom.pl 13.02.09, 15:38
      Gratuluje, ale się zastanawiam przelgądając inne zdjęcia z konkursu,
      czy one naprawde jest takie super wypasoine?
      Zwykła machnięta fotka i tyle.

Może się myle, ale jak najbardziej gratuluje, bo inne zdjęcia Pana
      Tomasza są dobre bardzo!
    • Gość: Pikpok Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.anonymouse.org 13.02.09, 16:14
      Gratulacje! Aczkolwiek to zdjęcie jest takie sobie.
    • Gość: etam Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.access.telenet.be 13.02.09, 16:21
      Niby fajnie, ze polak dostal nagrode, ale zdjecie jest beznadziejne,
      ja tam zadnego specjalnego kontrastu nie widze, normalka, ani temat
      ciekawy, ani ujecie, chyba ze zdjeciu towarzyszyl jakis filozoficzny
      opis, ktory nadal temu sens. Natomiast nie znam innych zdjec Pana.
      WYpowiadam sie tylko o tym, bo widze.
    • Gość: miau czy to jakis zart? IP: *.ists.pl 13.02.09, 16:47
      czy to jakis zart?
    • Gość: sun Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 17:18
      Przepraszam, ale ktoś kto takie zdjecie w ogole wyslal na konkurs to nie
      powinien nawet zdjęć do paszportu robić. Mega słaba fotka. Mega.
    • Gość: 4/3 Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:22
      Jak to mawiają na moim ulubionym serwie ET.

O, ku...! Jaki dupszot!

Typowy strzał z łokcia - no ale wybrany w WPF (ciekawe czy jakąś inną kategorię zdominowały np.: zdjęcia świeżo zwęglonych niemowląt)

Uaha - widać jest pomysł, kompozycja, dekapitacja podmiotu, aż dreszcze zbiegają ciało nad tym kadrem. Już widzę jak się w galeriach onanizowano (z przyjemnością nie mniejszą niż zaspokajająca się osikowym kołkiem dziewica) nad truchłem tego dupszota! Ach, och i ach. No wyśmienite, drogi Panie, wyborne.

Huauauaua.
      • Gość: Woot? Re: Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 18:02
        Obejrzałam właśnie "uzasadnienie" autora. Myślałam, że może "głębia" fotografii polega właśnie na urwanej głowie (akurat na poziomie oczu - najbardziej indywidualizującym twarz elemencie), głowie bez cech charakterystycznych, głowie jednego z tysięcy, szarych pracowników wielkich outsourcingowych molochów.

A on nawija o tym ja się mu bułka z koszulą (nie)kompnuje i jak ten dysonans tworzy kapitał tego kadru. Otóż problem w tym, że nie tworzy.
    • Gość: Krak Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: 57.66.197.* 13.02.09, 17:38
      Klakierzy już klaszczą a zdjęć identycznych jak to mamy na dziale setki w tej
      samej kuchni zrobionych tylko nie mamy przebicia jak gazetka.

wstyd i porażka !!
      • Gość: klakier Re: Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.ghnet.pl 14.02.09, 12:16
        O_o to załóżcie biurową gazetkę. "Bułka z masłem" - ot taki pierwszy tytuł i od
        przyszłego roku nagrody w konkursie WPP gwarantowane.

Czasami mi się wydaje, że ilość idiotów na m2 a forum "Gazety" bije wszelkie
        możliwe internetowe rekordy...
    • Gość: mkm Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.poczesna.netcominternet.pl 13.02.09, 19:04
      Gratulacje dla autora.
      Zdjęcie wpisuje się idealnie w styl pozostałych fotografii publikowanych na
      blogu Tomka. Proste, subiektywne, intrygujące i wymagające ruszenia głową zdjęcia.
      Krytyka bierze się tylko z powodu baku efekciarstwa tych zdjęć. Wiadomo, że koń
      w galopie, buchające fajerwerki i baba z wielkimi cycami są... lepsze (?)
      Jeśli robicie tysiące takich zdjęć, lecz nie macie przebicia jak gazeta, to
      proszę o linki. Z wielką chęcią obejrzę tysiące podobnych fot.
      Jeszcze raz gratuluję. Tak trzymać i proszę o więcej!
    • tymon99 Tomasz Wiech laureatem World Press Photo 13.02.09, 20:23
      tyle pięknych zdjęć.. co to jedno wśród nich robi?
    • Gość: tico Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 20:31
      Tomku GRATULUJE!!!
      1 jesteś poza wpływami Adama i robisz swoja robotę.
      2 fota jest moim zdaniem zajebista tak jak inne a uwierz że znam większość
      twoich fot.
      3
      tym co narzekają h... w d... bo tak jest zawsze jak inni brandzlują się na
      plfoto czy innych forach słabymi fotami a nie doceniają tego co dobre. Wiem że
      się tym Tomku nie przejmujesz bo jesteś skromny i wielki zarazem.
      4 tomek trzymam kciuki za jeszcze.
      5 Nie wiem co jeszcze naprawdę się cieszę tak samo jak ze zdjęć Grzędy...nie ma
      we mnie zazdrości tylko wielka radość z tego co robisz w końcu zostałeś naprawdę
      doceniony....Tomek jeszcze raz
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bylejako Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 20:58
      Panie Tomku gratuluje....bardzo ok fotka
      A i pozdrawiam Pana Wójcika.... co zatkało kakao???
      Gumowski na szkolenie do Wiecha i pana Golca, tak jak cała warszafka.
      I cała reszta zadufanych lowelasów krytykujących Wiecha. pamiętam jak go
      opieprzano za dyptyki seria 1906...głupio wam teraz...i dobrze:-D
    • Gość: Monika R. Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 21:05
      MIAŁAM PRZYJEMNOŚĆ POZNAĆ PANA TOMASZA JAKO FOTOGRAFA GAZETY. KIEDYŚ ROBIŁ MI
      DLA NIEJ ZDJĘCIE. JEST ŚWIETNY W ZAWADZIE, BARDZO KULTURALNY, WYWAŻONY. POZDRAWIAM
    • Gość: jancio wodnik Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.chello.pl 13.02.09, 22:09
      Po ostatnich wpadkach (redaktorów tekstów) krakowskiego dodatku GW, gratulacje
      że jest chociaz fotograficzne światełko w tunelu. Gratuluje panie Tomaszu, nie
      znam sie na fotografii, ale wiem, jak ważne jest takie uznanie dla pracy
      fotografa. Taraz jedynie zdjęcia ratuja poziom GW w Krakowie. Jeszcze raz
      pozdrawiam i gratuluję.
      • Gość: klakierdokwadratu Re: Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: *.ghnet.pl 14.02.09, 12:19
        Jakież to wpadki były? Ciekawość mnie zżera...
    • Gość: Urs Tomasz Wiech laureatem World Press Photo IP: 212.76.37.* 13.02.09, 22:22
      A to taki dobry chłopak na tym zdjęciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka