Dodaj do ulubionych

I Ty możesz zostać prezesem radia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 01:05
To żal że przez tyle lat Polskie Radio Kraków nie zdobył więcej słuchaczy?
Myślę że brak osoby odważnej z autorytetem doprowadził do takiego stanu.
Marchewczyk doświadczony dziennikarz znający Kraków jeżeli ma dobry program
może być ratunkiem dla tonącego okrętu. Trzymam kciuki! Bo przykro jest czytać
o 5% słuchalności.
Obserwuj wątek
    • Gość: buba Żadnemu prezesowi, nigdy o Radio nie chodziło. IP: *.ghnet.pl 21.04.09, 01:48
      Tylko o ciepłą, posadkę z nadania partyjnego, no a potem odpowiednią "odprawę".
    • Gość: gość portalu Oby nie Marchewczyk IP: 77.236.0.* 21.04.09, 08:27
      Od misiąca biega po Krakowie i opowiada, że ma już pewność zostania
      prezesem. Pamiętam go spod Gruszki. Mały, wredny człowieczek, który
      RK poprowadzi wprost do przepaści. Związany z PiS-em i Kurtyką.
    • Gość: roxik najlepiej by GW wybrała RK prezesa IP: *.autocom.pl 21.04.09, 09:11

oi będzie ona kompetentny, najwłaściwszy, wzorowy i dziennikarze będą w 7 niebie
      i będzie wszystko OK.
      Tylko jeden warunek: musi wybrać go GW.
    • Gość: gość trzeba się czymś wykazać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:00
      Marchewczyk jest przynajmniej znany. A nie przyniesiony w politycznej teczce.
      Fakt że ma ostry język, znany jeszcze z "Hutnika". Powinien ruszyć RK... Bo
      wiele lat zmarnowano. Świetna lokalizacja radia, profesjonalny obiekt. A jednak
      czegoś brakuje...

