Gość: mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 00:47 Strasznie brzydkie wnętrze tego kościoła, a mural pewnie i fajny ale jakoś do całego pomieszczenia nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f-m ale wydarzenie !!! he,he IP: *.chello.pl 23.03.09, 07:15 szkoda klawiatury na takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <------------------=--- 23.03.09, 09:29 Trochę to się kłóci z wymową ostatnich wypowiedzi Michalika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fundak Mural w kościele sprayem malowany IP: *.ds10.agh.edu.pl 23.03.09, 11:17 Samo w sobie mi się podoba, ale jakoś do reszty mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mural w kościele sprayem malowany IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 11:40 No tak, ale Silva Rerum jest przy Powstancow Slaskich, a nie 29 listopada...To tylko pokazuje jaka atrakcja jest to malowidlo... nawet GW nie wie, gdzie on jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Mural w kościele sprayem malowany IP: *.chello.pl 23.03.09, 16:52 silva rerum nie jest na 29 tylko na powstancow wielkopolskich a rojkowski nie jest grafficiarzem tylo artysta malujacym spreyem.nie mylcie pojec. ta praca jest beznadziejna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Mural w kościele sprayem malowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 08:39 W baroku żeby przyciągnąć biedotę złocono, co się da... Może jest to jakiś pomysł, żeby margines miał się z czym utożsamiać w kościele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Mural w kościele sprayem malowany IP: *.tieto.com 24.03.09, 11:20 To wcześniej biedota utożsamiała się ze złotem? Jest tu jakaś niekonsekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Mural w kościele sprayem malowany IP: *.proxy.aol.com 24.03.09, 09:29 Kościół coraz bardziej przypomina show business.Widać że coraz tródniej jest sprzedawać bajki o niebie.2000 lat temu ludzie mieli znacznie mniejszą wiedzę jak dzisiaj więc ten który wymyślił tą bajkę miał łatwiej.Nie jestem przeciwnikiem kościoła uważam że ma duże zasługi w rozwoju ludzkości i właśnie księża uczli innych przez tysiąclecia wiele pokoleń jednak wiele rzeczy się poprostu zdezaktualizowało i niektórzy nie mogą tego zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt_inny Mural w kościele sprayem malowany IP: *.chello.pl 24.03.09, 09:36 W kościele ważniejsze jest słowo niż obraz.. z tego co widać na zdjęciu na razie przyciągnął on jedynie †wórcę tegoż wyczynu... innych owieczek nie widać.. w dodatku graficiarz (dlaczego nie pokazuje na fotografii twarzy?- wstydzi się dzieła?) no i jest w czapce (żyd?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: Mural w kościele sprayem malowany IP: *.chello.pl 24.03.09, 14:52 Zawsze mnie smieszyly i zenowaly te wszystkie formułki do odklepania bez poczucia sensu, te wszystkie nakazy i zakazy. ŻYD! o cholera. żenada koleś. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mural w kościele sprayem malowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:13 bardzo ładne :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Mural w kościele sprayem malowany IP: 92.4.5.* 24.03.09, 11:00 Przeciez grafitti malowane w specjalnie do tego przewidzianym miejscu przestaje byc grafitti a staje sie muralem czy freskiem!!! Nie wystarczy malowac farba w sprayu, zeby byc graficiarzem. Koniecznym warunkiem tworzenia grafitti jest malowanie w miejscu do tego nie przewidzianym i to nielegalnie bez poszanowania dla cudzej wlasnosci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Mural w kościele sprayem malowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 11:29 www.wykop.pl/link/160761/graffiti-w-kosciele-zobacz-jedyna-w-polsce-sciane-oltarzowa warto tam przenieść dyskusję! Odpowiedz Link Zgłoś