Gość: spoks Re: Bandyci napadli na lombard, zabili właściciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:40 Najciemniej, jak mawiaja, jest pod latarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 20.02.09, 16:45 Bandyci i złodzieje wracają zza granicy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogrążona w smutku Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:02 tragedia:( znam właścieciela i jego rodzine bardzo dobrze! nie mogę się otrząsnąć z tego :( cudowny czlowiek a w taki sposob odszedl od nas :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:33 To straszne,taki młody facet..Współczuję rodzinie i składam kondolencje. Przejezdżam codziennie koło tego miejsca,mam nadzieje,że złapią i posadzą morderców na dozywocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damek Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:48 Najlepsze jest to,że dosłownie 15 m dalej na rogu stał policjant,który miał zapezpieczac ruch podczas przejazdu delegacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -+++ Bandziory IP: *.chello.pl 20.02.09, 18:01 zlapac bandziorow, skazac i do piachu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Nie ma KŚ w eunuchowatej Europie. 20.02.09, 20:54 Bandziory mogą bezkarnie mordować - dostaną parę lat i wyjdą "za dobre sprawowanie". A może policja w ogóle ich nie zlapie? Zginą akta i po sprawie........................... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawat Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.centertel.pl 20.02.09, 19:04 strzelać musieli przyjezdni rodowici krakowiacy uzywają noży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: 94.254.186.* 20.02.09, 19:57 Bardzo lubiałem Pana Stanisława, był zawsze miły i wesoły. Często zastawiałem tam sprzet RTV i zasze otrzymywałem wiekszą wartość niz była warta zastawiona rzecz. Ogromna tragedia dla rodziny. Moje wyrazy współczucia. Oby jak najszybciej złapali bandytów i postawili przed sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abne Gat Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.chello.pl 20.02.09, 20:00 I co te Awacsy nie wykryły? Dlaczemu? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Euro_Czerwoni znieśli karę śmierci w całej Europie 20.02.09, 20:20 I teraz mamy tego skutki. Gdyby te dwa bandziory wiedziały, że za ten czyn będa wisieć - kilka razy zastanowiliby sie zanim weszliby do tego lombardu. Ale oni wiedzą, że pójda do pierdla i wyjdą za dobre sprawowanie po kilku latach - więc nie mają sie czym przejmować. A może nieudolna policja ich nie złapie? W końcu już nie raz ginęły dowody z kas pancernych komisariatow.... Same korzyści z takiego napadu. Wiec dlaczego się zastanawiać? Nie ma szubienicy - więc trzeba działać - czyli brać swoje sprawy w swoje ręce..... I wzieli - trup jest - ale kogo to obchodzi? Bandzior jest ważniejszy od jego ofiary. Tak wymyśliła eurokomuna i tak jest. NA RAZIE. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie do wiary a 10 metrów od lombardu !!!!!!! IP: *.autocom.pl 20.02.09, 21:35 .... stał dziś i wczoraj policjant, jak na każdym rogu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.multi-play.net.pl 20.02.09, 22:28 super-i co z tego,że 10000 policjantów i całe to faszystowskie nato?po raz kolejny udowadniają,że się do niczego nie nadają!!!w razie powtórki września 39 Polska i tak zostanie sama.jak zwykle-a więc faszystom z nato i szwabskiej unii europ-NIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walcie się szmaty Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.multi-play.net.pl 20.02.09, 23:36 dlaczego nie dajecie moich komentarzy s k u r wy s y n y! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZEEEEE Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: 81.15.156.* 21.02.09, 00:54 SCIEMA SCIEMA JESZCZE RAZ SCIEMA DLATEGO BYŁ TAKI ALRM BO BY SZCZYT NATO JAK BY TO BYŁ ZWYKŁY DZIEN NAWET BY SIE NIE PRZEJELI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm.... Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 12:42 znałam Go.. bardzo fajny gość.. najbardziej Szkoda mi Jego zony i dzieci.. bardzo mlodo umarł... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trebor Re: Bandyci napadli na lombard, zabili właściciel IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 22:39 nie bali sie bo byli zdesperowani lecz nic im z tego nie przyjdzie tego typu sprawy nie ulegaja przedawnieniu takze maja goscie lipe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orwell Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.chello.pl 24.02.09, 18:53 ha ha ha a kto to ufundował taką nagrodę? 10 tys to ja bym dał za odnalezienie swojego psa a tu za życie ludzkie taka kwota ? błazny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Bandyci napadli na lombard, zabili właściciel IP: 213.199.243.* 26.02.09, 21:11 może rodzina nie miała wiecej pieniędzy.. o tym nie pomyślałeś. Ludzie zastanówcie sie co tu piszecie. Oby nikt z jego rodziny nie zobaczył tych idiotycznych komentarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Bandyci napadli na lombard, zabili właściciel IP: *.chello.pl 24.02.09, 18:55 właśnie dobrze bo nie w tej okolicy znam Kraków i miejce wybrali na ten czas dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: 213.199.243.* 26.02.09, 21:07 Pan Sławek był naprawdę dobrym człowiekiem.Dobrze go znałem i do tej pory nie mogę uwierzyć że Go zabili... Mam nadzieje że złapią tym skur.... i dadzą im dożywocie! A nie 15 lat za zabójstwo człowieka jak to w naszym kraju bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:18 Dowiedzialam sie o tej tragedii dzisiaj, gdy chcialam wejsc do Sławka na pogaduchy,zobaczylam znicze i policje przed drzwiami. Nie moge uwierzyc,lzy same leca po policzkach, to byl cudowny czlowiek- strasznie bedzie GO brakowac :(:(:( ogromne wyrazy wspolczucia dla rodziny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Bandyci napadli na lombard, zabili właściciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 10:46 To byl Sławomir a nie Stanisław ! Odpowiedz Link Zgłoś