• Gość: buba Brakuje tylko jednego drobiazgu - programu. IP: *.ghnet.pl 21.04.09, 10:48
        Bo bełkot dyslektyków, przetykany meczami siatkowki i kilkoma przypadkowymi
        piosenkami, to trudno nazwać programem.
    • Gość: AK I Ty możesz zostać prezesem radia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:58
      Pewnie kolejny Wszechpolak spod Krakowa znów siądzie na
      grzędzie ...Bez wykształcenia i kompetencji.
      • Gość: witek Re: I Ty możesz zostać prezesem radia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 16:09
        Marchewczyk przynajmniej jest kimś w Krakowie. Coś zrobił,coś poswięcił,ma
        trochę "za uszami" ,ale każdy jego kilogram jest wiecej wart niż obecny gó...arz
        wszechpolski czy kazdy inny no name. Jak włączałem radio kraków z
        przyzwyczajenia (miałem swoje ulubione audycje) tak teraz z wściekłością
        zmieniam na inną stacje.Lubiłem słuchac ich rano i przed południem.Generalnie
        wyłączłem ich po Grającej szafie. Po zmianie ramówki przed południem są nie do
        zniesienia.Radia się słucha po to,zeby się czegoś dowiedzieć. A tam ciagle
        papka. Głupie pytania,puste komentarze.Jakies pustostany za
        mikrofonem.Żenada.Mam nadzieje,ze marchewczyk postawi to wszystko na nogi.
        • Gość: edek Re: I Ty możesz zostać prezesem radia IP: 89.108.221.* 21.04.09, 18:04
          Aja nie moge słuchać tego całego Koczyby i wieśniackiego słuchacza,którego
          codziennie prezentują z jakimś wsiowym wierszem. słucham wybiórczo-jak wyzej.
          Włączam jeszcze o 16-tej i w zależności kto prowadzi słucham jeszcze muzycznych.
          Brakuje mi Jabłońskiego z jazzem i Chronowskiego ze Święcickim.Zarypałbym
          tych,którzy zwolnili Kwieka i Nowaka. Jak wybiorą Wszechpolaka to osobiście
          przygotuje pikietę i wykurzę lisa z tego kurnika.
          • Gość: geralt Re: I Ty możesz zostać prezesem radia IP: 89.108.243.* 21.04.09, 18:25
            Trzeba to rozwiązać jak u Barei: członkom szanownej rady,która powołuje i
            odwołuje tych nierobów trzeba zrobić zdjęcia, opisać cv typu " złodzieje"
            "cyngle partyjni" "dyspozycyjny do wynajęcia" i wstawić do sieci,olinkować, zeby
            każdy pracodawca w Małopolsce poznał ich ryła i nigdy nie zatrudnił, a jak
            zatrudnia-to zwolnił. Nawołują do płacenia abonamentu , a marnotrawią
            pieniądze.Mojej matki,bo płaci ten cholerny abonament dla paru wybranych
            dziennikarzy tego rozwalonego radia.
            • Gość: dumbledore dlaczego Krakowianie nie zbojkotują radia IP: 188.33.34.* 21.04.09, 18:46
              Ludzie sztuki i kultury bojkotują telewizję Farfała,dlaczego my nie możemy
              zbojkotować radia ? Jeszcze te pajace z rady nadzorczej wybiorą go na "głównego".
              • Gość: jacek kucharczyk polityczne audycje IP: 94.254.176.* 21.04.09, 19:16
                Politycy są bardzo zadowoleni. mają dla siebie programy w któych mają
                gwarancję,ze nikt nie zapyta ich o niewygodne sprawy.Odpowiedni dziennikarze
                zadbają o ich komfort, a wszechpolskie i pisowskie mlodzieżówki mogą się
                prezentować jak na ladzie. Tylko nikt tego nie słucha więc satysfakcja z
                wystąpień nie gwarantowana. Słuszna uwaga Wyborczej: cóż z tego,ze to radio
                polityków skoro nikt ich nie słucha.Zaoraliście to radio tak,ze już tam nic nie
                wyrośnie drodzy panowie.
    • Gość: antywitek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 18:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: stones Byle nie wszechpolak IP: 94.254.174.* 22.04.09, 18:32
        Jestem młody,dyspozycyjny,sluzalczy,zrobie wszystko ci mi karzą i uczesanie mam
        też fajne - jak Farfał i Tenerowicz.To co panie Sanecki-mam szanse na bycie
        prezesem? To fajna praca jest...
        • Gość: demokrata Re: Byle nie wszechpolak - bunt IP: 94.254.207.* 22.04.09, 18:36
          A piwo umiesz zamawiać odpowiednim gestem?Jeśli Wszechpolak zostanie prezesem to
          dołączam się do organizacji pikiety - zdjęcia członków rady nadzorczej z
          odpowiednimi podpisami tez mogą przesyłać. Uruchomię też znajomcyh. Czas na
          jakiś obywatelski ruch w tej sprawie - usunąć pachołków Giertycha!
          • Gość: doktorek kto tam ustawi program? IP: 188.33.9.* 22.04.09, 18:58
            Przeciez musi tam wreszcie rządzić dziennikarz z prawdziwego zdarzenia. A nie
            dyspozycyjne marionetki . Nie wiem jaki deal z Pis ma ów wszechpolak,ale PREZES
            nie byłby zadowolony z tego,ze pisowska rada namaszcza giertychowca.Wystarczy,ze
            Farfał wodzi ich za nos w tv,chca Farfała-bis w radiu?3 lata temu zatrudnił tam
            już siostrę znanej wszechpolki.Co na to krakowska opinia publiczna? Damy się
            wodzić za nos obciętemu na jeża młokosowi? Równiez namawiam do bojkotu i
            pikiet-choć "już nie to zdrowie".Ale skrzyknę znajomych syna.
            • Gość: nie Farfał-bis Re: kto tam ustawi program? IP: 94.254.144.* 22.04.09, 19:05
              na razie program ustawia dwór wszechpolski zwany również "układem
              śniadaniowym".Im bliżej decydentów tym więcej miejsca na antenie dla
              miernych-wiernych.Efekty słyszalne gołym uchem
              • Gość: etopit byle nie LPR IP: 94.254.238.* 22.04.09, 19:21
                Agnieszka Połetek, Paweł Sanecki - zwiazani z Urzędem Marszałkowskim, Witold
                Petrulis - UG w kalwarii zebrzydowskiej, B. Szlachta - prof. UJ (niestety)i
                niejaka B. Rybiałek - baba z samoobrony. TO nazwiska "członków" rady nadzorczej.
                Do tych cv.Popieram protest i ewentualny bojkot oraz pikiety.Uruchomię znajomych.
            • Gość: vis comica Re: kto tam ustawi program? IP: 89.108.213.* 22.04.09, 21:20
              No już ustawił Wszechpolaczek. Czytałam gdzieś dumne opisy. Tylko rzeczywistosć
              skrzeczy im na antenie.Jakieś nieznane dziuńki prezentują mordeczki na
              reklamach.Jakieś nobody.
      • Gość: Janowski Re: Ale jaja Marchewczyk - no to po Radiu Kraków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:25
        Jeżeli masz takie informacje to czemu dopiero dziś się nimi dzielisz, a nie
        idziesz do prokuratury?
        I dlaczego się nie podpiszesz?
        antywitku
        Ja bym cię podał za zniesławienie...gdybyś o mnie tak napisał.
        • Gość: antywitek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: łysy marchewa o'k IP: 89.108.203.* 22.04.09, 21:43
            a powoływanie się na wypowiedzi majchra jako zrodla informacji to paranoja.Jaki
            by nie byl - jest 1000 razy lepszym kandydatem niz bezczelny karierowicz,który
            całe cv zawdzięcza partii i puszy sie na facebooku czy innym portaliku.Prezesem
            został w ramach programu "pierwsza praca". I te członki z rady nadzorczej
            byłyby palantami,gdyby zostawili go tam jako jedynowladcę.Bo sobie by tym
            wystawili świadectwo.
            • Gość: arte3 znowu.. IP: 89.108.200.* 23.04.09, 17:42
              panienki od kultury zdominowały antene.To uzdolnione niuńki-zawsze po cichutku
              zza plecków zaprzyjaznionych kierowników usuwaly konkurencję. Ileż to
              praktykantek czy początkujących dziennikarek musialo odejść, bo udowadnialy
              wszystkim "ze sie nie nadają".Wystarczylo wejsc w parade jednej z nich a juz
              kolezanki zadziobaly. Tak zrobily z Kalwat i Burzyńską...Takie niby gwiazdy, a
              nikt ich nie zaprasza do prowadzenia żadnych debat o kulturze w mieście.
              • Gość: owsik Re: znowu.. IP: 94.254.195.* 23.04.09, 18:32
                Coś o tym słyszałem.Kumpelę mojej kumpeli taka tam jedna załatwiła na cacy.
        • Gość: antywitek Re: Ale jaja Marchewczyk - no to po Radiu Kraków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 14:45
          Czy można prosić o wyjaśnienie jakie zasady prawa lub regulaminu
          zostały złamane w następującym wpisie, który został usunięty?:

Janowski napisał:
          > Jeżeli masz takie informacje to czemu dopiero dziś się nimi
          > dzielisz, a nie idziesz do prokuratury?

> Ja bym cię podał za zniesławienie...gdybyś o mnie tak napisał

O tych wszystkich (lub prawie wszystkich) "osiągnięciach" pana M.
          było w gazetach, z GW włącznie, o Gruszce wspominał też Majchrowski
          i to on doprowadził do eksmisji.
          Ale jakoś pan M. nikogo nie pozwał o zniesławienie, nawet
          Majchrowskiego czy sądu, który kazał mu opuścić Gruszkę...

• Gość: :(((( I Ty możesz zostać prezesem radia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:17
      Byle nie Marchewczyk - on się do niczego nie nadaje. Doprowadzi
      Radio Kraków do ruiny. Nawet nie jest dziennikarzem
    • Gość: gość Marchewczyk - nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:22
      Marchewczyk się na niczym nie zna. Można się już żegnać z Radiem
      Kraków. Możliwe że o trochę potrwa - tak jak w Gruszce
    • Gość: Powodzenia I Ty możesz zostać prezesem radia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:42
      Wojtek trzymaj się i nie przejmuj się głupimi postami wszechpolaków.
      • Gość: krzaku o nooł IP: 188.33.6.* 28.04.09, 17:47
        marchewczyk trzymaj sie! Bo grupa sniadaniowa tu sie przeciw Tobie wpisuje,bo
        bronią koryta! Boją się,ze zwrócisz antene inteligentom, a odbierzesz
        przygłupiastym karierowiczom! a Oni tyle czasu zainwestowali w urabianie
        wszechpolaka....Wybiórczej tez na reke przygłupy u władzy. Bo nie zagrozą Agorze
        i TOK-owi.
        • Gość: piar glupki! IP: 188.33.11.* 29.04.09, 12:53
          Kto zagwarantuje wszechpolakowi nietykalnosc? Kto zagwarantuje,ze nic sie nie
          zmieni? Kim bedzie nadal manipulowal jeden z odwolanych? Jak myslicie
          glupki,kolo kogo zakrecilaby sie paniusia od kulturki? Chyba nie kolo
          przegranego..zawsze obstawiala tych,co rządzą,niezależnie z jakiej opcji..Wiec
          dajcie sobie luz,bo wasze dyskusje są Bezprzedmiotowe.Prezes juz jest w radiu...
          Z powazaniem
          Były pracownik tej szacownej firmy
          • Gość: zygota Mariusz IP: *.rockowy.net 29.04.09, 15:17
            miłosciwie tam panujący.Pod silnym wpływem macieja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka