Dodaj do ulubionych

jak Heyah robi potencjalnych klientów w ..uja

24.03.09, 18:40
ku przestrodze potencjolnym klientom Heyah - czyli słów kilka jak Heyah robi klientów w ....

wczoraj większość liczących się portali internetowych podała informację, ze od dnia 24.03 2009 rusza nowa konkurencyjna dla innych operatorów oferta Heyah Mix. Zaciekawiona ofertą ( heh wyglądała wyjatkowo korzystnie) poczytałam w internecie na stronce Heyah co i jak, postanowiłam kupić .. i tu zaczyna się zabawa :)
Dzwonię sobie na infolinię Heyah o poranku ( dla zainteresowanych podaję numer - 0 801 222 111) zapytać gdzie w Krakowie mogę nabyć ów cudnie zapowiadajacy się produkt - podano mi kilka adresów mni. ul.Pawia 5, Aleje Pokoju 67, Zakopianka, Długa 13 i Długa 50, Karmelicka... myślę sobie najbliżej na Pawią, więc poszłam.... heh tu mała niespodzianka - takowego punktu Heyah wogóle NIE MA .... hmmm myślę sobie... no cóż, zobaczymy na Długiej bo w sumie blisko... niespodzianka kolejna - punktów również nie ma... a więc kolejny telefonik na infolinię, pytam raz jeszcze tym razem o adresy punktów z telefonami... podano mi a jakże... tel. 886 006 046 na Aleje Pokoju i 886 006 047 na Zakopiankę.. dzwonię... cóż abonent poza zasiegiem albo skrzynka pocztowa... ale nic to dalej pełna zapału myślę sobie... podjadę na te Aleje Pokoju i na Zakopiankę... i cóż... wogóle nie istnieją pod tymi adresami punkty Heyah... tu już lekko diabli mnie wzięli i powiedziałam sobie że zadzwonię na tę usraną infolinię i dowiem się co jest w końcu grane....heh cóż usłyszałam - dziekujemy za informację, no moze punkty są jeszcze niegotowe.... to po kiego grzyba przez pół dnia jeżdziłam po całym Krakowie? czyzby Heyah miała tak marne wyniki, że dorabia sobie opłatami za infolinię na której nabija klientów w butelkę???
Cóż wqe mnie potencjalnego klienta stracili a piszę ku przestrodze innym którzy zechcą się wybrać kupić cudnie zapowiadający się produkt Heyah mix - W KRAKOWIE GO NIE KUPICIE, A WSZYSTKIE ADRESY PUNKTÓW HEYAH PODAWANE NA INFOLINII W PRAKTYCE WOGÓLE NIE ISTNIEJĄ !!!!!!!!!!!!!!! ciekawe tylko kto mi zwróci wydatki na kłamliwą infolinię .....
Obserwuj wątek
    • coalamouse heheheh 24.03.09, 18:54
      Adresy podali Ci uczciwie. tam były punkty Heyah ,teraz nie ma ich wcale. Całą
      ofertę możną kupić w każdym kiosku, nawet na pawiej5(galeria) na dole w żer dla
      skner... tylko po co ... Kup se play albo simplus i bedzie git!
      My w Heyah nie potrzebujemy takich maruderów... Mam tel w tej sieci od 6 lat.
      mają moi znajomi i ich znajomi.Dzieci ich dzieci , kochanki i teściowe a nawet
      prezydent . Maja nawet dzieci.Nikt nas nie naciąga na płatne usługi a promocje
      mamy zawsze w telefonie . Jedyny mankament to wymiana kart sim , bo ktoś w
      ustawie kazał by były podane dane abonamentu...
      Poza tym Hulaj dusza!!!! Rubta co chceta!!!!...i jazda, jazda jazda !!!moi
      dalsi znajomi mieli już wszystkie sieci...
      i dalej szukaja...Hipermarketowe itp. Widzę ,ze należysz do tych co sobie
      zakładaja karty carrefour:)) masz taka? To dopiero promocja , wstap na Pawia
      5:))Kredytowe też dostaniesz....i Ipoda , moze nawet papier toaletowy by było
      potem "łatwiej"... Chyba nie byłem "niegrzeczny"? powodzenia
      • pryszczella_warchlinska Re: heheheh 24.03.09, 19:22
        heh no jasne ofertę z telefonem mozna sobie kupić w kiosku... cóż powodzenia kup
        se :) a dla Twojej informacji mam Play-a i Tak Taka a co do Pawiej... wyobraż
        sobie byłam :) dzisiaj o poranku w Saturnie i jakoś nikt z pracowników ani słowa
        nie słyszał aby u nich w sprzedaży była ta oferta :) a może zakład o piwo ? Ty
        mówisz że można kupić, ja że nie :)
        • coalamouse Re: heheheh 24.03.09, 19:34
          pryszczella_warchlinska napisała:

> heh no jasne ofertę z telefonem mozna sobie kupić w kiosku... cóż powodzenia ku
          > p
          > se :) a dla Twojej informacji mam Play-a i Tak Taka a co do Pawiej... wyobraż
          > sobie byłam :) dzisiaj o poranku w Saturnie i jakoś nikt z pracowników ani słow
          > a
          > nie słyszał aby u nich w sprzedaży była ta oferta :) a może zakład o piwo ? Ty
          > mówisz że można kupić, ja że nie :)
          ok zgadzam się. Jestem gotów od teraz o której masz czas? mieszkam na Pawiej
          więc 3 min wystarczy wcześniej dać żnąc to pójdziemy razem.. Tylko się nie strój
          ,bo nie będzie "zlituj się" .Poza tym nie chce mi się specjalnie ubierać po
          wygraną...:P
          • pryszczella_warchlinska Re: heheheh 24.03.09, 19:51
            będę w galerii jutro dopołudnia :) mieszkam na Krowodrzy, wiec też mam blisko :) stroić się nie zamierzam, wyrosłam już z takiego etapu :)
            • coalamouse :) 24.03.09, 20:17
              Jest to możliwe, byłem natomiast w Galerii 5 min temu i maja karty a "ofertę
              "załatwia się telefonicznie... Daj znać może jutro to nie zapomnę ...
              • pryszczella_warchlinska Re: :) 24.03.09, 20:25
                karty, startery i doładowania to i owszem mają.......... a ja cały czas mówię o sytuacji kiedy dzwonię na infolinię, pytam gdzie mogę kupić Heyah Mixa i uzyskję odpowiedz że w kilkunastu nie istniejacych punktach :) gdyby ktokolwiek mnie poinformował na infolinii, ze ofertę zamawia się telefonicznie to nie zmarnowałabym pół dnia :) nawet automat na infolini kiedy wybierasz ofertę Mix nie udziela takiej informacji :)
                • gosia.43 Re: :) 24.03.09, 20:31

Słowem mówiąc - pryszczella_warchlinska - masz pecha....
                  gosia
                • nononr1 Re: :) 24.03.09, 21:14
                  Oj jutro zalatwimy, nie goraczkuj sie. Nie szukaj tego co we wszystkich sieciach
                  jest tylko sposobem na wyrzeźbienie kasy.
                  Mogę zostać Twoim mentorem?!
                  Jak stracisz , ja pokryje szkody ok?
                  • pryszczella_warchlinska Re: :) 24.03.09, 21:33
                    heh rzecz w tym, ze chciałam Córce tego nieszczęsnego Mixa kupić :(( mała jezdzi mi na różne zajęcia taneczne i baletowe, póżno wraca czasami i by się fonik przydał no i po ostatnich osiągnięciach obiecałam jej Nokię 5310 albo 6300 a Heyah ma ją w ofercie właśnie no i dlatego goniłam dzisiaj cały dzień jak głupia :(( a na samego fona w salonie to mnie nie stać
                    • coalamouse Re: :) 24.03.09, 22:51
                      pryszczella_warchlinska napisała:

> heh rzecz w tym, ze chciałam Córce tego nieszczęsnego Mixa kupić :(( mała jezdz
                      > i mi na różne zajęcia taneczne i baletowe, póżno wraca czasami i by się fonik p
                      > rzydał no i po ostatnich osiągnięciach obiecałam jej Nokię 5310 albo 6300 a He
                      > yah ma ją w ofercie właśnie no i dlatego goniłam dzisiaj cały dzień jak głupia
                      > :(( a na samego fona w salonie to mnie nie stać
                      Kobieto, play ma taka oferte (MPiK na rynku) że kuopisz jej ten aparat za zeta
                      bez papierków z Twojej strony a do siebie za darmo pogadacie...
                      Po co ci Heyah jak masz swoją sieć. ?! Heyah jest dla ludzi ,którzy decydują się
                      na diametralna zmianę i rezygnują z haseł sms promocji i innych nie jasnych
                      wymysłów.Jesteś klubowiczem , dzwonisz i masz promocje bez żadnych durnych
                      SMS-ów czy aktywacji...
                      są aktywacje, ale zrozumiałe...
                      nie kupuj jej 20 złoty na dwa lata bo to 440 zeta a dla dziecka 1 błąd i masz
                      ten aparat za darmo bez zobowiązań no...pomyśl przez chwilę a zyskam 3 razy...
    • coalamouse Dzieki w ..uja stali klienci maja sponsorów:P 24.03.09, 18:57
      dzięki za twoja reklamę i uiszczenie opłat , znów będziemy mieli 50% gratis:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka