Dodaj do ulubionych

Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 06:23
No tak sami swoi. Miodowicz powinien zniknąć z listy bo jest za stary i dość
już mamy jego "rządów". Ćwiąkalski jest znanym adwokatem w Krakowie i po co
mu się pchać do Brukseli.. Chyba że toruje drogę dla swojego syna też
adwokata...... Jeszcze Fedorowicz, niech idzie grać do teatru...
A Ziobro kawaler niech szuka żony ... Nie ma więcej kandydatów???????
Obserwuj wątek
    • Gość: Teodor Re: Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: 77.236.0.* 10.03.09, 07:21
      Dla mnie propozycja pierwszego miejsca dla Sonika jest ewidentnym skandalem. Mam
      tylko nadzieję, że - po kilku publikacjach w renomowanym tygodniku - decydenci
      przejrzą na oczy co to za "polityk" Cieszy mnie, ze jest na liście uosobienie
      pracowitości Urszula Gacek z Tarnowa.
    • Gość: Wojtek Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.hsd1.mn.comcast.net 10.03.09, 07:23
      Sonikowie od lat kilkunastu prowadza procesy sadowe przeciwko wlascicielom
      mieszkania przy ul.Grodzkiej w Krakowie ,w ktorym zakladano "Studencki Komitet
      Solidarnosci". Na ten temat mozna napisac gruba interesujaca powiesc i
      zrealizowac dlugi dlugi film.
    • 3cik >--------------------=--- 10.03.09, 08:15
      Toście nam dali wybór. Nieudacznik kontra rumiany chłoptaś z pociągiem do stania
      ponad prawem...
    • Gość: gan moja lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:09
      1) Kajetan deObyrn- wielki planista i ekonomista - człowiek z wizją
      2) Szef Sularz - humanista jego trzeba światu Kraków dla niego za mały
      3) Spec od komunikacji i nie tylko - Bystrowski
      4) Fedorowicz - niech zostanie - nic nie robić to jego motto dlatego może w
      końcu unia nie będzie się nas czepiała.

5) rezerwowy - Osmenda - trzeba dyscypliny - nauczy Europę jak naciskać
      przyciski podczas głosowania

To nie początek końca PO w Krakowie to już środek końca.
    • magnat.olejowy Re: Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości 10.03.09, 10:04
      Gość portalu: polaczek napisał(a):

> dla swojego syna też adwokata......

Skąd te sensacyjne wiadomości? :))
      Dopiero było, że studia kończy a tu już adwokat. Hoho!
    • Gość: Sitka Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.hsd1.mn.comcast.net 10.03.09, 11:03
      Najwyzszy czas aby ktos inny zastapil tego Sonika na stanowisku europosla, bo
      nie wyroznia sie w Brukseli ani w Strasburgu,gdyz cala swoja energie skupia na
      walce z wspolwlascicielami kamienicy ,w ktorej nie udalo sie Sonikom wykupic
      mieszkania na wlasnosc.
    • Gość: romanek Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:20
      ale myślę że krakowianie nie wybiorą Sonika do europarlamentu. To człowiek
      czysty jak minister sprawiedliwości. Odbiera innym a sobie przywłaszcza.
      Człowiek zasłużony dla rodziny, co on robi dla Polski....
      Niech odda kamienicę na Grodzkiej właścicielom. Myśli że mu wszystko
      wolno?????????
      • Gość: Teodor O Soniku więcej IP: 77.236.0.* 10.03.09, 11:43
        O pośle Soniku można pisać dużo, niestety nic dobrego. Ten kandydat kompromituję
        partię, która go wystawia. Kamienica czy mieszkanie na Grodzkiej to jeden z
        elementów działań jego wraz z zoną. Zajmuję się nim, ponieważ staram się pomóc
        ludziom, których oboje prześladują. Na temat Sonika aktualnie może nie będę
        zabierał głosu, ale taki kandydat to kamień u szyi PO w naszym okręgu wyborczym.
    • Gość: obw Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:40
      Tylko Ćwiąkalski może dokopać Ziobrze! ma Pan mój głos!
      • Gość: l Re: Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.gemini.net.pl 10.03.09, 13:04
        Gość portalu: obw napisał(a):

> Tylko Ćwiąkalski może dokopać Ziobrze!

Tak nisko oceniasz inteligencję i przyzwoitość Małopolan? Uważasz, że innym
        przeciwnikiem Ziobro by wygrał? Po tym wszystkim, co robił? Byłaby to hańba dla
        Krakowa i całego okręgu.
    • Gość: Piotrek Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 14:20
      Panie Ziobro! A jak tam z angielskim co?!
      • Gość: Teodor Re: Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: 77.236.0.* 10.03.09, 18:40
        Ćwiąkalski stchórzy. Ziobro by go pokonał 10:1. Sonika pokona 20:1
        • Gość: saskia Re: Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:12
          Halo,czy któryś z hurtowych wpisywaczy wie o czym mówi pisząc o soniku i "kamienicy na grodzkiej"? Wszyscy piszą to samo, żaden nic konkretnego. Coś mi to pachnie postami po 10 groszy sztuka. Ale słabo sie maskujecie, jakbyście pisali dla mnie nie dostalibyście wypłaty...
    • Gość: Sitka Wielkie starcie ministrów sprawiedliwości IP: *.hsd1.mn.comcast.net 10.03.09, 23:56
      Saskii w odpowiedzi:
      Jezeli znasz konkrety, to czemu ich nie objawisz? Czyzbys czekala na
      wyplate i to wieksza niz 10 groszy? Prawdopodobnie nie chodzilas do
      szkoly, bo nie wiesz, ze imiona i nazwiska osob oraz nazwy ulic pisze
      sie w jezyku polskim z duzej litery.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka